17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă  bucurați foarte mult când sunteți înconjurat de persoanele pe care le iubiți. Dacă organizați o petrecere, trebuie să ţineți cont şi de personalitatea invitaţilor, căci diferenţele ar putea duce la un rezultat dezamăgitor. E esențial să comunicați cu partenerul dacă vreți să evitați disputele.

Taur
Vă preocupă eficiența maximă la locul de muncă. Puneți la punct noi metode, mai performante. Cum aveți un simț al efortului sporit, veți reuşi să aveți rezultatele dorite. Simţiți nevoia să expuneți semnele exterioare ale unui trai de lux şi să stârniți chiar şi invidia. Trebuie să aveți grijă cu astfel de vise, căci riscați să risipiți banii pe lucruri care nu vă sunt necesare.

Gemeni
Vă decideți să luați situaţia în propriile mâini, pentru că v-ați săturată să puneți atâtea întrebări. Reluați dialogul cu partenerul de viaţă. Astfel vă va fi mult mai uşor să rezolvați problemele care au destabilizat serios viaţa de cuplu şi să puneți capăt neînţelegerilor. Este o zi bună din punct de vedere profesional.

Rac
Aveți o sensibilitate crescută şi orice neplăcere legată de persoanele dragi vă deranjează. Încercați să menţineți o atmosferă mai senină. În cuplu au loc discuţii care duc la emoții intense, însă acestea nu sunt neapărat unele pozitive. Aveți grijă ce subiecte abordați. Vă chinuiți să faceți faţă realităţii, pentru că ideile  exprimate sunt prea avangardiste şi nu sunt pe placul tuturor.

Leu
Nu fiți ranchiunos faţă de unii membri ai familiei. Ştergeți cu buretele întreaga poveste, veți vedea că vă veți simţi mult mai bine alături de persoanele dragi. Deveniți mai expansiv, mai vorbăreţ şi mai deschis de a participa la diverse reuniuni. Aveți, astfel, ocazia să vă revedeți vechii prieteni.

Fecioară
Este un moment bun pentru a vă exprima recunoştinţa faţă de un prieten apropiat, oferindu-i un cadou. Acesta v-a ajutat de câte ori ați avut nevoie şi s-ar bucura de o mică surpriză făcută cu drag. Aveți ocazia să faceți o afacere imobiliară profitabilă, dacă ştiți cum să jucați şi evitaţi riscurile inutile.

Balanţă
Vă vizitează prieteni de departe. Faceți un schimb de idei cu diverse persoane, idei care se dovedesc fructuoase. În dragoste, toate simţurile sunt eliberate şi vă doriți să experimentați absolut orice credeți că vă poate face fericit. Foarte inspirat, ştiți cum să vă manageriați treburile şi veți lua mereu deciziile corecte în sfera profesională.

Scorpion
Nu fiți prea distant faţă de persoanele care vă înconjoară, dacă vreți să vă stimeze şi să vă ajute la nevoie. Problemele din viaţa personală vă pot influenţa eficient la serviciu, trebuie să delimitați cumva cele două lucruri. Aveți tendinţa de a vorbi despre sentimentele dumneavoastră.

Săgetător
Atmosfera nu e cea mai bună, însă sentimentele nu sunt afectate de acest climat ostil. Îndepărtați-vă de persoanele care nu încetează să vă tot dea sfaturi nedorite şi nesolicitate. Nu fiți brutal cu acestea, însă puneți-le la punct. Vă cresc veniturile mulţumită felului în care v-ați gestionat banii.

Capricorn
Aveți sentimentul că sunteți persecutat, că cei din jur nu vă înţeleg şi nici nu vor să vă înţeleagă. Dacă priviți lucrurile mai îndeaproape, veți vedea că ceea ce se întâmplă este cauzat de faptul că vă închideți în dumneavoastră. Fiți mai expansiv şi explicați ceea ce doriți, într-o manieră calmă şi prietenoasă. În dragoste aveți parte de împliniri afective şi sexuale.

Vărsător
Apar conflicte serioase în viaţa sentimentală şi, dintr-o dată, relaţia trece printr-o fază extrem de haotică. Din acest motiv, dispoziţia va fi extrem de schimbătoare şi insabilitatea emoţională vă va crea probleme suplimentare. Vi se oferă ocazia să înaintați ca poziţie socială. Intrați într-un cerc închis, care vă dă sentimentul de mândrie şi de siguranţă.

Peşti
Sedus de ideea unui câștig fabulos, vă avântați în acțiuni riscante. Sentimental, se pare că prindeți curaj și sunteți capabil să luați o hotărâre importantă, să faceți un pas decisiv, posibil oficializarea relației afective în care vă aflați. Din dorința de a fi foarte drăguț cu toată lumea veți lăsa câteva persoane să vă calce în picioare la locul de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS