22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Viaţa de familie este agreabilă, atâta timp cât ţineți în frâu tendinţa de a fi prea autoritar. Aveți o energie debordantă, care poate deveni obositoare pentru cei din jur. Exerciţiul constant vă menţine într-o formă bună, atât fizic, cât şi psihic. E mult mai uşor să vă simţiți bine atunci când nu sunteți stresat.

Taur
Sunteți mai deschis cu cei din jur şi mai disponibil din punct de vedere afectiv. Dacă plecați în călătorie aveți parte de şanse cu rezultate pozitive. Este important să nu fiți încăpăţânat şi să nu vă lăsați pradă sentimentelor. Mediați o dispută între doi prieteni pentru ca, mai apoi, să ajungeți din nefericire şi dumneavoastră implicat.

Gemeni
Dacă aveți necazuri în dragoste, resimţiți acum o ameliorare. Sunteți mai senin în privinţa relaţiei de cuplu şi vă bucurați de imaginaţie și calm, care vă vor aduce momente foarte plăcute alături de persoana iubită. Vă găsiți vorbele foarte uşor în această zi şi toţi cei din jur răspund pozitiv la ceea ce spuneți.

Rac
Nu contați pe prieteni pentru a rezolva nişte chestiuni financiare, pentru că  fiecare îşi urmăreşte propriul interes. Aveți tendinţa să treceți pe un plan secund familia. Se poate însă ca aceasta să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră, aşa că ar fi bine să fiți atent la discuţiile cu cei dragi. Aveți chef să ieşiți puţin în evidenţă.

Leu
Viaţa amoroasă este tulburată, însă plină de pasiune. Indiferent ce faceți, lasăți-vă inima să vă ghideze. Refuzați obligaţiile şi constrângerile şi nu vă gândiți decât la plăceri. Aveți ocazia să vă organizați mai bine activităţile sau planurile, pentru a economisi bani, dar şi timp. Vă reluați legăturile cu familia.

Fecioară
În cazul în care aveți un program aglomerat profitați de influenţele astrale benefice. Uneori e bine să fiți ocupat, însă acum sunteți un pic prea ocupat pentru binele dumneavoastră. Încercați să faceți ceva să scăpați de această nebunie care vă ține tensionat. E momentul potrivit să faceți planuri, iar dacă aveți timp disponibil n-ar fi rău să faceți și curățenie.

Balanţă
Nu aveți toate răspunsurile, însă cineva apropiat asta crede, fapt care vă face să vă simţiți foarte bine. Sunteți admirat şi dacă grupului îi lipseşte un lider şi credeți că aveți calităţile necesare faceți un pas în faţă. Relaţia de cuplu se aprofundează. Sunteți un  bun ascultător și asta vă ajută să rezolvați nişte situaţii tensionate.

Scorpion
Vă însufleţesc gânduri romantice, visați la pasiuni intense şi la mari aventuri amoroase. Aveți grijă de bani, pentru că există riscuri financiare dacă nu sunteți destul de vigilent. Munca vă îngrijorează destul de mult, în special din cauza şefului dumneavoastră. Acesta se poartă ciudat şi poate că e indicat să mergeți pe vârfuri în următoarea perioadă.

Săgetător
Deveniți mai expansiv, iar relaţiile cu cei dragi sunt mai afectuoase. Nu ezitați să vă deschideți în faţa celor din jur. Trăiți o frumoasă poveste de dragoste și petreceți momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Când cineva vă pune întrebări referitoare la speranţele de viitor, ţelurile dumneavoastră par mult mai uşor de atins.

Capricorn
Sunteți foarte confuz şi nu reuşiți să vă dați seama de tot ceea ce se întâmplă. Dacă faceți promisiuni, asigurați-vă că le respectați. Întâlniți o persoană seducătoare şi vă entuziasmați de posibilitatea unei noi prietenii. Apar oportunităţi nebănuite, de care este bine să profitaţi. Fiți cu ochii-n patru la ceea ce se întâmplă în jur.

Vărsător
Vă faceți ordine în agendă. Eliminați fără să clipiți inoportunii şi relaţiile care sunt pierdere de vreme. Vă puteți dedica astfel persoanelor dragi şi familiei. Aveți parte de foarte multe evenimente neașteptate şi vă dați seama că uneori este posibil să treceți prin experienţe foarte plăcute chiar dacă iniţial nu le priveați ca fiind aşa.

Peşti
Aveți parte de o zi neplăcută din punct de vedere sentimental. Nu ezitaţi să vă puneți semne de întrebare asupra relaţiei afective actuale, în care nu vedeți nimic bun. O schimbare de atitudine ar putea să îmbunătăţească lucrurile. Încercați să fiți mai precaut şi să nu acordați încredere oricărei persoane cu care interacţionați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS