16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pe plan profesional este bine să fiți vigilent şi să nu acordați încredere oricui. Astfel, veți avea suficient spaţiu pentru a acţiona. Aveți ocazia să faceți performanţe considerabile. Este posibil ca acţiunile celor din jur să vă trezească nişte emoţii lăuntrice de care habar nu aveați că sunteți capabil. Apăraţi-vă interesele,  dar cu grijă, pentru că riscați să faceți rău altora.

Taur
În această zi puteți urma orice fel de gând constructiv pe care îl aveți. Legăturile afective, amoroase şi de prietenie sunt stabile. Profitaţi de ziua asta şi petreceţi-o în compania unor prieteni foarte buni sau a fraţilor/surorilor. În altă ordine de idei, foarte posibil este ca banii să vină prin intermediul persoanei iubite.

Gemeni
Sunteți nemulţumit de cum decurge viaţa de cuplu. Acest lucru se întâmplă din cauză că dedicați cea mai mare parte din timp serviciului şi nu mai apucaţi să comunicaţi. Trebuie să găsiți o cale de mijloc, astfel încât partenerul de viaţă să nu fie neglijat. Sunteți mai preocupaţi de carieră în această perioadă şi vă puneți la punct o strategie pe termen lung.

Rac
Lucrurile încep să se mişte în carieră. Evenimentele vin unul după altul. Este esenţial să fiți deschis la nou, modest şi flexibil. Evitați pe cât posibil să deveniți prea exigent. Buna dispoziţie este ca un nectar şi zâmbetul dumneavoastră deschide uşi ale sufletelor. Cu toate acestea, dacă simţiți că ceva rău este pe cale să se întâmple, alegeți să priviți în viitor.

Leu
Chestiunile financiare devin o preocupare majoră în casă. Aveți discuţii cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte bugetul familial. Este indicat să puneți la punct o strategie, delimitând responsabilităţile fiecăruia. Unii prieteni sunt nemulţumiţi de faptul că refuzați să vorbiți despre viaţa dumneavoastră personală.

Fecioară
O zi în care este mai important să ştiți unde vreți să ajungeți decât ceea ce aveți de făcut pentru a reuşi să ajungeți acolo. Dacă faceți un drum astăzi, fiți cu ochii-n patru. Se poate să aveți parte de o întâlnire senzaţională sau să descoperiți în partener calităţi nebănuite, care vă încântă.

Balanţă
Prietenii dau dovadă de loialitate şi bunăvoință. Puteți conta pe ajutorul acestora ca să rezolvați nişte probleme spinoase. La rândul dumneavoastră, este bine să fiți la fel de sincer şi să faceți acelaşi lucru pentru ei, când va fi cazul. Aveți o stare de oboseală, vă confruntați cu probleme digestive sau de ficat.

Scorpion
Toate emoţiile interioare, toată suferinţă pe care ați avut-o până acum pot răzbi asemenea unui vulcan în această zi. Încetați să mai gândiți negativ, numai de dumneavoastră depinde să fiți pe fază când vă veți întâlni jumătatea. Evitați să mai depindeți de părerile altora. Orice abordare ați alege, aceasta trebuie să fie cât mai practică posibil.

Săgetător
Aveți tendinţa de a vă urmări şi asculta mai mult instinctele decât bunul-simț şi măsura în toate. O problemă serioasă se poate să provoace animozităţi în familie, între dumneavoastră şi partener. Discutați cu calm şi găsiți o soluţie cât mai rapid. Vă controlați greu emoţiile.

Capricorn
Multe adevăruri sunt aduse la suprafaţă, astăzi, realizând cam ce anume ați făcut greşit până acum şi care este drumul pe care, de acum încolo, trebuie să îl urmați. Poate că ar trebui să râdeți ceva mai mult şi să vă liniştiți. Dispuneți de un buget destul de limitat.

Vărsător
Tot ceea ce astăzi se întâmplă are legătură fie cu prietenii sau cu anturajul în care vă aflați, fie cu planurile de viitor pe care intenţionați să le faceți. Aveți un tonus mai scăzut, rezistând mai greu la oboseală. Trebuie să evitați surmenajul şi să stați departe de persoanele cu boli contagioase. În familie apare un conflict cu părinţii sau cu socrii. Trebuie să vă distanțați şi să aşteptaţi momente mai favorabile.

Peşti
Aveți parte de o zi excelentă pentru afaceri. Dominat de hotărâri luate cu ceva timp în urmă, nu vreți să mai rămâneți în spatele altora pentru nimic în lume. Dacă sunteți singur, influenţele astrale vă vor transforma în cuceritor de inimi. Însă nimeni nu ar trebui să încerce să vă vorbească acum de fidelitate. Luați decizii bune la locul de muncă, decizii care vă vor influenţa în bine viitorul profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS