14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Săptămâna  începe cu câteva veşti proaste în legătură cu o călătorie. Poate că nu veți avea destul timp sau vremea nu este de partea dumneavoastră, cert e că acest inconvenient vă va strica total buna-dispoziţie. Nişte reproşuri făcute de partenerul de cuplu vin parcă să pună gaz pe foc, aşa că nu reacţionați prea bine la astfel de situaţii. Lucrurile stau ceva mai roz pe plan financiar, pentru că veți avea ocazia să achiziţionați nişte lucruri valoroase la un preţ foarte bun.

Taur
Norocul este de partea dumneavoastră în perioada care urmează, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Sunt favorizaţi mai ales cei care aşteaptă răspunsuri legate de călătorii, interviuri, promovări. Veți primi un semn de la un prieten care părea că v-a uitat. În dragoste, dacă sunteți cuplat veți avea ocazia unei scurte evadări împreună cu partenerul.

Gemeni
Dragoste, dragoste şi iar dragoste. Cam cu asta vă veți ocupa în săptămâna care urmează. Dacă sunteți singur, veți ieşi la vânătoare şi vă veți pune (cu succes!) tot farmecul personal la bătaie. Dacă sunteți deja într-o relaţie, veți face tot posibilul să-i arătați partenerului cât de serioase sunt sentimentele. Această preocupare pentru problemele inimii vă va îndepărta, din păcate, atenţia de la problemele buzunarului.

Rac
Săptămâna începe cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp veți putea răsufla uşurat, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la job. Veți fi copleşit de sarcini profesionale cărora le veți face faţă cu greu. Trebuie totuşi să faceți un efort şi să duceți lucrurile la bun sfârşit, pentru că de rezultatul acestui efort poate depinde o mărire de salariu substanţială.
Leu
Săptămâna începe frumos, cu o dovadă de iubire din partea partenerului. Dacă aveați îndoieli în privinţa relaţiei, acum aveți confirmarea că ați ales bine. Singur veți avea mult succes la flirturi şi chiar puteți pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur. Nu veți avea parte chiar în această perioadă de schimbarea la care visați, dar vă veți face relaţiile necesare unei evoluţii în carieră.

Fecioară
Veți realiza că nu costă nimic să fiți amabil şi veți fi deosebit de comunicativ şi săritor în această perioadă. Această atitudine vă va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde vi se vor deschide nişte uşi către promovare. În dragoste însă, deşi vi se arată că sunteți iubit, veți găsi noi şi noi motive de nemulţumire, spre disperarea partenerului de cuplu.

Balanţă
Pentru Balanţe urmează o săptămână cu multă muncă şi mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să vă eschivați de la responsabilităţi pentru că cineva este atent şi jobul  poate fi în pericol. La fel, mare atenţie cu banii, pentru că există riscul pierderii lor. De fapt, veți avea probleme de concentrare toată săptămâna şi acest lucru vă poate aduce necazuri. În dragoste, partenerul vă va cere tot mai multe dovezi de iubire şi această insistenţă va deveni obositoare.

Scorpion
Se spune că toţi Scorpionii sunt geloşi, chiar dacă nu o arată. Ei bine, de această dată veți fi obiectul geloziei partenerului de viaţă. Orice poate fi un motiv: o privire, un zâmbet, o haină mai elegantă. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei, dacă  nu veți şti să-i faceți partenerului un duș rece. Sub aspect profesional, puteți sta mai liniştit.

Săgetător
Începutul săptămânii aduce o călătorie destul de lungă şi plină de peripeţii. Trebuie să fiți foarte atent la felul în care vă organizați activităţile şi în special să evitați întârzierile de orice fel. Profesional, nu veți avea cine ştie ce randament, pentru că vă va sta gândul la distracţie. Iar ocaziile de evadare nu vor lipsi, mai ales că partenerul de cuplu plănuieşte o minivacanţă romantică. Situaţia sentimentală este stabilă şi vă va prinde bine o perioadă de armonie şi confort emoţional.

Capricorn
Puţină grijă pentru dumneavoastră şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Cam aşa va arăta săptămâna Capricornilor. Din păcate, această grijă nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistențe şi o nevoie acută de a bârfi. Se recomandă mai multă moderaţie, pentru că vă puteți aprinde paie-n cap, mai ales dacă vă bârfiți superiorii.

Vărsător
Veți avea parte de multe provocări care vă vor satisface gustul pentru schimbare şi aventură. În dragoste, partenerul vă va surprinde cu imaginaţia sa şi cu tot felul de cadouri. La job, o situaţie dificilă vă va da ocazia să ieșiți în evidenţă şi să vă demonstrați profesionalismul. Iar în ceea ce priveşte banii – îi veți scoate şi din piatră seacă. Aceste valuri de noroc nu durează mult, aşa că trebuie să profitați acum de situaţie.

Peşti
Veți avea o săptămână destul de norocoasă, încet-încet planurile încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună pentru cei nehotărâți sau aflați la început de carieră. Veți primi răspunsurile de care aveți nevoie pentru a lua deciziile corecte. În dragoste, totul ar fi cum nu se poate mai bine, dacă nu ați avea grijă să fie rău: niște crize de gelozie și niște bănuieli nefondate vă tulbură relația.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS