13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă implicați într-o polemică dacă este vorba despre persoane cu mai multă experienţă decât dumneavoastră. Puteți să acceptaţi că acestea au concepţii la fel de valabile ca şi cele personale. Aveți tendinţa să refuzați orice act de autoritate, indiferent despre ce e vorba. Dacă ţineți un regim, alimentați-vă echilibrat, înfometarea urmată de excese culinare vă va face rău.

Taur
Nu mai suportaţi constrângerile de acasă. Aveți chef să trageți uşa după dumneavoastră şi să plecați departe. Din fericire, până diseară vă veți schimba starea de spirit. Nu forţați nota în relaţiile cu prietenii. În dragoste trebuie să ţineți cont de faptul că este foarte uşor să distrugeți totul şi foarte greu să construiți ceva.

Gemeni
Sunteți foarte generos cu cei din jur. Ştergeți cu buretele neplăcerile din trecut şi vă arătaţi sociabil şi serviabil. Petreceți momente de neuitat alături de partenerul de viaţă. Acesta nu va avea nici un motiv să se plângă, pentru că îi veți oferi un adevărat regal de pasiune. Dacă lucrați într-o zonă legată de comunicare, aveți idei excelente care vor fi acceptate şi de colegi.

Rac
Pe plan financiar, lucrurile evoluează satisfăcător dacă evitaţi cheltuielile majore. În caz contrar, vă va fi destul de greu să vă reechilibrați. Petreceți timpul liber alături de prieteni, cu care vă distrați şi alături de care vă faceți relaţii, utile pe viitor. Realizați faptul că singurul mod prin care puteți merge înainte este să vă folosiți inteligența şi experienţa.

Leu
Echilibrul psihic vă ajută să vă recuperați repede, după o perioadă obositoare. Unii dintre dumneavoastră au probleme hepatice. Vă ocupați cu reorganizarea treburilor casnice şi faceți ordine în lucruri. La nivel profesional nu sunteți în cea mai bună formă. Din fericire, ştiți să vă adaptați foarte bine situaţiilor dificile.

Fecioară
Dacă sunteți încă liber, s-ar putea să vă doriți să păstrați aceasta libertate. Pe de altă parte, ați vrea să intrați în rândul lumii. Această situaţie contradictorie vă provoacă un oarecare disconfort. Aveți ocazia să reluați relaţia cu unele persoane cu care ați pierdut legătura.

Balanţă
Vă derutați şi vă fascinați anturajul, scoţând la suprafaţă diverse faţete ale personalităţii dumneavoastră. Prietenii sunt nevoiţi să se obişnuiască cu atitudinile schimbătoare. În familie are loc un eveniment important, poate naşterea unui copil, sau plecarea de acasă a copiilor ajunşi la maturitate.

Scorpion
În dragoste nu vă consumați energia cu situaţii fără speranţă. Dacă aveți deja o relaţie s-ar putea să călcați strâmb. De data aceasta, însă, şansele sunt mai mari în privinţa consecinţelor negative. Nu vă plac certurile, dezordinea şi confuzia. Uneori însă liniştea dumneavoastră are un preţ mult prea scump.

Săgetător
Există posibilitatea unor schimbări majore în viaţa amoroasă. Decideți să puneți capăt unei relaţii care vă făcea rău. Familia are nevoie de suportul dumneavoastră, se poate chiar să preluați frâiele pentru a menţine echilibrul căminului. Sunteți capabil să liniștiți oamenii fără să-i intimidați, fiind perceput ca o persoană foarte atractivă.

Capricorn
Este destul de dificil să dialogheze cineva cu dumneavoastră, deoarece sunteți decis să contraziceți. Vă preocupă problema banilor mai mult ca de obicei şi vă puneți întrebări legate de posibilitatea unor venituri mai mari. E timpul să vă lăsați deoparte problemele, complexele şi inhibiţiile şi profitați de clipele petrecute împreună cu partenerul de viață.

Vărsător
Încercați să fiți mai flexibil în relaţiile cu cei din jur. Se poate să cunoaşteți numai un aspect al realităţii. Viața sentimentală ar merge cât se poate de bine dacă familia nu și-ar băga nasul în problemele dumneavoastră. Este un moment ideal pentru o reamenajare a locuinţei. Aveți idei practice, care îmbunătăţesc confortul, fără a face o gaură în buget.

Peşti
Există unele mici dificultăţi de comunicare în familie. Nu riscați un conflict mergând de unul singur pe drumul ales, ci încercați să fiți maleabil şi cooperant. Relaţiile umane reprezintă un aspect important al vieţii dumneavoastră. Sincer în dragoste, nu ezitaţi să vă faceți planuri de viitor, convins că vă aflați pe calea cea bună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS