10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O persoană căreia i-ați făcut mai demult un serviciu îşi exprimă acum recunoştinţa. Gestul ei vă emoţionează şi vă face să uitaţi pentru moment toate grijile. La locul de muncă feriți-vă de persoanele care vă flatează şi încearcă să vă câştige încrederea, deoarece tot ele sunt susceptibile de gesturi împotriva dumneavoastră.

Taur
Pe parcursul acestei zile veți visa mai mereu cu ochii deschişi. Viaţa afectivă vă aduce cele mai mari satisfacţii. Trăiți clipe de pasiune, iar dacă sunteți într-o relaţie de mulţi ani, azi sunt toate şansele să vă decideți să oficializați această relaţie. La locul de muncă vă creşte nivelul de autoritate, încet, dar sigur, deschizându-vă calea spre succes.

Gemeni
Este o zi pozitivă dacă aveți o activitate în care este implicat scrisul. Vă interesează mai mult ceea ce simt cei din jur şi nu vă orientați în funcţie de propriile sentimente. Sunteți inspirat, aveți un simț al umorului ridicat şi multă vitalitate. Se poate să înregistrați astăzi o victorie asupra unui concurent, iar acest lucru vă creşte nivelul de stimă.

Rac
Impulsivitatea şi graba sunt cei mai mari duşmani la locul de muncă. Va fi nevoie să faceți eforturi serioase pentru a vă stăpâni elanurile imprudente sau veți comite erori care vă vor costa mult. Este neindicat şi să vă arătaţi mult prea înţelegător şi binevoitor cu orice persoană din jur şi chiar faţă de dumneavoastră. Păstrați o linie de mijloc.

Leu
Energia pe care o resimţiți la începutul acestei zile se pare că nu va dura foarte mult timp. Sunteți în lume pentru a întâlni cât mai multe persoane şi a face schimb de impresii. Veți vedea că primiți tot soiul de idei utile şi aveți totodată ocazia să vă faceți relaţii interesante. Exprimaţi-vă  dorinţele şi sentimentele şi petreceţi timpul în compania prietenilor.

Fecioară
Aveți o gândire pozitivă şi un mod relaxant de a trata lucrurile. Profitați de acest lucru pentru a vă menţine în formă, cu o hrană echilibrată şi practicarea a unui sport. Din când în când, alegeți o şedinţă de masaj sau de înfrumuseţare. La locul de muncă apar întârzieri şi dificultăţi de comunicare cu echipa.

Balanţă
Dacă vreți să menţineți un climat armonios în familie, va trebui să faceți mai devreme sau mai târziu concesiile necesare. Începeți chiar de astăzi. Veți vedea că rezultatele vă pot surprinde într-un mod foarte plăcut şi vă veți simţi încurajat. Nativii pot să stabilească un program detaliat de economii, renunţând la cheltuielile inutile.

Scorpion
O întâmplare ciudată şi trecătoare vă va atrage atenţia şi vă face să vă gândiți mai mult la familie. Sunteți dinamic la locul de muncă, temător şi agitat în domeniul afectiv. Vă macină ideea că veți vedea cum fiinţele iubite se vor îndepărta de dumneavoastră. Gândiți-vă că puteți evita acest lucru numai dacă vă manifestați afecţiunea pentru acestea prin vorbe şi cuvinte.

Săgetător
Astrele vă oferă mari avantaje pe plan profesional. Sunteți în cea mai bună formă. Judecați lucrurile cu obiectivitate şi sunteți ponderat în gesturi. Veți reuşi să vă impuneți şi să faceți unele schimbări în zilele ce vor urma. Este momentul să vă retrageți puţin pentru a reuşi ca echipa pe care o coordonați să devină mai unită.

Capricorn
Simţiți o nevoie imperativă de independenţă şi vă schimbați starea de spirit destul de des. Această atitudine ar putea să-i facă rău partenerului de viaţă. Nu uitați să-i arătaţi ce înseamnă el pentru dumneavoastră. Dacă tocmai ați cunosc pe cineva, trebuie să aşteptați să aflați mai multe despre acea persoană, înainte de a vă face planuri cu aceasta.

Vărsător
Sunteți într-o formă fizică bună, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să întindeți coarda. Alegeți să ţineți un regim şi reduceți consumul de ţigări sau alcool. Aveți nevoie de odihnă deoarece vă simțiți epuizat din punct de vedere psihic.  Dacă sunteți îndatorat cu nişte bani, vă vedeți silit să căutaţi modalităţi de a vă achita.

Peşti
Feriți-vă să faceți speculaţii îndoielnice. Astrele refuză să vă acorde vreo şansă şi se poate să pierdeți bani. Gândiți-vă bine înainte de a acţiona şi înfrânați-vă nerăbdarea. Este indicat să vă pregătiți proiectele în profunzime şi să nu vă lăsați influenţat de toate sfaturile venite de la persoanele din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS