11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA murit actriţa Diana Douglas, fosta soţie a lui Kirk şi mamă a lui Michael

A murit actriţa Diana Douglas, fosta soţie a lui Kirk şi mamă a lui Michael

Actriţa americană Diana Douglas, mama actorului Michael Douglas şi prima soţie a cineastului Kirk Douglas, a murit, vineri, la vârsta de 92 de ani, potrivit unui anunţ făcut de familia acesteia, informează bbc.com.
Bolnavă de cancer, fosta actriţă şi model Diana Douglas a decedat, vineri, în Motion Picture and Television Home din Woodland Hills (un centru care oferă servicii de sanătate şi îngrijire pentru personalităţile din industria de divertisment care s-au retras din activitate, n.r.), a declarat Donald Webster, cel care i-a fost alături în ultimii 15 ani.
Diana Douglas a apărut în zeci de filme şi show-uri de televiziune, inclusiv „Avioane, trenuri şi automobile/ Planes, Trains and Automobiles”, „Spitalul de Urgenţă/ ER” şi „Viaţa la Casa Albă/ The West Wing”.
Aceasta a fost prima soţie a actorului Kirk Douglas şi mama actorului Michael Douglas şi a apărut alături de aceştia, în 2003, în filmul „În familie/ It Runs in the Family”.
S-a căsătorit cu Kirk Douglas în 1943 şi au avut împreună doi fii, Michael şi Joel. Cuplul a divorţat în 1951, însă cei doi au rămas în relaţii apropiate şi au apărut împreună în filmul „It Runs in the Family”, o peliculă despre o familie disfuncţională, în care a jucat atât fiul lor, Michael, cât şi nepotul lor, Cameron.
Diana Douglas a fost căsătorită şi cu actorul Bill Darrid, din 1956 până la decesul acestuia, în 1992.
În 2002, Diana Douglas s-a căsătorit cu Donald Webster, alături de care a fost până la decesul său.
„A fost o persoană foarte iubită de toată lumea”, a declarat Donald Webster, într-o declaraţie de presă citată de CNN. „Una dintre cele mai mari calităţi ale sale a fost aceea că mereu se gândea la celelalte persoane”, a mai spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS