7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În viaţa dumneavoastră există mereu cineva care are nevoie de ajutor. Influenţa lui Venus este favorabilă iubirii. Dacă sunteţi singur aveţi poftă de întâlniri şi vă gândiţi să vă întemeiaţi o familie. Dacă sunteţi deja în cuplu vă consolidaţi legătura. Trăiţi cu senzaţia că nu sunteţi înţeles de familie. Nu faceţi din aceasta o dramă şi nu lăsaţi acest lucru să vă afecteze.

Taur
Fructul oprit are pentru dumneavoastră un gust cu totul particular. Chiar dacă sunteţi liber faceţi în aşa fel încât să daţi un aer clandestin relaţiei. Daţi frâu liber fantasmelor. Dacă suferiţi de insomnii veţi avea, în sfârşit, un somn odihnitor. Atenţie însă la excesul alimentar, pentru că veţi lua multe kilograme nedorite.

Gemeni
Poziţia lui Jupiter favorizează activităţile în asociere cu străinii. Partenerul de viaţă o să ştie să-și fructifice investiţiile. Nu uitaţi să vă consultaţi familia înainte de luarea unor decizii. Fiţi disponibil pentru prieteni, o merită. Nu vă plângeţi în faţa lor întrerupându-i şi nu faceţi afirmaţii fără acoperire.

Rac
Faceţi în aşa fel încât viaţa profesională şi cea personală să fie două lucruri distincte şi bine demilitate între ele, altfel veţi avea neplăceri. Toate lucrurile din viaţa personală care vă slăbesc eficienţa la serviciu trebuie înlăturate. Feriţi-vă de relaţiile amoroase cu un coleg de serviciu. Este o perioadă bună pentru a reduce consumul de ţigări.

Leu
Este una din acele zile în care lucrurile decurg de la sine. La locul de muncă vă treziţi că trebuie să faceţi nişte alegeri importante pentru viitorul dumneavoastră profesional, însă vă lipsesc unele elemente că să puteţi vedea situaţia foarte clar. În acest caz, puteţi apela la o soluţie temporară: să obţineţi o amânare pentru a culege toate datele necesare.

Fecioară
O nouă întâlnire sentimentală vă va incita să ieşiţi mult şi să duceţi o viaţă nesănătoasă atât pentru sănătate, cât şi pentru portofel. Sunteţi surprins de o factură veche sau o chitanţă uitată pe undeva, care apare din nou. Aţi putea cere o amânare sau o nouă modalitate de plată.  Încercaţi să vă gestionaţi bugetul cu calm.

Balanţă
Se ameliorează atmosfera din viaţa de familie. Cei care aţi trecut printr-o perioadă mai dificilă începeţi să vă recăpătaţi zâmbetul. Relaţiile cu cei apropiaţi se desfăşoară pline de tandreţe şi cu poftă de viaţă. Aveţi o viaţă socială intensă, întâlniri cu prietenii şi distracţii. Cunoaşteţi multă lume.

Scorpion
Feriţi-vă de sfaturile eronate ale unor persoane apropiate în privinţa plasamentelor şi investiţiilor. Sunteţi o fire puternică şi ştiţi mereu cum trebuie să vă protejaţi pentru a nu ajunge în faţa inevitabilului. Vă dedicaţi cea mai mare parte din timp studiind deoarece nevoia de a cunoaşte lucruri noi este tot mai mare.

Săgetător
Dinamic şi întreprinzător, debordaţi de vitalitate. Reuşiţi să vă descurcaţi cu obligaţiile de familie, cele mondene şi sociale. În acelaşi timp, vă ocupaţi de mica grădină secretă. Apar unele întârzieri la locul de muncă, însă vă face plăcere să vă zbateţi pentru a vă impune punctul de vedere.

Capricorn
Nu este un moment potrivit să luaţi decizii, indiferent de sectorul vieţii. Puteţi conta pe ajutorul lui Neptun ca să duceţi la capăt proiectele profesionale fără a vă neglija viaţa privată şi familială. În ciuda diverselor obligaţii, vă petreceţi seara în familie. Chiar dacă vă plictisiţi la serviciu şi nu prea mai aveţi chef să faceţi nimic, lipsa de activitate ar putea să vă aducă prejudicii.

Vărsător
Pe plan afectiv, lucrurile merg extraordinar: cei pe care îi iubiţi îşi manifestă ataşamentul faţă de dumneavoastră într-un mod necondiţionat şi vă susţin în toate demersurile. Încercaţi să păstraţi acest climat armonios. Şansa vă surâde pe plan financiar, însă este bine să trataţi lucrurile rând pe rând, pentru a le putea analiza cât se poate de bine.

Peşti
Treceţi iarăşi printr-o perioadă de introspecţie şi încercaţi să vă daţi seama care sunt paşii pe care ar trebui să îi faceţi pentru ca lucrurile să se schimbe. Vă simţiţi lipsit de energie şi aveţi o stare de somnolenţă care se accentuează. Trăiţi o adevărată poveste de dragoste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS