8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Pentru dumneavoastră urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare sau o mărire de salariu. Profitați acum, pentru că şansa va trece repede. Vi se va cere să restituiți o datorie importantă şi acest lucru vă va da peste cap bugetul. Veți primi un ajutor de la cineva din anturaj şi veți descoperi că vă puteți baza pe prietenii lor. Să nu uitați de dragoste: reîntâlnirea cu o fostă iubire vă va aduce câteva furtuni în cuplu.

Taur
Nişte probleme sentimentale o să vă cam scoată din ritm  în următoarele zile. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să aveți grijă să nu dați apă la moară bănuielilor. Bârfele cuiva din anturaj vor complica şi mai mult situaţia. În profesie, e un moment bun să începeți proiecte de amploare. Veți face rost de bani în urma unui împrumut avantajos.

Gemeni
Primiți multe oferte de ieşiri, excursii, întâlniri. Toate sunt tentante, dar e momentul să vă concentrați asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice consolidării relaţiilor, revanşelor, momentelor în doi. Profesional, veți avea câteva probleme provocate de o persoană de sex feminin care vrea să vă strice planurile. Veți avea câteva discuţii neplăcute legate de bani cu un membru al familiei.

Rac
Pentru dumneavoastră va fi o săptămână dedicată distracţiilor şi flirtului. Veți avea mult succes la sexul opus şi reputaţia  de timizi nu va face decât să vă crească credibilitatea. Nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Aşa că nu strică să vă distrați şi să mai aşteptați un pic până să vă aşezați la propria casă. Dacă aveți o relaţie, e un moment bun pentru experimente picante.

Leu
Dacă aveți  probleme financiare, trebuie să căutați mai mult. Ocazii vor fi, dar e nevoie să fiți pe fază. E o perioadă în care puteți încheia nişte contracte avantajoase, dar trebuie să vă zbateți mai mult. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine  să nu mai amânați acest lucru. În dragoste, veți primi o veste excelentă de la partener, în special dacă e vorba de o relaţie la distanţă.

Fecioară
Dacă ați avut necazuri în ultima perioadă,  începeți să vă reveniți în zilele următoare. Primiți o veste bună, care vă va ridica moralul şi vă împăcați cu cineva din familie cu care nu ați  mai vorbit de mult. Veți avea nişte discuţii serioase la serviciu, în care va fi nevoie să vă arătați ferm, aşa că ar fi bine să ştiți cum să puneți problema. Viaţa dumneavoastră intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental.

Balanţă
Aveți înainte o săptămână excelentă. Veți avea ocazia să vă bucurați de reuşita cuiva drag şi veți primi nişte veşti foarte bune legate de job. Spre mijlocul săptămânii, veți avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar veți ajunge să vă gândiți la un viitor comun. O tranzacţie financiară vă va aduce un câştig cum nici nu sperați şi veți reuşi să scăpați de multe nelinişti legate de bani. Veți face o călătorie avantajoasă în interes personal.

Scorpion
Dacă sunteți singur, vă veți dori să începeți o relaţie stabilă. Perioada e foarte bună pentru a vă lega de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedați primei persoane întâlnite în cale. Trebuie să vă păstrați obiectivitatea, chiar cu riscul de a mai rămâne un timp singur. La fel, să aveți grijă să fiți mai discret în legătură cu trecutul dumneavoastră, pentru că tot ce spuneți în această perioadă va deveni informaţie publică.

Săgetător
Sănătatea o să vă aducă mici necazuri. Nu e nimic grav, dar exagerați totul şi vă speriați de pomană. Lăsați diagnosticele în seama medicilor, nu e cazul să începeți să vă rezervați locuri la cimitir. Profesional, numai de bine: veți reuşi să fiți foarte convingător şi să obţineți nişte favoruri importante din partea superiorilor. Aveți şanse de o ieşire specială şi veți fi în centrul atenţiei. În dragoste, veți avea nişte discuţii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva în favoarea dumneavoastră.

Capricorn
Munciți până la epuizare, dar nu degeaba. Toate eforturile vor fi răsplătite în scurt timp şi nu veți mai avea motive să vă plângeți de bani. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să vă descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curând. Chiar dacă nu aveți prea mult timp să acordați relaţiei, partenerul va înţelege acest lucru.

Vărsător
Veți lua o decizie pripită în dragoste, pe care o veți regreta. Vă veți certa cu partenerul, sau vă veți arunca într-o relaţie nepotrivită. Vi se va da însă ocazia să descurcați lucrurile şi trebuie să profitați de această şansă. Vor există şi nişte tensiuni în anturaj care vă vor indispune destul de tare. Profesional, vi se oferă ocazia de a vă remarca fără a face prea multe eforturi. Pe partea financiară veți avea câteva realizări neaşteptate, lucru care vă va permite să vă cumpărați nişte lucruri pe care vi le doreați de mult.

Peşti
Schimbările sunt binevenite, vă dedicați majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile vor fi apreciate. Singur, puteți petrece  nişte momente de neuitat, dar nu veți lega ceva stabil în această perioadă. Nu trebuie să vă stresați pentru celelalte aspecte, pentru că se vor rezolva de la sine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS