14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiți prudent pe plan financiar. Nu este bine să glumiți când vine vorba de bani, nici să vă îndatorați. Concurenţii din viaţa profesională adoptă mijloace pe care nu le apreciați. Arătați-le că sunteți capabil să reuşiți fără a strica relaţiile de colegialitate. Imaginaţia devine un aliat de încredere la muncă.

Taur
Faceți drumuri neprevăzute şi întâlniți oameni foarte plăcuţi. Unele tranzacţii financiare cer multă răbdare şi o îndelungă pregătire. Este important să nu vă grăbiți, pentru a evita surprizele neplăcute. Exigenţele în cuplu intră în conflict cu cele ale partenerului. Unii dintre dumneavoastră vă lăsați ispitiţi de persoane care în curând vă vor decepționa.

Gemeni
Aveți ocazia să dați tuşa finală unui proiect la care ţineți mult. Este indicat să nu faceți prea multe concesii profesionale. Acestea vă vor duce într-o situaţie din care cu greu veți mai putea ieşi. Căutaţi fantezie şi orice v-ar putea scoate din rutină. În cazul în care nu vi se dă ce vă doriți, vă puteți oricând întoarce din drum pentru a face altceva.

Rac
Această zi vă face nişte surprize plăcute, care vă vor schimba modul în care priviți unele lucruri. Întâlniți câţiva oameni şi faceți schimb de idei. În viaţa de cuplu, evitați să abordați subiectele spinoase cu partenerul de viaţă. Amândoi rămâneţi pe poziţii, fiecare convins de argumentele proprii. Munciți neîncetat, dar primiți foarte puţine aprecieri la locul de muncă.

Leu
Dacă nu aveți o meserie artistică, reuşiți să găsiți o cale pentru a vă exercita imaginaţia şi spiritul inventiv. Unele persoane mai puţin obişnuite își aduc contribuţia pentru a vă pune în valoare ideile sau pentru a vă deschide nişte uşi, care duc la progrese sociale şi profesionale. Poate apărea o nouă colaborare, care se poate dovedi foarte fructuoasă.

Fecioară
Viaţa amoroasă este caracterizată de impulsuri emotive şi sexuale, astfel încât aveți parte de multă agitaţie şi de neprevăzut. Se ivesc unele gelozii. Ați terminat-o cu promisiunile deşarte şi sunteți pus pe fapte mari. Din punct de vedere fizic, resimţiți o slăbiciune a organismului.

Balanţă
Vă petreceți mai mult timp cu prietenii decât cu familia. În unele cazuri, vedeți cum o relaţie de prietenie se transformă în ceva mult mai intim. Pentru a rezolva conflictele din familie este nevoie să stabiliți un dialog. Veți face tot ce vă stă în putinţă pentru ca lucrurile să fie mult mai bune in relație.

Scorpion
Sunteți conștient că autocontrolul este foarte important. Veți observa mici probleme în cadrul relaţiei şi veți decide să aveți o discuţie cu partenerul actual. Vă bucurați de respect şi de încrederea partenerului de viaţă. Perspectivele sunt cât se poate de bune. Veți avea ocazia să vă lărgiți aria de activitate şi să vă îmbunătăţiți performanţele.

Săgetător
Nu puneți prea multă presiune asupra propriei persoane. Trebuie să învăţați să faceți concesii. Unele reuşite în viaţă de zi cu zi depind mult de relaţia cu persoanele din jur. Mai ales în dragoste trebuie să faceți un pas către o mai bună înţelegere în cuplu. Dacă ajungeţi la un compromis, totul se va desfăşura cu bine.

Capricorn
Mai multe probleme familiale se rezolvă mulţumită prezenţei de spirit şi lucidităţii. Vă veți simţi mai bine în mediul familial. Dacă vă faceți mai multe planuri simultane, încercați să vă organizați bine timpul. Nu este indicat să faceți promisiuni pe care să nu le respectați. Din cauza stării pe care o aveți, aproape orice vă va crea o senzaţie de disconfort pe parcursul acestei zile.

Vărsător
Se produc tensiuni în cuplu. Deveniți bănuitor în legătură cu partenerul de viaţă, deşi nu aveți nici un fel de dovadă concretă în sprijinul ideilor personale. Este bine să fiți lucid şi să vă gândiți de două ori înainte de a trage o concluzie. Vă simţiți uşor pierdut, iar modul în care comunicați parcă vine în completarea gândurilor negative pe care le aveți.

Peşti
Fiți foarte diplomat cu familia. Chiar dacă este vorba despre familie, nu înseamnă că vi se va permite orice. Ați putea să-i răniți pe cei la care ţineți. Astăzi, relaţiile cu persoanele de sex feminin sunt defavorabile. Dacă priviți o astfel de persoană într-o lumina idilică, veți constata că în realitate aceasta are destule arme de atac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS