8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Se anunță o săptămână plină de evenimente importante și în același timp foarte solicitante.  Asimilați rapid informaţiile şi reuşiți să sintetizați lucrurile într-un mod remarcabil. Chiar dacă simţiți nevoia să dați sfaturi persoanelor din jur, gândiți-vă bine ce le spuneți şi cum anume le spuneți ceea ce credeți despre situaţia în care se află. Veți evita astfel neînţelegerile.

Taur
Tendinţe adverse apar în viaţa sentimentală şi mai ales în comportamentul dumneavoastră. Nu vă exteriorizați întotdeauna sentimentele, vrând să arătaţi că nu sunteți nici sensibil, nici emotiv, însă această atitudine nu va păcăli pe nimeni. Aveți o bună rezistenţă fizică şi nervoasă, însă şi stări de oboseală sau de agitaţie. O mică siestă după-amiază vă va revigora. Un nou coleg vă va distrage atenţia la locul de muncă.

Gemeni
Săptămâna ce urmează va fi foarte benefică. Reuşiți să vă exprimați mai bine sentimentele, ceea ce provoacă o evoluţie favorabilă în relaţiile cu persoanele pe care le iubiți. Aveți ocazia să deveniți originali în societate sau chiar excentrici. Sunteți sensibili în ceea ce priveşte moda şi aveți un gust pentru elementele provocatoare. La nivel profesional aveți parte de o zi importantă şi constructivă în acelaşi timp.

Rac
Cu Saturn şi Uranus în sectorul sănătăţii, energia  va cunoaşte suişuri şi coborâşuri. Dacă nu vă face plăcere să practicați un sport, alegeți mersul pe jos. Dacă începeți o nouă activitate, abordați dificultăţile având toate şansele de succes. Este probabil ca și în această săptămână să vă neglijați partenerul de viață, lucru care cu siguranță nu va aduce vreun beneficiu relației.

Leu
O săptămână propice relaxării alături de persoana iubită. Poate vi se face o propunere de muncă în străinătate. Dacă este vorba despre o ofertă atractivă, nu vă mai rămâne decât să acceptaţi. Dispuneți  de tot sprijinul necesar pentru a face să avanseze proiectele dumneavoastră. Când vă confruntaţi cu evenimente de ordin financiar, trebuie să vă păstrați obiectivitatea, pentru a lua cele mai bune decizii.

Fecioară
Aveți o mulţime de sarcini de îndeplinit, însă atmosfera de acasă este explozivă. Sunteți tensionat, iar discuţiile cu partenerul de viaţă nu duc la nimic. Vă bucurați însă de un statut de invidiat în societate şi ştiți să apelați de persoanele influenţe care vă pot introduce în cercuri închise. Petreceţi-vă puţin timp în aer liber şi faceți sport, veți avea astfel posibilitatea să vă puneți ideile în ordine.

Balanţă
În săptămâna care urmează, veți avea un cuvânt foarte important de spus în domeniul carierei. Dacă sunteți singur aveți parte de întâlniri foarte promiţătoare. Dacă sunteți căsătorit, apar tensiuni în cuplu, însă veți şti cum să le gestionați. În mediul în care vă învârtiți aduceți un suflu de solidaritate în grupul în care activați. Cu ajutorul creativităţii obţineți foarte bune rezultate. Trebuie să grăbiți un pic lucrurile la muncă.

Scorpion
Din pricina succeselor  personale sau profesionale, cineva nu pare deloc mulţumit de statutul dumneavoastră. Se nasc unele gelozii. Este totuşi o perioadă frumoasă în care vă manifestați afecţiunea faţă de familie şi faţă de persoanele la care ţineți şi petreceți timpul în compania prietenilor. O lipsă de rezultate la locul de muncă vă poate afecta motivaţia pe plan profesional.

Săgetător
Stresul, problemele și nemultumirile din ultima perioadă își spun cuvântul. Climatul astral uranian vă dă o mai mare deschidere către exterior. Ceea ce vă face să fiți mai generoşi decât de obicei, mai spontani şi mai solidari. Relaţiile temporare şi flirturile vă alungă starea morocănoasă în care ați căzut, însă nu aveți nici un fel de urmări. Sunteți capabil să învăţați din propriile greşeli şi să luați decizii înţelepte pe viitor.

Capricorn
Deplasările şi călătoriile pe care le faceți vă aduc o gură de aer proaspăt şi corespund gusturilor dumneavoastră, mai ales că simţiți nevoia să evadați. Vă simţiți bine într-un mediu nou, cu care nu sunteți obişnuit. Dacă ştiți să vă gestionați bine bugetul, aveți şansa să-l măriți. Sunteți foarte apropiat de partener.  Pentru celibatari este posibilă întâlnirea cu o persoana care vă va marca viitorul.

Vărsător
Câteva dificultăţi de comunicare cu familia umbresc liniștea. Vă închideți în dumneavoastră, iar persoanele apropiate se întreabă ce ar putea face pentru a vă fi pe plac. Este indicat să fiți mai încrezător în propriile forțe şi în posibilităţile pe care le aveți la dispoziţie. Nu ezitați să vă afirmați concepţiile profunde. Bazați-vă doar pe propriile abilităţi în viaţa  profesională.

Peşti
Sunteți apreciat, în sfârşit, la justa valoare, iar satisfacțiile materiale nu se vor lăsa nici ele așteptate. Dacă vă confruntaţi cu o problemă de succesiune, veți găsi o soluţie bună. Este o perioadă benefică pentru nativii care fac schimbări în casă. Trebuie însă să aveți grijă să nu vă depăşiți bugetul şi să nu vă împrumutaţi. Multiplicarea centrelor de interes nu este neapărat o idee bună, cel mai bine vă axeți pe o singură linie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS