12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă cramponați atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratați cu mai mult umor, ca şi cum nu v-ar supăra nimic din ceea ce descoperiți. Zâmbiți la micile hopuri care apar, luați un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor.

Taur
Poate nici nu vă dați seama încă, dar ați ajuns la apogeul unui proiect la care ați muncit intens alături de alţii. Vă priviţi unii pe alţii şi vi se pare uimitor că aţi ajuns deja aici, la succesul pentru care aţi tras atâta. Mai mult decât atât, succesul la care aţi ajuns devine punctul de start spre nivelul următor, pentru că nu vă opriţi aici.

Gemeni
Jucați rol de judecător imparţial şi just într-o situaţie complicată. Multă lume aşteaptă răspunsul dumneavoastră, semn că are încredere în verdictul pe care îl veți emite. Vedeți lucrurile de pe margine, fără să fiți direct implicat, şi reuşiți să analizați problema pe toate părţile: şi argumentele pro, şi argumentele contra, încât să oferiți, la final, o părere avizată şi bine documentată.

Rac
Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preţ aspect al vieţii din acest moment. Sunteți un părinte dedicat sau, dacă nu ați devenit încă părinte, sunteți un fiu minunat de care se bucură părinţii cu maximă satisfacţie. Schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoţii din sânul familiei este la cote înalte, cu şansa de a trăi unele momente de vârf în familie.

Leu
Ce iubiți cel mai mult? Să deţineți controlul şi asta veți căuta în aventura care vi se deschide în faţa ochilor. Nu vă preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce vă aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o aveți că ţineți în mâini frâiele acestei acţiuni. Sunteți potrivit în asemenea poziţie, pentru că puteți fi şi un foarte bun conducător de echipă.

Fecioară
Viitorul se scrie chiar azi, deci nu tratați nimic din ceea ce faceți ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce săpați acum pe terenul pe care îl aveți la dispoziţie se va ridica ceea ce veți avea peste câteva zile sau luni, deci trebuie să fiți foarte atent la ingrediente.

Balanţă
Aveți numai motive de satisfacţie astăzi, de parcă toate s-au aşezat cum trebuie în viaţa dumneavoastră şi savurați din plin starea aceasta de echilibru şi confort.  Aveți în jur oameni destul de pasivi, de relaxaţi, care nu se uită la ce faceți, ca atare această stare de bine poate fi menţinută numai datorită atitudinii luminoase şi tonice, dar şi gândirii pozitive.

Scorpion
Este un moment dificil când sunteți cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munciți mult, vă obosiți peste măsură, încât vă prind zorii gândindu-vă la problemele nerezolvate. Sunteți copleşit de griji şi stres şi v-ar trebui o detensionare, altfel riscați o îmbolnăvire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par.

Săgetător
Stați ca pe ghimpi de ceva vreme şi, când credeați că nimic nu se mai poate schimba spre bine, iată şi surpriza! Mult aşteptata schimbare se produce, mult visata veste apare, mult dorita întâmplare benefică se arată. Poate veni ca un val de căldură şi de linişte de care aveați mare nevoie.

Capricorn
Dați dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simţiți orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă ați fi o antenă fină care receptează chiar şi cele mai subtile unde. Acest simț deosebit vă poate ajuta să stați departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva să vă influenţeze în acelaşi fel.

Vărsător
Azi primiți atâta iubire şi prietenie din jur, încât vă schimbați părerea despre ceilalţi, dar, mai ales, despre dumneavoastră. Aveați o imagine greşită asupra capacităţii de a iubi, dar, mai ales, asupra valorii personale în ochii altora, ca atare scânteia de simpatie pe care o veți vedea la cei care vă stau alături vă va aminti cât de iubit sunteți.

Peşti
Merită să intrați în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că veți descoperi o mulţime de păreri diferite, dar de care vă veți putea folosi la un moment dat. Nu le considerați conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci veți vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS