5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt mai multe lucruri care vă plac la fel de mult şi nu ştiți să alegeți care e cel mai bun în acest moment, de aceea încercați, o vreme, să vă împărţiți pe mai multe planuri cărora le acordați aceeaşi importanță. Va veni o zi în care va trebui să trageți o linie şi dintre toate aceste variante să vă decideți asupra uneia.

Taur
Orice vis se destramă la un moment dat tot aşa cum şi aventura începută cândva se încheie, fiind nevoit să reveniți cu picioarele pe pământ şi să priviți realitatea în faţă. Pentru că sunteți un om care iubeşte enorm libertatea simţiți că, parcă, vă lipseşte ceva şi trebuie să vă supuneți unor condiţii printre care nu aveți cum să vă mişcați în voie.

Gemeni
Aveți o stare pasivă, distantă, care dă de înţeles că sunteți în faţa unui abandon. Nu mai aveți puterea de a continua un drum de la care nu mai aveți nimic de câştigat şi cel mai bine e să lăsați totul baltă. Considerați că ați făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl puteți face în acest moment: să închideți acest capitol.

Rac
Dacă vedeți soarele pe cer, ieşiți afară, pentru că aerul proaspăt şi cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea în care vă aflați. Fie că e o stare de depresie, fie că e o problemă de sănătate, nu de vitamine aveți nevoie, ci de lumină cât mai multă ca să vă invadeze mintea şi sufletul.

Leu
Deşi aveți mulţi adversari combativi, intuiţia vă spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, căutați să le descoperiți adevăratele intenţii. Capacitatea de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu vă lăsați până nu obţineți victoria cu orice preţ.

Fecioară
Deţineți şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi vă place grozav această postură! Aveți libertate totală de decizie şi de mişcare şi vă folosiți din plin de acest avantaj. Sunteți conștient că a sosit momentul să vă demonstrați calităţile.

Balanţă
Nu vă convin condiţiile în care lucrați, dar nu aveți încotro: trebuie să le acceptaţi ca atare. E un compromis pe care trebuie să-l faceți fără regrete, pentru că ceea ce vă aşteaptă la final merită efortul. Nu aveți cum să fiți mulţumit întotdeauna, cum să le aveți pe toate exact aşa cum le doriți, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când.

Scorpion
Sunteți măcinat de o problemă din trecut şi o tot readuceți în atenţie. Ar fi trebuit s-o uitaţi demult, dar faceți ce faceți şi iar vorbiți despre vechile motive de suferinţă. Lăsați-vă condus spre viitor, lăsați trecutul trist în urmă, pentru că a trece mereu în revistă acele fleacuri nu face decât să vă răscolească sufletul şi să vă doară inutil.

Săgetător
Visați să deţineți puterea absolută, dar nu vă îmbătați cu apă rece! Nu tot ce vi se pare că e de succes, chiar este, ca atare fiți mai realist când vă propuneți un scop măreţ. Cântăriți-vă bine forţele, ca nu cumva să vi se pară doar că deţineți toate resursele şi, când veți da piept cu marea provocare, să descoperiți că a fost doar o impresie falsă.

Capricorn
Nu pretindeți sau nu sperați mai mult decât puteți obţine, deci fiți realist când vă propuneți un țel, ca nu cumva să visați ceva ce nu aveți de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ați dori.

Vărsător
Vă cam jucați cu opţiunile pe care le aveți la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice ați alege, tot bine va fi. Priviți cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteți convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ați merge.

Peşti
Toate trec, orice suferinţă se stinge, orice gol se umple, orice boală se vindecă, deci sunteți într-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe făgaşul normal. Totul e să aveți răbdare ca să se restabilească armonia firească în aceste situaţii. Nu vă pierdeți încrederea sau speranţa, sunteți pe drumul cel bun către rezolvarea tuturor lucrurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS