10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veți putea realiza unele câştiguri modeste, dar care vor fi satisfăcătoare. Vă simţiți atras de o persoană de sex opus pe care ați cunoscut-o de curând şi încercați să vă dați seama de sentimentele dumneavoastră. Simțiți o mare nevoie de dragoste, lucru pe care vreți să-l mascați din umilință și pentru că vă este teamă că se va interpreta că sunteți slab.

Taur
Simţiți o frică destul de greu de explicat care vă va trimite într-o stare de izolare. Poate că nu sunteți prea mulţumit de nivelul social şi doriți să ajungeți la un plan mai înalt, dar fiți atent la riscurile care se arată pe tot parcursul acestei zile. Sentimental, vă echilibrați, iar în a doua jumătate a zilei veți reuşi să vă rezolvați problemele.

Gemeni
Astăzi este posibil să câştigați nişte bani dintr-o afacere pe care o propune un cunoscut. Pentru un câştig mai mare, va trebui însă să munciți mai mult decât ați prevăzut şi vă veți simţi obosit. Ajutorul pe care îl primiți din partea unui bărbat vă scoate din încurcătură. Încercați să vă eliberați de tot ce e negativ pentru a permite vieții sentimentale să evolueze.

Rac
Aveți suficient de multă energie pentru serviciu, însă nu sunteți dispus să faceți mai mult decât trebuie. Încercați să vă impuneți superioritatea în faţa persoanei iubite, însă cu foarte multă diplomaţie. Lucrul acesta se poate solda cu o răceală emoţională din partea ei.

Leu
Acordați mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită. Veţi lua împreună decizii cu privire la viitor, decizii pe care ar fi trebuit să le luaţi cu mult timp înainte, dar pe care le-aţi amânat continuu. Este o zi în care vă simţiți destul de afectată de tot ce se întâmplă în jur şi vă deranjează până şi cel mai mic lucru.

Fecioară
O ceartă cu persoana iubită vă satisface orgoliul nemăsurat. Nu întindeți coarda prea mult, dacă nu doriți ca problemele, deja incendiare, să se accentueze. O idee inedită vă poate ajuta să câştigați mai mulţi bani. O situaţie diferită, o nouă abordare sau câteva întârzieri vor complica şi mai mult treburile de la birou.

Balanţă
Este important să puneți în practică ideile dacă vreți să reuşiți aşa că azi trebuie să vă puneți un pic mintea la contribuţie şi să vă stabiliți etapele. Indiferent cât de mult câştigați, veți avea sentimentul că nu aveți bani suficienţi sau că aceştia se scurg într-un mod ciudat. Vă gândiți la perioada în care erați foarte fericit la nivel sentimental.

Scorpion
Capacitatea, nou-descoperită, de a vă comunica sentimentele îi va impresiona pe ceilalţi şi, în primul rând, pe persoana iubită. Ar fi cazul să nu mai stați pe gânduri şi să acţionați în orice direcţie pentru că norocul vă va surâde. Dacă un coleg gelos încearcă să vă pună piedici, vă veți transforma într-un adversar neînfricat şi îl puneți la respect.

Săgetător
Câştigurile vă interesează în mod deosebit în această zi, dar înclinați să exagerați pentru a fi cât mă bine pregătit în eventualitatea unei reale oportunităţi. Ar fi bine să nu luați decizii pripite şi să ţineți cont şi de sfaturile celor care vă doresc binele. Deschideți-vă în faţa altor persoane şi nu ezitați să faceți lucrurile fără să vă simţiți vinovat.

Capricorn
Odată cu o discuţie avută azi cu persoana iubită şi suspiciunile vor fi alungate, iar relaţia de comunicare se va îmbunătăţi considerabil. Sunteți primul care e dispus să se ocupe de situaţiile mai încurcate la locul de muncă pentru că asta vă motivează. Vă preocupă o afacere pe care o gândiți cu un prieten.

Vărsător
Prins între sentimente şi dorinţe fizice, sunteți pus în faţa unei dileme. Veți încerca să vă ameliorați bugetul printr-o activitate profesională care nu prea vă este pe plac. Şi câştigul va fi asemănător. Încercați să vă exersați aptitudinile pe care le dețineți. Veți avea un real succes şi poate chiar veți primi o ofertă în acest sens.

Peşti
Vi se fac propuneri interesante. Apare o schimbare de job care aduce cu sine noi responsabilităţi. Dacă în ultima perioadă ați fost mai sumbru, vă surprindeți anturajul devenind extrem de şarmant. Indiferent de situaţia de la muncă, trebuie să vă susţineți cu tărie punctul de vedere, mai ales atunci când sunteți sigur că aveți dreptate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS