16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O persoană dragă are astăzi nevoie de îndrumare şi de sfaturi. Chiar dacă simţiți că trebuie să o ajutaţi din obligaţie, încercați să fiți alături de ea. Lumea vă apreciază calităţile, mai ales tenacitatea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vă supuneți unor norme. Nu v-ar strica şi câteva momente de relaxare.

Taur
Astăzi aveți o gândire limpede, aşa că este momentul potrivit să luați decizii importante! O relaţie romantică ar putea apărea, dacă sunteți dispus să vă lăsați abordat. Aveți nevoie de ceva timp petrecut în natură, aşa că ieşiți în parc la o plimbare lungă. Gândiți-vă la lucrurile bune din viaţă şi fiți recunoscător pentru ele.

Gemeni
Deşi simţiți că v-ar prinde bine o zi de odihnă, s-ar putea să vă implicați în activităţi de ajutorare a unor persoane mai tinere sau cu mai puţină experienţă. Fiți foarte atent, pentru că este posibil să faceți unele greşeli dacă deveniți prea emoţional în privinţa banilor. Pentru ceilalţi veți părea distrată şi vi se va atrage atenţia în această privinţă.

Rac
De obicei, vă ţineți sentimentele şi emoţiile ascunse, dar astăzi un prieten vă arată că înţelege perfect ce simţiți. Nu ştiți ce să spuneți în momentele critice şi de aici modul cu totul ironic în care vă privesc ceilalţi. Chiar dacă gândiți pozitiv de obicei, astăzi veți fi cel care va primi încurajări în această privinţă. S-ar putea să vă implicați în activităţi de grup.

Leu
Încercați să nu mai ignorați responsabilităţile de la muncă, deoarece colegii nu vor aprecia deloc asta. De altfel, este momentul să luați iniţiativă şi să arătaţi că sunteți un om de valoare în colectiv. Vă simţiți acuzat pe nedrept şi reacţiile nu sunt dintre cele mai prietenoase. Fiți atent la ce se aşteaptă de la dumneavoastră şi încercați să îndepliniți asta!

Fecioară
Chiar când credeați că ați înţeles totul şi v-ați rezolvat toate problemele, apar alte obstacole la orizont. Încercați să nu vă lăsați copleşit de ele, pentru că veți găsi puterea să treceți peste. Prima reacţie va fi să vă supărați, dar trebuie să înţelegeți că furia nu este o soluţie.

Balanţă
Veți simţi astăzi că oamenii încearcă să stea în calea fericirii dumneavoastră, însă ei doar vor să vă ajute. Câştigați foarte multă simpatie, deci vă vedeți nevoit să lăsați deoparte lecţiile şi să vă preocupați de dumneavoastră. Relaxați-vă şi analizați foarte bine ce se întâmplă! Nu este cea mai bună zi să luați decizii sau să veniți cu idei noi!

Scorpion
Vi se va face dor de o persoană, iar asta vă va întrista. Nu înseamnă că nu sunteți puternic dacă vă mai dați voie să simţiți din când în când anumite lucruri. De asemenea, priviți cu detaşare tot ce ţine de sfera relaţiilor pentru că unii prieteni nu par să fie alături de dumneavoastră.

Săgetător
Dacă tot vă mutaţi dintr-o parte în alta, s-ar putea să simţiți că nu ajungeți nicăieri. Nu vă luați prea multe sarcini şi încercați să vă concentrați pe una singură şi să o faceți bine. Începeți uşor şi nu vă risipiți energia! Veți remarca faptul că unele lucruri de care nu aveți nevoie s-au strecurat în viaţă şi ați face bine să renunțaţi înainte să vă schimbe viziunea.

Capricorn
Aveți nevoie de un plan la prima oră cu ceea ce vă doriți să faceți astăzi şi încercați să îl realizați până la finalul zilei. Este un moment bun să vă apucați de proiectele de la muncă, pentru că sunteți plin de energie. Încercați să nu îi lăsați pe ceilalţi să vă atragă atenţia de la sarcinile dumneavoastră.

Vărsător
S-ar putea să schimbați felul în care vedeți lucrurile, pentru a fi în concordanţă cu ce se întâmplă în jur. Deşi simţiți nevoia să plecați şi să vă apucați de ceva nou, trebuie să fiți precaut şi să căutaţi stabilitate. Nu trebuie să renunțaţi la spiritul de aventurier, ci doar să nu luați decizii pripite. Nu vă aşteptați la compasiune, căci nu o primiți curând.

Peşti
Trebuie să le oferiți ceva mai multă atenţie celor din casă, altfel pe drept puteți fi numit egoist. Înţelepciunea va fi foarte apreciată astăzi. Un plan de atac pe care îl puneți la cale va primi apreciere din partea celorlalţi. În plan sentimental, este un moment potrivit să vă ascultaţi intuiţia. Inima este în armonie cu ce gândiți, aşa că acţionați în consecinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS