17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă vă jucați cărţile într-un mod abil, aveți şanse să progresați lent, dar sigur. În plus, o să ştiți să faceți în aşa fel încât succesele dumneavoastră să nu lezeze atmosfera armonioasă din mediul de lucru. Nu va mai trebui să suportaţi un ritm de lucru neplăcut şi vă veți arăta eficiența metodelor folosite. Sentimentele și gândurile sunt foarte confuze.

Taur
Vă stă tot timpul mintea la dragoste. Şi nu vă mulţumiți doar să visați la o împlinire afectivă, ci acţionați în consecinţă. În plan financiar, aveți parte de surprize neplăcute. Este indicat să vă puneți deoparte nişte rezerve, ca să fiți sigur că veți face faţă cheltuielilor. La birou, toată lumea vrea să aibă dreptate şi tonul va fi ridicat în unele situaţii.

Gemeni
Fericite circumstanţe vin în întâmpinare, permiţându-vă să aveți relaţii mai călduroase cu persoanele din jur. Acest aspect este mai vizibil pentru cei care ați știut să aveți o reacţie pozitivă în ultima vreme, la problemele afective. Dacă un proiect profesional este întârziat, nu vă faceți griji. Aveți destule idei inteligente pe care să le puneți în practică.

Rac
Momentele plăcute sunt amestecate cu cele foarte tensionate. Cheltuieli neaşteptate şi de neînţeles vă obligă să intrați în nişte rezerve financiare. În loc să faceți sacrificii mari, examinați situaţia pentru a vedea dacă există şi altă soluţie. Visați la persoana care să fie jumătatea dumneavoastră. Astrele vă acordă şansa de a întâlni o astfel de persoană.

Leu
Imaginaţia funcţionează foarte bine, poate chiar prea bine, datorită Lunii şi lui Mercur. Viaţa sentimentală se îmbunătăţeşte, dar numai dacă faceți ceva în privinţa aceasta. Astrele sunt de acord să vă ajute. Deveniți arbitru într-o problemă familială, în special pentru că toată lumea ştie că sunteți binevoitor. Aveți ocazia să vă menţineți reputaţia la acelaşi nivel.

Fecioară
Problemele materiale sunt la ordinea zilei. Trebuie să vă implicați şi să găsiți o soluţie. Neglijenţa în acest domeniu vă costă mult. Pentru a avea succesele dorite la locul de muncă este suficient să mergeți în continuare pe drumul ales, fără a vă abate.

Balanţă
Dacă vă gândiți să vă schimbați locuinţa, aveți toate şansele să vă îndepliniți dorinţa. Când faceți alegerea în cauză, gândiți-vă bine la avantajele şi dezavantajele acesteia. Dacă vă apucați să vorbiți de calităţi pe care în realitate nu le aveți, se prea poate să fiți pus în situaţia incomodă de a le demonstra. Este mai bine să fiți modest.

Scorpion
Nativii trec printr-o perioadă frumoasă în viaţa afectivă. În cuplu vă descoperiți, consolidându-vă relaţia. Aveți mai multă încredere pentru a spune ceea ce doriți şi să cuceriți persoana de lângă dumneavoastră. Discuţiile aprinse din familie sunt puternice, însă de scurtă durată. Aşteptați să treacă furtuna şi nu vă implicați.

Săgetător
Viaţa sentimentală este tulburată de iubiri pasionale, gelozie, posesivitate, tot ceea ce de obicei detestați. Pe de altă parte, este un moment bun să faceți o strategie financiară, evaluând riscurile şi fructificând resursele. Dacă vreți să faceți sport, vi se potriveşte foarte bine înotul şi gimnastica acvatică.

Capricorn
Vă bucurați de multe succese pe plan material. Jupiter vă ajută să aveți o condiţie fizică bună. Fiți însă atent la excesul de alcool şi de tutun. Această planetă are obiceiul să scadă apetitul, mai ales pentru persoanele gurmande, însă vă feriți de problemele digestive. Mercur şi Jupiter vă susţin viaţa profesională acolo unde vă veți bucura de o zi foarte productivă.

Vărsător
Fiți prudent dacă trebuie să călătoriți astăzi. Mai ales la comportamentul celor de lângă dumneavoastră. Dacă vă gândiți să vă schimbați domeniul de activitate, astrele nu vor fi defavorabile. Trebuie însă să vă gândiți foarte bine înainte de a o lua pe alt drum. Pe lângă obligaţiile sociale şi profesionale, trebuie să le îndepliniți şi pe cele familiale.

Peşti
Aşteptați-vă la o zi destul de plictisitoare în care veți resimţi destul de multe obstacole. Viaţa sentimentală ar trebui să fie pasionantă astăzi: dorinţă şi pasiune pentru cupluri, iar pentru cei singuri, o întâlnire foarte importantă. Impactul astral vă face totuşi foarte exigent în dragoste. În ceea ce priveşte situaţia financiară, dacă nu aveți foarte clar în minte ideile, nu vă grăbiți să luați decizii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS