16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Un început de săptămână promiţător pentru Berbeci, cu noi provocări în domeniul carierei, care stagna de ceva vreme. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util, astrele sunt favorabile şi călătoriilor în interes de afaceri, deşi ar fi de lucru şi la birou. Pentru celibatari, perioada de tuşă a luat sfârşit, în calea dumneavoastră îşi va face apariţia o persoană interesantă, nu este însă cazul să vă ambalați la maximum.

Taur
Urmează o săptămână mai bună decât cea precedentă, pentru dumneavoastră. Economi şi calculaţi din fire, nu veți întâmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare care, de altfel, nici nu sunt atât de mari pe cât par, este vorba doar de stresul acumulat în urma acestora. Este posibilă amânarea vacanţei pe motiv de sănătate, nu este însă nevoie să vă preocupați prea tare, oboseala trece cu repaus.

Gemeni
Tot ce v-ați propus ați reuşit, iar săptămâna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Deşi sunteți nevoit să efectuați o serie de drumuri atât în ţară, cât şi în străinătate, acestea nu vă vor aduce decât beneficii. Financiar este o perioadă propice investiţiilor şi este bine să vă consilieze o persoană de încredere înainte de a acţiona, e indicat să aveți în vizor mai mult decât părerea proprie.

Rac
Se preconizează o săptămâna plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. Partenerul de viaţă vă pregăteşte o surpriză, ţinând cont că luna iulie este luna Racilor, este posibil un cadou de ziua dumneavoastră pe care l-ați aşteptat cu înflăcărare, este de asemenea posibil să câştigați la loto sau să reuşiți să vă schimbați locul de muncă.

Leu
Nici un rege fără coroană, nici un Leu fără laude! Mărinimoşi şi foarte sociabili, aveți nevoie în această săptămână mai mult decât oricând de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur. Sunteți foarte predispus la depresii, iar faptul că prietenii, şefii şi în general persoanele cu o anumită autoritate vă arată respect şi apreciere vă va face să depăşiți mult mai uşor această perioadă.

Fecioară
Sunteți renumite pentru meticulozitatea şi rigurozitatea care vă caracterizează, cu toate acestea, în săptămâna care urmează, vă puteți aştepta la mari probleme la serviciu. Se pare că nici ordinea, nici spiritul organizatoric nu vă mai pot salva de critica şefilor, care se declară nemulţumiţi total de prestaţia dumneavoastră la locul de muncă. Nu trebuie sub nici o formă să mai lăsați problemele personale să vă afecteze munca.

Balanţă
Deși impresia generală este aceea că sunteți foarte echilibrat, realitatea demonstrează contrariul. Acest lucru se datorează faptului că fie vă îndrăgostiți până peste urechi, fie se apropie concediul şi pe ultima sută de metri deveniți foarte agitat şi nu vă mai dați aceeaşi silinţă la lucru. Financiar stați foarte bine, tocmai de aceea vă şi puteți permite o excursie în afara ţării.

Scorpion
Vă așteaptă o săptămână favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afară ţării, nu se ştie când va fi momentul să vă doriți mai mult de la un loc de muncă şi atunci veți fi nevoit să apelați la cunoştinţe de încredere. Mai puţin bine este aspectat în această săptămâna domeniul financiar, care a avut de suferit în urma petrecerilor repetate în care ați cam cheltuit fără limite.

Săgetător
În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, vă dați în sfârşit silinţa în această săptămână să vă faceți datoria aşa cum trebuie, cu simț de răspundere şi maturitate. Rezultatele nu se vor lăsa desigur aşteptate, spre sfârşitul săptămânii puteți spera chiar la o ameliorare considerabilă a situaţiei financiare. În dragoste nu există neplăceri majore, primiți multă atenţie de la partener, dar asta nu vă mulţumeşte, căci  simțiți nevoia acută de schimbare chiar şi în domeniul sentimental.

Capricorn
Aveți mult de lucru în această perioadă. Deşi auziți în stânga şi în dreapta cum vă pleacă prietenii şi colegii în concedii care mai de care, nu prea pare să vă intereseze acest aspect momentan. Mai aveți de acoperit unele datorii, în plus intenţionați să vă renovați casa, iar asta nu se poate realiza decât cu economii şi renunţare la capricii şi vacanţe.

Vărsător
În săptămâna care urmează,  sunteți predispuşi la accidentări uşoare, deci atenţie sporită! La serviciu vă veți simţi probabil copleşiţi de numeroasele sarcini ce vă sunt atribuite, dar le veți finaliza pe toate cu brio, apoi vă veți putea lua liniştiţi o vacanţă, asta bineînţeles dacă aveți puse fonduri suplimentare deoparte, dacă nu, atunci vă puteți mulţumi şi cu un weekend la munte sau la mare.

Peşti
Se prevede un început de săptămână destul de relaxat din punct de vedere profesional, dar spre weekend lucrurile se vor precipita, căci nerăbdarea de a finaliza unele proiecte mai importante şi dorinţa de a evada în afara oraşului devin tot mai mari. În dragoste e posibil să apară ceva discuţii legate de planul financiar. Ar fi indicat să aprofundați unele discuţii mai vechi care au rămas fără răspuns.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS