8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO companie chineză şi-a trimis în vacanţă VIP 6.400 de angajaţi în acelaşi timp

O companie chineză şi-a trimis în vacanţă VIP 6.400 de angajaţi în acelaşi timp


Peste 6.000 de salariaţi ai conglomeratului de firme Tiens Group din China au primit cadou o vacanţă VIP în Franţa la celebrarea a 20 de ani de existenţă a companiei, potivit cnn.com.

A fost cel mai mare grup care a vizitat Franţa vreodată. Toţi angajaţii chinezi au vizitat muzeul Luvru şi au făcut cumpărături pe banii firmei la Galeriiile Lafayette.

După două zile în Paris, grupul mamut s-a recuperat în Sudul Franţei, la Nisa.

Grupul chinez a invadat realmente Cannes şi Monaco: au ocupat 4.760 de camere din 79 de hoteluri şi au închiriat 146 de autobuze.

Dacă tot au venit în excursia gigant, chinezii s-au gândit să doboare un record şi să intre în Guinness Book: au format cel mai lung text scris cu corpuri umane pe bulevardul Promenade des Anglais şi au scris „Tiens’ dream is nice in the Côte d’Azur” („Visul Tiens este plăcut pe Coasta de Azur”), text vizibil din înălţimile cerului.

Christian Mantel, șef al agenției de dezvoltare a turismului francez, a declarat pentru AFP că se estimează că grupul va cheltui 15 milioane dolari în timpul vizitei lor și Franța va avea beneficii de până la 20 milioane dolari.
Tiens Group operează în diverse domenii de activitate, cuma ar fi: biotechnology, turism şi comerţ.

Această excursie nu este prima de acest fel organizată de o companie chineză. Anul trecut, un grup de 7.000 de persoane au avut excursia în SUA plătită de compania care aniversa 35 de ani de relații diplomatice chino-americane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS