11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă vă căutați o casă sau trebuie să rezolvați un litigiu, astăzi vă bucurați de şanse. Va fi nevoie de efort, însă lucrurile evoluează în direcţia dorită. Faceți concesiile necesare că să aveți linişte, însă răbdarea are şi ea limitele ei. Construiți-vă un zid care să vă protejeze de cuvintele celor din jur, menite să vă facă să suferiți.

Taur
Nu vă lăsați descurajat de obstacolele pe care le puteți depăşi cu uşurinţă. Prezentați-vă proiectele dintr-o altă lumină. Va fi îndeajuns pentru ca acestea să fie acceptate. Aveți un tonus bun şi un moral de fier, astfel încât puteți să vă apucați de o nouă activitate sportivă, de un regim sau să realizați acele lucruri pe care  le doriți.

Gemeni
Străluciți într-un mod cu totul irezistibil, iar puterea de seducţie este la cote maxime. În relaţiile cu cei din jur, vă bazați pe şarm, pentru că astfel toate uşile vi se deschid. La locul de muncă lucrați în mod aplicat, cu metodă. Graba este o modalitate sigură de a vă duce planurile la eşec. Întâlniți o persoană care o să vă capteze atenţia în întregime.

Rac
Trebuie să acordați prioritate relaţiilor cu anturajul. Sensibilitatea este mărită şi vă este mai greu ca de obicei să exprimați ceea ce simţiți. Apare riscul unor neînţelegeri care pot să fie tot mai numeroase, în lipsa unor soluţii. În dragoste nu ar strica puţină fantezie, care să alunge monotonia din cuplu.

Leu
Pluton vă ajută să rezolvați toate problemele familiale. Ştiți să faceți concesiile necesare şi să evitaţi orice speculații. Nu vă lăsați furat de dorinţa de a plăcea cu orice preţ. Ați putea ajunge în situaţii stânjenitoare. Apelați la diferite persoane care au un impact semnificativ asupra dumneavoastră.

Fecioară
În relaţia de cuplu îi oferiți partenerului mai multă tandreţe şi afecţiune. Singur, aveți şanse să trăiți o mare dragoste, întâlnind o persoană cu care puteți construi o relaţie durabilă. Dacă vreți să vă menţineți într-o bună formă fizică nu vă mai impuneți o săptămână de exerciţii fizice grele, urmată de una dominată de sedentarism.

Balanţă
Sunteți implicat în realizarea ambiţiilor profesionale, iar familia cade pe planul secund. Aveți o bună intuiţie, care vă ajută  să acţionați în momentul potrivit. Deveniți prudent şi realist, înţelegător şi receptiv la ideile de moment şi la reacţiile celor din jur. Realizați faptul că vă deranjează anumite lucruri la partener.

Scorpion
În dragoste, numai fructul oprit vi se pare demn de atenţie. Sunteți înclinat către infidelităţi conjugale. Chiar şi dacă nu sunteți implicat într-o relaţie preferați aventurile clandestine. Unele probleme familiale vă dau destule bătăi de cap, astfel încât vă concentrați cu greu asupra sarcinilor de serviciu. Plecaţi într-o călătorie de afaceri.

Săgetător
Amestecați relaţiile profesionale cu cele personale. Anturajul tinde să vă influenţeze mai mult din punct de vedere sentimental şi vă creează destul de multe probleme. Dacă aveți o idilă la birou, păstrați discreţia. Dacă doriți să încheiați o afacere imobiliară trebuie să fiți prudent. Sunteți foarte bun la munca în echipă.

Capricorn
Chiar dacă vă doriți să-i lăsați baltă pe toţi, nu scăpați din vedere faptul că aveți nevoie de bunăvoinţa unor persoane. Evitați să provocați gelozia partenerului de viaţă, în speranţa că o să-l apropiați. Este o tactică primejdioasă. Dacă vă doriți mai multă independenţă în domeniul profesional nu trebuie decât să vă apucați de o afacere proprie.

Vărsător
Relaţiile cu familia sunt tensionate. Aveți nevoie de diplomaţie dacă vreți să liniştiți spiritele. Trebuie să rezolvați o situaţie dificilă în afaceri. Este important să analizați toate aspectele pentru a vedea clar situaţia. În dragoste, luați lucrurile cu uşurinţă şi vă amuzați. Veți reveni însă rapid la o atitudine mai serioasă.

Peşti
Atitudinea persoanelor apropiate vă dezamăgeşte. Dacă vi se pare că sunteți singurul care face eforturi, analizați bine situaţia, pentru a nu trage concluzii greşite. Aveți parte de întâlniri amoroase, însă ar fi mai bine să le ţineți deocamdată secrete, indiferent că sunteți sau nu într-o relaţie. Aveți parte de comentarii răutăcioase din partea colegilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS