16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbați complet programul. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste neplăcută. Aveţi mai multă încredere şi sunteţi optimist. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi, altfel riscaţi să vi se reproşeze că sunteţi indiferent.

Taur
În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă! Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale.

Gemeni
Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare. Aveţi tendinţa de a va aventura în mai multe activităţi deodată. Este o zi bună pentru câştiguri financiare uşoare.

Rac
Dimineaţa aveţi tendinţa de a vă aventura în mai multe activităţi deodată. Este o zi bună pentru câştiguri financiare uşoare, dar este indicat să evitaţi speculaţiile. Pe plan financiar, treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună şi sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Spiritul de aventură şi îndrăzneala vă îndeamnă să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiţi mai prudent şi să respectaţi legile.

Leu
Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi la serviciu, şi în discuţiile cu membrii familiei! S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude.

Fecioară
Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile de afaceri şi investiţiile.

Balanţă
Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primţi o primă. O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivați, mai ales că e vorba despre o problemă de sănătate.

Scorpion
Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Astăzi se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile. Aveţi succes la studii şi puteţi comunica mai uşor cu cei din jur.

Săgetător
În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de o persoană cu experienţă! Aveţi o stare de nervozitate care vă poate pune într-o situaţie neplăcută acasă.

Capricorn
Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Sunteţi foarte sensibil şi aveţi tendinţa de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperaţi orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Nu mai fiţi atât de încăpăţânat! Vă sfătuim să amânaţi activităţile stresante şi să încercaţi să vă odihniţi. S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport.

Vărsător
Începeţi ziua plin de energie şi idei. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi evitaţi să provocaţi discuţii în contradictoriu! Aprecierile de care vă bucuraţi în societate ar putea fi umbrite de reapariţia unei probleme sentimentale pe care nu aţi rezolvat-o la timpul ei. În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei.

Peşti
Aveţi şansa să obţineţi uşor mici câştiguri, dar vă recomandăm să fiţi prudent. Feriţi-vă de speculaţii! După-amiază, este posibil să vă confruntaţi cu o problemă sentimentală, dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să nu îi ignoraţi pe cei din jur. Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS