9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane apropiate vă va strica începutul săptămânii. O vorbă mai dură, o bârfă despre dumneavoastră care va ajunge într-un final la urechi, poate chiar refuzul acordării unui ajutor. Cert este că vă veți simţi trădaţi şi jigniţi şi vă veți reevalua relaţiile de prietenie. Partea bună este că  veți găsi persoane care să vă asculte şi să vă întindă o mână.

Taur
Starea uşor melancolică în care vă aflați vă sporeşte farmecul personal şi vă dă un aer enigmatic. Sunteți curtat intens, primiți invitaţii sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Dacă vă simțiți singur şi neglijat, veți fi tentat să cedați, iar cuplat riscați să comiteți nişte indiscreţii amoroase care vă pot bulversa relaţia. Cum nu aveți nevoie de furtuni sentimentale, ar fi bine să vă abţineți în faţa ispitelor.

Gemeni
Neglijați problemele de sănătate care vă dau semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, migrenele şi afecţiunile dentare. Cineva din familie vă convinge să vă ocupați şi de aceste lucruri. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămânii, dar veți ieşi cu fruntea sus. E cazul să începeți să faceți economii, pentru că veți avea curând ocazia să faceți o achiziţie avantajoasă.

Rac
Vă pregătiți intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: învăţați pentru un examen, faceți economii, ţineți cură de slăbire, vă reparați maşina, vă schimbați garderoba. Energie aveți destulă, viaţa socială nu vă oferă prea multe variante de distracţie, aşa că vă puteți concentra asupra unor lucruri serioase. Eforturile nu vor fi lipsite de roade.

Leu
Sunteți predispus la visare, la fantezie, vă  faceți planuri măreţe doar de dragul de a le face, doriți să citiți mai mult sau să vedeți mai multe filme, vă apucați de orice activitate care v-ar putea stimula creativitatea. Din acest motiv, veți fi nişte parteneri de conversaţie încântători şi tonici, aşa că e o perioada bună să ieșiți mai mult în lume şi să comunicați. Valul de fantezie se va reflecta şi asupra domeniului sentimental şi veți fi plin de surprize plăcute.

Fecioară
Se anunţă o săptămână a aşteptărilor momentan neîmplinite: călătorii amânate, mesaje care nu mai vin, telefoane care nu sună, deşi ar trebui, discuţii importante întrerupte în doi peri, răspunsuri care întârzie. Această suspendare vă va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.

Balanţă
Nu renunţați la programul şi viaţa echilibrate: vă vedeți de serviciu, mergeți la cumpărături, vă vizitați prietenii şi vă planificați timpul liber, fără să vă lăsați perturbat de nimic. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întâlnit în cale vă ambiţionează să demonstrați că puteți funcţiona la capacitate optimă în orice condiţii. În domeniul sentimental, ocaziile nu vă ocolesc şi nici dumneavoastră nu ocoliți ocaziile.

Scorpion
Veți fi un pic lipsit de energie în această perioadă, mai puţin organizat şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest de tandreţe, un compliment, o surpriză făcută de partener ca să vă scoată din această apatie. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare de anvergură, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu situaţia prezenta şi să nu vă aventurați după cum vă este obiceiul.

Săgetător
Sunteți foarte înclinat spre reverii romantice şi nu veți şti ce să mai faceți pentru a vă mulţumi partenerii. Eforturile vor fi observate şi apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante. Viaţa socială va fi destul de plictisitoare, lucru în general supărător pentru Săgetători, dar acum veți fi prea preocupat de dragoste ca să vă mai pese. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu vă stresați cine ştie ce.

Capricorn
Ar fi timpul să vă puneți un pic gândurile şi viaţa în ordine. E vorba de lucruri mici care contează, fie că sunt legate de look, locuinţă sau profesie. Femeile sunt cele vizate, în principal, dar şi bărbaţii simt nevoia de a-și condimenta un pic existenţa cu nişte detalii plăcute. Vestea bună este că vă veți putea baza pe un buget solid care să vă permită aceste schimbări.

Vărsător
E o perioadă în care sunteți pus în faţa unor decizii: acum este cazul să vă întrebați dacă sunteți sau nu mulţumit de job, dacă să aprofundați sau să întrerupeți o relaţie amoroasă, dacă să vă mutați sau să vă schimbați maşina, adică să luați nişte hotărâri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Ceva bani vă vor intra în buzunar la sfârşitul perioadei, dar nu este vorba de sume importante.

Peşti
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi însemnată mai mult cantitativ decât calitativ. Lucrul acesta are şi partea lui bună: deşi veți avea multe de făcut, nu va fi nevoie să vă stoarceți prea tare creierii. Nici de bani nu vă puteți plânge, pentru că vă puteți permite nişte mici capricii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS