12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 28 august - 3 septembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 28 august – 3 septembrie

Colours Cinema a anunţat filmele pe care le vor putea urmări cinefilii din Craiova în următoarea perioadă. Iată care sunt producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 28 august – 3 septembrie, precum şi programul proiecţiilor.

The Transporter Refueled AV – Transporter: Moştenirea AV
Regia:  Camille Delamarre
Cu: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson,Anatole Taubman
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata:  96  minute

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul. Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia. Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

Joi – 21:20

Maya the Bee Movie 3D – Albinuţa Maya. Filmul

Regia:  Alexs Stadermann
Cu: Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata:  89  minute

Albina proaspăt eclozată Maya este un mică furtună, care nu respectă regulile stupului. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Când Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate și Maya este considerată complicea lor. Nimeni nu crede că ea este victimă inocentă și nimeni nu va sta alături de ea, cu excepția celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. După o călătorie lungă și plină de evenimente către stupul viespilor, Maya și Willy vor descoperi curând adevăratul vinovat, iar cei doi prieteni se împrietenesc în cele din urmă cu ceilalţi locuitori din lunca luxuriantă. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
3D: Vineri, Luni până Joi -12:30; Sâmbătă, Duminică – 10:30; 12:30
2D: Vineri, Luni până Miercuri – 12:00; Sâmbătă,  Duminică – 13:00

Hitman: Agent 47

Regia:  Aleksander Bach
Cu: Zachary Quinto, Thomas Kretschmann, Rupert Friend, Hannah Ware
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata:  108  minute

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenţiei pe Katia, o tânără ce fuge de o organizaţie extrem de puternică, Sindicatul. Ce nu ştie agentul este că partenera sa îl va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncându-l în acelaşi timp într-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 21:20
Joi – 19:10

Vacation – Vacanţă cu peripeţii

Regia:  Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu: Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film: Aventuri, Comedie
Durata:  98  minute

Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 21:40
Joi – 19:30

Irrational Man – În lipsa raţiunii

Regia: Woody Allen
Cu: Emma Stone, Joaquin Phoenix
Gen film: Dramă, Mister
Durata:  96  minute

La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 17:50
Joi – 15:45

The Man from U.N.C.L.E  – Agentul de la U.N.C.L.E.

Regia:  Guy Ritchie
Cu: Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill,Alicia Vikander
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie
Durata:  116  minute

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 19:00
Joi – 16:50

Sinister 2

Regia:  Ciarán Foy
Cu: Shannyn Sossamon, Tate Ellington, James Ransone, Nicholas King
Gen film: Horror
Durata:  90  minute

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, „Agentul de la U.N.C.L.E.” evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 19:50
Joi – 17:40

Southpaw  – Lovitură de stânga

Regia:  Antoine Fuqua
Cu: Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker
Gen film: Acţiune, Dramă, Sport, Thriller
Durata:  123  minute

Filmul despre box a fost lăudat pentru interpretarea extrem de convingătoare a lui Jake Gyllenhaal (posibil contracandidat la Oscar 2016 pentru Leonardo DiCaprio şi al său The Revenant). Actorul îl interpretează pe Billy Hope, un boxeur gata să dea totul în carieră. Viaţa sa perfectă se năruie deodată, iar Billy trebuie să o ia de la capăt, obţinând ajutor exact de unde nu se aştepta. O poveste despre soartă şi cât de fragil este totul în jurul nostru, chiar şi când avem o fantastică lovitură de stânga. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri până Miercuri – 16:40
– Joi – 14:30

Paper Towns – Oraşe de hârtie

Regia:  Jake Schreier
Cu: Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne, Austin Abrams
Gen film: Mister
Durata:  109  minute

Povestea il are ca personaj central pe Quentin (Nat Wolff) si enigmatica sa vecina Margo (Cara Delevingne), care este pasionata de mistere, astfel ca isi doreste sa devina unul. Dupa ce il ia pe Quentin intr-o aventura nocturna prin oraselul lor, Margo dispare fara urma – lasand in urma hinturi ascunse pentru ca tanarul Quentin sa le descifreze pentru a o gasi. Aventura il conduce pe Quentin si cei patru prieteni ai sai pe cai la care nu se gandisera. Desigur, toti vor experimenta o multime de emotii si stari. In final, pentru a o gasi pe Margo, tanarul trebuie sa afle adevaratul sens al prieteniei, dar si ce este dragostea adevarata. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 15:40
Joi – 13:30

Barbie in Rock’n Royals – Barbie în tabăra de muzică

Regia:  Owen Hurley
Cu: Kelly Sheridan
Gen film: Animaţie, Muzical
Durata:  85  minute

Fiți gata de rock’n’roll  cu Barbie! În acest muzical, Barbie™ este Prințesa Courtney, o prințesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă. Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul  în care, printr-o încurcătură, prințesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduieste să repare greșeala, și Courtney, și Erika învață să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi. Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate și să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari! Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

Dublat – Vineri, Luni până Miercuri – 13:50
Sâmbătă, Duminică – 11:00
Joi – 11:45

Minions 3D – Minionii 3D

Regia:  Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu: Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durata:  91 minute

Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi… Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Vineri până Miercuri – 14:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS