16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteţi extrem de schimbători, iar acest lucru vă afectează atât viaţa profesională, cât şi pe cea de cuplu. Însă, cine vă iubeşte trebuie să vă ia aşa cum sunteți. O tentativă de împăcare cu o persoană cu care ați rupt legătura sau sunteți certat va eşua. O veste bună legată de viaţa de familie vă va binedispune. Cu banii stați destul de bine, pentru că vi se vor restitui nişte datorii. Sunteți curajos şi dinamic, acum mai mult ca niciodată, în plus cei din jur ţin să vă ajute de fiecare dată.

Taur
Sănătatea vă dă bătăi de cap şi vă va scădea randamentul profesional. E ceva firesc, dar ar fi indicat să le explicați şefilor ce se întâmplă, pentru a nu fi acuzat de indolenţă. Câteva veşti bune date de prieteni vă vor însenina, dar nu trebuie totuşi să amânați o vizită la doctor. Se preconizează călătorii plăcute în interes sentimental. Gemeni
Zile excelente mai ales sub raport financiar. Chiar dacă nu veți avea acum buzunarele pline, proiectele menite să vă aducă mai mulţi bani vor începe să se concretizeze. În dragoste, vă aşteaptă o perioadă plină de pasiune, propuneri picante şi momente intense. Dacă ați avut necazuri recent, primiți un semn că lucrurile se îndreaptă spre bine. Puneți-vă mintea la contribuție împreună cu alte persoane de acelaşi nivel și veţi avea nişte rezultate excelente.

Rac
Aveți unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fiți atent la ce spuneți şi cum spuneți, pentru că s-ar putea să fiți înţeles greşit. Pe latura profesională va fi exact invers, pentru că totul vă va ieşi la fix şi veți avea mult spor. Vor exista unele dezamăgiri legate de anturaj, de relaţiile cu prietenii.

Leu
Veți alege să vă relaxați mai mult, să vă ocupați de partenerul de cuplu şi de prieteni şi să mai lăsați problemele la o parte. Să nu exagerați, totuşi, pentru că vi se va da mult de muncă (sau studiu) şi, dacă trageți tare acum, aveți şanse mai mari să reuşiți. Randamentul dumneavoastră intelectual nu va fi excepţional, dar nu veți avea de ales. Un cadou de la persoana iubită se anunţă pe la mijlocul săptămânii.

Fecioară
Aveți parte de zile destul de liniștite, dedicate vieţii de familie şi de cuplu. Această perioadă de respiro e necesară pentru că va fi urmată de una de mare agitaţie. Relaţiile interumane vor fi foarte bune în aceste zile. Profesional, vi se va cere să investiți mai multă energie şi să vă implicați mai mult. Mici nelinişti financiare vă vor mai da bătăi de cap, dar şi acestea se vor rezolva în timp foarte scurt.

Balanţă
Se anunţă o perioadă foarte bună. Vă aşteaptă nişte schimbări importante (în bine!), mai ales pe plan profesional. Vor exista şi mici conflicte cu unele persoane cu care lucrați, dar vor fi eclipsate de toate celelalte lucruri bune care vi se întâmplă. În dragoste, toate întrebările vor primi răspunsuri şi, cel mai probabil, vor fi cele pe care doreați să le auziți. Învățați să spuneți mereu ce aveți pe suflet pentru că cei din jur nu vă pot citi gândurile.

Scorpion
Deşi aveți multe de făcut, vă veți dovedi cam indolent în zilele următoare. Vă apucați de lucru pe ultima sută de metri şi veți deveni stresat. Nu e cazul, pentru că aveți multă putere de muncă şi veți reuşi să vă adunați. Dragostea merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri, pentru că aveți toate şansele să cunoașteți pe cineva interesant. Nişte câştiguri financiare însemnate vă vor scăpa de multe griji.

Săgetător
Vă jucați cu focul în dragoste. Se ştie că vă plac relaţiile complicate, dar veți reuşi să le încâlciți de tot. Preocupat mereu de jocuri amoroase, riscați să neglijați partea profesională şi să vă creați probleme. La sfârşitul săptămânii, rezolvați o problemă financiară foarte stresantă. E foarte posibil să primiți o veste de la o dragoste mai veche. Trecutul intră în discuţie în moduri interesante şi, dacă ați învăţat ceva din întâmplările petrecute, va fi excelent.

Capricorn
Veți avea o perioadă marcată de reuşite profesionale. Pe orice veți pune mâna, va ieşi bine. Acest lucru va fi remarcat şi răsplătit pe măsură. În dragoste, vi se va cere să dați dovadă de iniţiativă şi să acordați mai multă atenţie relaţiei, mai ales dacă s-a cam instalat rutina, dar nu vor exista certuri. Un mesaj transmis greşit de cineva din anturaj va da naştere unui mic conflict.

Vărsător
Zilele acestea sunt dedicate iubirii. Veți avea mare succes la sexul opus, de parcă sunteți uns cu miere. Desigur, pentru cei care au deja o relaţie, acest succes nu prea va fi pe placul partenerilor şi se vor isca nişte certuri pasionale. Profesional, nu sunteți prea mulţumit, pentru că vă veți simţi ignorat de superiori. De bani nu vă veți putea plânge, pentru că veți fi răsplătit pentru un serviciu făcut mai demult.

Peşti
Veți avea o viaţă socială foarte activă în zilele următoare, situaţie de care veți profita pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Şi bine faceți, pentru că nu e exclus să întâlniți pe cineva care vă poate oferi o şansă sau o informaţie preţioasă. Să fiți foarte atent în dragoste, pentru că a treia persoană va încerca să vă influenţeze negativ relaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS