10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi lucrurile vor decurge exact așa cum vă doriți. În domeniul profesional apar schimbări care vă pot aduce o activitate nouă şi plăcerea de a mişca lucrurile din loc. Scăpați de rutină şi vă lărgiți orizonturile. Acordaţi-vă timp pentru a afla toate detaliile de care aveți nevoie şi încercați să nu vă lăsați influenţat de părerile celor din jur.

Taur
Este o zi plină de aventură şi de momente intense care vă vor zdruncina emoţional. Știți mereu care sunt pașii pe care doriți să îi urmați și nu vă dați bătut, indiferent de situație. Proiectele de lungă durată la care lucrați se rezolvă cu întârziere. Trebuie să aveți răbdare, deoarece în curând lucrurile revin pe făgaşul normal.

Gemeni
Aveți o agresivitate neobişnuită, ceea ce nu vă strică, având în vedere că astfel puteți cuceri noi teritorii. Ziua este marcată de întâlnirea unei persoane importante față de care nu rămâneți insensibil. Este o zi foarte bună pentru iniţiative profesionale. Aveți încredere în forțele proprii şi în impactul pozitiv pe care îl pot avea cei dragi asupra dumneavoastră.

Rac
Se poate să auziți pe cineva criticând pe unul dintre prieteni. Înainte de a adopta o poziţie, încercați să aflați cât mai multe detalii. Cuplurile se înţeleg mai bine decât în ultima perioadă, într-o atmosferă relaxată. Încercați să găsiți o activitate care să vă relaxeze pentru a evita să ajungeți din nou la oboseala psihică pe care ați simţit-o în ultimele zile.

Leu
Vă simţiți destul de inconfortabil la serviciu. Începeți să vă puneți întrebări legate de sarcinile jobului şi de rolul social al acestuia. În relaţia cu cei din jur aveți un comportament destul de schimbător. Încercați să fiți constant şi să vă recunoaşteți greşelile, în caz de nevoie.

Fecioară
Deşi în dragoste sunteți expansiv, de data aceasta deveniți mai circumspect şi nu acceptaţi pe cineva lângă dumneavoastră, decât dacă se află la înălţimea aşteptărilor. În cuplu, simțiți nevoia să trageți nişte concluzii asupra situaţiei. În domeniul profesional obţineți un titlu onorific, o mărire de salariu sau un nou job.

Balanţă
Se anunţă o zi încărcată deoarece aveți foarte multe întâlniri stabilite, iar activitatea de la birou pare a fi din ce în ce mai solicitantă. Viaţa familială capătă o mare importanță.  Pe de altă parte, din cauză că vă concentrați atât de mult asupra familiei, riscați să vă pierdeți obiectivitatea în ceea ce priveşte chestiunile personale.

Scorpion
Petreceți momente deosebit de frumoase alături de partenerul de viaţă, departe de casă, poate într-o ţară străină. Pe de altă parte, apar discuţii legate de bani. Aveţi puncte de vedere diferite şi refuzați să faceți economii. Este bine să fiți prudent cu persoanele pe care le întâlniți şi care încearcă să vă convingă de tot felul de lucruri.

Săgetător
Vă exercitați exagerat de mult autoritatea asupra familiei și asta e, clar, o mare greşeală. Încercați cumva să îndreptaţi lucrurile. Trebuie să perseverați, pentru ca rezultatele să apară. Simţiți nevoia să vă afirmați şi să vă puneți în valoarea calităţile creative. Nu vă lăsați răpus de gândurile negative.

Capricorn
Dacă întâmpinați dificultăţi în comunicarea cu copiii, nu lăsați lucrurile să se agraveze. Puteți face primul pas spre găsirea unei soluţii. Un succes financiar este posibil în domeniul artistic, imobiliar şi cel legat de antichităţi. Dacă vreți să vă apropiați partenerul, nu încercați să faceți asta provocându-l şi făcându-l gelos.

Vărsător
Luați decizii în privinţa bunurilor personale. Dacă aveți unele nelămuriri, este bine să consultaţi un specialist. Evitaţi certurile cu cei dragi şi  jucați rol de mediator în dezacordurile apărute în anturajul dumneavoastră. Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune şi acest lucru vă ajută să rămâneți încrezător că faceți lucrurile aşa cum trebuie.

Peşti
Nu reuşiți să comunicați cu cei apropiaţi şi neînţelegerile pot să se adune. Încercați să discutaţi calm. Aveți tendinţa să vedeți lucrurile în alb-negru, refuzând jumătăţile de măsură. Este important să vă protejați bunurile şi să verificați sistemele de securitate, deoarece creşte riscul furturilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS