9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Faceți eforturi pentru a stabili dialogul în familie. Încercați să fiți perseverent și rezultatele nu vor întârzia să apară! În anturaj nu trebuie să vă impuneți cu orice preţ voinţa, reacţiile pot fi neplăcute. Este un moment bun pentru a vă asuma riscuri care să ducă la câştiguri financiare. Păstrați-vă însă luciditatea.

Taur
Puneți nişte bani deoparte pentru zile negre. Nu se ştie niciodată când veți avea nevoie de ei. Vă dați seama că este momentul să vă concentrați atenţia asupra realizării obiectivelor profesionale. Sunteți o persoană dedicată angajamentelor sentimentale pe care le aveți şi de aceea reuşiți să aduceți foarte multă armonie în cadrul relaţiilor de prietenie.

Gemeni
În cadrul relaţiei pe care o aveți, lucrurile decurg exact aşa cum vă doriți şi acest sentiment de împlinire pe care îl trăiți este ceea ce v-ați dorit dintotdeauna. La locul de muncă vă creşte cota de popularitate, iar superiorii ştiu să vă aprecieze. Prietenii vă ghicesc starea sufletească şi încearcă să vă ridice moralul.

Rac
Relaţiile cu familia nu sunt foarte bune. Din cauza emotivităţii, riscați să reacţionați neplăcut în faţa anumitor atitudini sau comportamente. La locul de muncă începeți să vedeți rezultatele pozitive ale eforturilor din trecut. În cadrul unei discuţii cu un coleg de la birou este posibil să vă simţiți uşor stânjenit, însă nu aveți curajul să spuneți ceea ce simţiți.

Leu
Seduceți cu uşurinţă, iar restul vă vine pe tavă. Unii dintre dumneavoastră veți începe o relaţie de dragoste cu o persoană din străinătate cu care sunteți foarte compatibil. În curând, s-ar putea să vă faceți planuri de căsătorie. Dacă există conflicte cu fraţi sau surori, este foarte important să nu puneți gaz pe foc atunci când izbucneşte cearta.

Fecioară
Este important să aveți grijă de sănătatea fizică şi mentală. Lectura, destinderea, plăcerile culturale şi sportive, momentele petrecute împreună cu familia, toate acestea vă fac foarte bine. Făceți-vă toate plăcerile şi relaxați-vă. La birou are loc un mic conflict cu un coleg și acest lucru vă va accentua starea pe care o aveți.

Balanţă
Dacă partenerul de viaţă v-a nemulţumit cu ceva, poate ar trebui pur şi simplu să ştergeți totul cu buretele. Uneori, o reacţie inteligentă valorează mai mult decât impulsurile de moment. Vă bucurați de relaţii amicale frumoase cu persoane cu care împărtăşiți aceleaşi interese.

Scorpion
Viaţa sentimentală se dezvoltă. Singur, veți întâlni pe cineva care se va dovedi o prezenţă benefică în viaţa dumneavoastră. Va fi însă nevoie de răbdare, căci numai peste câteva săptămâni speranţele se vor concretiza. Nu neglijați relaţiile profesionale la locul de muncă. Vă adaptați repede la situaţii noi şi vezi lucrurile clar.

Săgetător
Aveți şarm şi ştiți să profitaţi de el pentru a seduce. Fiți atent însă să nu vă ardeți. Contractele pe care le aveți de semnat acum este bine să le amânați, mai ales dacă lucrurile nu vi se par foarte clare. La birou aveți impresia că nu sunteți îndeajuns de bun în ceea ce faceți şi asta vă face să vă simţiți foarte neconfortabil.

Capricorn
Descoperiți cu bucurie că o persoană apropiată începe să vă aprecieze la justa valoare. La serviciu este important să faceți lucrurile la timp și cât se poate de repede, astfel încât sarcinile să nu se adune. Atmosfera de acasă e foarte rece. Dificultăţile de comunicare, suspiciunile, climatul tensionat, toate acestea vor înrăutăţi din ce în ce mai mult lucrurile.

Vărsător
Împreună cu partenerul, ajungeţi pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, într-o perfectă complicitate. Din punct de vedere profesional, vă lărgiți orizonturile. Dacă doriți să vă schimbați domeniul de activitate, aveți acum ocazia ideală să faceți acest lucru. Abilitățile de comunicare sunt excelente şi sunteți foarte eficient dacă jobul implică interacţiune cu oamenii.

Peşti
Este o idee bună să încercați să abordați problemele zilnice ajutat de partener. Un asociat sau un coleg care a interpretat greşit acţiunile dumneavoastră caută ceartă. Fiți calm şi diplomat. În ceea ce priveşte starea de sănătate, sunteți destul de sensibil, imunitatea vă este scăzută şi de aceea este posibil să contactați un virus puternic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS