11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ştiți să exercitaţi o autoritate binefăcătoare în cămin, fără însă a vă impune în mod sistematic voinţa. Trăirile sunt împărtăşite şi de partener, vă consultaţi asupra deciziilor importante şi luați parte la activităţi de familie împreună cu copiii. Dacă nu aveți o relație, e posibil să fiți curtat de cineva de la muncă.

Taur
Reuşiți să vă măriți veniturile şi să faceți cele mai bune alegeri din punct de vedere financiar. Este posibilă chiar și o moştenire. La serviciu vă loviți de sarcini administrative plictisitoare, întârzieri şi nepotriviri de program. Nu vă enervați, se va aranja totul curând.

Gemeni
Aveți senzaţia că lucrurile se schimbă şi toată lumea în afară de dumneavoastră se bucură de asta. La locul de muncă trebuie să evitaţi să fiți dur cu subalternii, perfecţiunea nu poate fi atinsă şi eficiența lor va scădea. Este important să aveți o poziţie solidă şi să refuzați să intrați în orice conflict. Atacurile sunt neindicate.

Rac
Fiți cu băgare de seamă şi nu amestecați chestiunile sentimentale cu cele financiare. În caz contrar, apar probleme pe care cu greu le rezolvați. Apar ocazii interesante la locul de muncă. Nu vă lipseşte deloc imaginaţia în zona profesională şi munca pe care o depuneți va fi foarte apreciată de colegi şi superiori deopotrivă. E posibil să faceți nişte promisiuni pe care nu le veți putea îndeplini.

Leu
Pe plan sentimental perspectivele nu sunt excelente, deoarece în acest moment sunteți oricum, numai înţelegător şi indulgent nu. Orgoliul şi încăpăţânarea sunt principalele cauze de conflict. Atitudinea aceasta îl deranjează pe partener care se va închide în sine şi va evita să vorbească.

Fecioară
Aveți parte de deziluzii în ceea ce priveşte prietenii. Nu contați pe ajutorul lor dacă vreți să cunoaşteți o persoană influentă, cel puţin nu de data aceasta. Lucrați într-un ritm susţinut şi faceți progrese imense. Aveți grijă cu excesele alimentare, s-ar putea face resimţite la nivelul sănătăţii.

Balanţă
La locul de muncă apar nepotriviri de program sau de păreri, însă situaţia se va schimba în bine, mai târziu. Este important până atunci să ştiți să vă stăpâniți reacţiile. Ar fi o idee bună să vorbiți cu voce tare şi să vă exprimați liber pentru a vă asigura că atmosfera nu se înrăutăţeşte. Nu vă risipiți economiile mergând să faceți afaceri la capătul lumii.

Scorpion
Una dintre priorităţi este să vă îndepliniți în viaţa amoroasă dorinţele cele mai autentice. Prin urmare, va fi nevoie să o orientați într-o direcţie convenabilă. Acest lucru se traduce prin a pune capăt unei relaţii care nu vă mai satisface. La serviciu nu vă grăbiți să vă dezvăluiți proiectele încă şi alegeți cu atenţie oamenii de care vă înconjurați.

Săgetător
Dacă lucrurile nu se desfăşoară la serviciu aşa cum ați prevăzut, gândiți-vă că nu toate acţiunile se transformă în afaceri excepţionale. Încă beneficiați de o poziţie bună. Emoţiile sunt intense astăzi. Plin de idei şi fantezii, vă veți îmbunătăţi sensibil viaţa sentimentală.

Capricorn
O scurtă călătorie v-ar aduce idei noi şi totodată ați avea parte de nişte întâlniri amuzante. Dominați-vă emotivitatea, deoarece gesturile pe care le-ați putea face vor fi mai târziu regretate. Ziua aduce cu sine perspective matrimoniale excelente. Ați putea să acceptați o astfel de uniune din motive raţionale şi mai puţin sentimentale.

Vărsător
Tensiunea se simte în aer şi viaţa sentimentală nu e cel mai liniştit loc acum. Vă simţiți prins între două focuri. Va trebui să vă controlați pentru a nu lăsa ca relaţiile cu persoanele din jur să se strice. Intuiţiile profesionale sunt corecte. Este nevoie însă să acţionați cu diplomaţie, pentru că nu toată lumea are aceeaşi părere ca dumneavoastră.

Peşti
Aveți dificultăţi în a vă înţelege partenerul de viaţă. La rândul său, acesta nu va şti cum să se poarte cu dumneavoastră. Din fericire, atmosfera devine mai veselă spre seară, mai ales dacă veți face un mic efort. Vă doriți să faceți tot ce vă stă în putinţă pentru a avea succes la nivel profesional, fapt pentru care sunteți dispus să vă sacrificați timpul liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS