22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercați să vă depăşiți limitele, însă nu vă iese precum sperați. Sunteți profund afectat de o situaţie disperată a unui prieten, pentru care nu puteți face nimic concret. Chiar şi aşa, faptul că sunteți lângă el contează mult. Interacţiunile pe care le aveți cu cei din jur vă fac să ieşiți din zona de confort şi, din păcate, nu aveți dispoziţia necesară pentru viaţă socială.

Taur
Aveţi o stare generală proastă din cauza oboselii acumulate. Aşteptaţi o veste de la un prieten, dar ea nu este neapărat cea dorită. În loc să vă faceți nervi, căutați o soluţie de compromis. Prietenii încearcă să vă încurajeze, însă nu reuşesc să facă acest lucru dacă nu le dați voie să stea prea mult timp în preajma dumneavoastră.

Gemeni
Calculați cu grijă fiecare pas făcut în relaţia cu partenerul de viaţă. Cu toate că până acum nu ați avut motive să vă plângeți, sunteți de părere că oricând puteți avea parte de surprize neplăcute. Ar fi bine să-i arătaţi totuşi puţină afecţiune, dacă nu vreți să-l îndepărtați. Atmosfera de lucru continuă să fie la fel de tensionată şi vă este  greu să vă concentrați asupra sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit.

Rac
Acest început de zi vă găseşte într-o dispoziţie destul de ciudată. Aveți foarte multe idei de pus în aplicare, însă vă este foarte greu să vă apucați de ceea ce aveți de făcut. Nu vă simţiți motivat să faceți absolut nimic şi starea de neputinţă pe care o simţiți pare să se accentueze în partea a doua a zilei. Aveți nevoie de mai multă odihnă.

Leu
Faceți un plan de afaceri pentru un proiect personal. Vă doriți foarte mult independenţa şi aveți mare încredere în forţele proprii. O întâlnire spre seară cu o persoană mai în vârstă vă aduce neaşteptate beneficii de ordin financiar. În viaţa profesională aveți foarte multe lucruri de pus la punct, însă vă este destul de greu să vă dați seama care este direcţia spre care trebuie să vă îndreptaţi.

Fecioară
Vă aşteaptă o periodă de realizări profesionale importante. Aveți contact cu persoane din afara ţării şi vi se fac propuneri de colaborare pe termen lung. Este bine să vă pregătiți pentru prezentările ce vor urma. Încercați să nu mai fiți atât de temperamental şi analizați situaţia înainte de a vă exprima punctul de vedere.

Balanţă
Aveți de făcut mai multe lucruri deodată şi acest lucru vă nemulţumeşte. Copiii au tot felul de pretenții şi familia face unele presiuni pentru a vă determina să acţionați în favoarea unei probleme financiare. Starea dumneavoastră de spirit jovială, iubitoare şi romantică îl atrage și mai mult pe partenerul de viaţă şi aveți numai de câştigat.

Scorpion
Vă încredeți foarte mult în propriile visuri şi nici o secundă nu vă raportați la ele ca fiind ceva imposibil de atins. Prietenii vă caută pentru o ieşire împreună. Societatea şi discuţiile vă binedispun. Aveți capacitatea de a-i apropia pe cei din jur şi oferiți sfaturi foarte bune atunci când este vorba de rezolvarea conflictelor.

Săgetător
Vă rezumați la a vorbi cât se poate de puţin cu persoanele din jur. Vi se pun tot felul de întrebări şi acest lucru vă deranjează mai mult decât lăsați să se vadă. O persoană în vârstă încearcă să vă provoace. Nu-i dați satisfacţie. Vă simţiți foarte rigid atunci când comunicați cu cei din jur şi vă dați seama că de cele mai multe ori aveți tendinţa să acţionați impulsiv.

Capricorn
Sunteți uşor irascibil în interacţiunile pe care le aveți cu cei din jur şi din această cauză este posibil să vă simţiți epuizat din punct de vedere psihic. Faceți tot ce vă stă în putere pentru a depăşi o situaţie neplăcută în mijlocul familiei. Sunteți primul care sare în ajutorul celorlalţi şi vă pricepeți ca nimeni altul să calmați şi să explicați.

Vărsător
Vă lăsați condus de ceea ce simţiți şi ajungeți în situaţii pe care nu ştiți cum să le manageriați. Vă preocupă mai mult ca oricând sănătatea şi aspectul fizic. Din punct de vedere sentimental, există posibilitatea unei seri romantice în doi. Ar fi bine să profitaţi de starea energică pe care o aveți şi să întreprindeți o serie de lucruri care vă ajută să vă detaşați.

Peşti
Simţiți că trăiți o frumoasă poveste de dragoste şi în momentul de faţă nimic nu vă poate împiedica să nu vă dedicați în totalitate persoanei iubite. O veste de la unul dintre colaboratori aduce mari schimbări din punct de vedere financiar. Oportunităţile de dezvoltare profesională nu întârzie să apară şi este momentul potrivit să vă schimbați jobul deoarece ceea ce faceți nu vă mai motivează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS