5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă afectează vorbele dure ale partenerului de viaţă. Încercați să vă stăpâniți emoţiile. Excesele de orice fel sunt de evitat, mai ales în privinţa sănătăţii şi alimentaţiei. Vă îmbunătățiți situaţia financiară. Abilitatea de a organiza activitatea e cât se poate de importantă pentru viaţa dumneavoastră profesională în aceste momente.

Taur
Nu vă temeți să vă manifestați admiraţia în mod deschis faţă de cei pe care-i apreciați. Fiți însă mai discret în faţa celor pe care îi dezaprobați. La locul de muncă, cresc responsabilităţile şi, prin urmare, trebuie să vă organizați mai bine. Aveți răbdare în cazul în care situaţia tărăgănează.

Gemeni
Vă înţelegeți bine cu partenerul de viaţă şi ştiți când trebuie să fiți tolerant. Zona profesională este destul de liniştită, însă inteligenţa şi mintea dumneavoastră inventivă vor face minuni. Apar posibilităţi de asocieri în afaceri, semnați contracte sau vă bucurați de unele avantaje. Este foarte important să depuneți efortul necesar pentru a vă consolida poziţia.

Rac
Astăzi sunteți retras și cu greu reuşeşte cineva să scoată o vorbă de la dumneavoastră. Nu aveți nici o intenție să vă abateți de la plan sau să dați vreo importanță greșelilor sau neajunsurilor. Dacă vă uitați mai bine, o să observați în jur o mulţime de admiratori şi de suporteri. La muncă încercați să vă folosiți diplomaţia, pentru că acum e momentul să ieşiți în evidenţă.

Leu
Cei singuri au parte de o întâlnire extrem de importantă, cu mari şanse să vă găsiți jumătatea. Lucrurile se liniştesc acasă. Acest lucru vă dă posibilitatea să vă ocupați de nişte activităţi care vă fac mare plăcere. Câştigați încredere în munca pe care o depuneți şi vă bucurați de o ambianţă foarte plăcută. Aveți nevoie să ieșiți în societate.

Fecioară
Nu lăsați discuţiile aprinse cu prietenii să aducă discordie în relaţiile dumneavoastră. Vă dați seama că partea sensibilă ocupă un loc semnificativ în viaţa profesională. Evitați subiectele delicate precum politica sau religia. Acasă adoptaţi o atitudine pozitivă pentru a rezolva problemele.

Balanţă
Relaţiile cu partenerul de viaţă decurg bine. Încercaţi împreună să rezolvați nişte probleme domestice. Sunteți conştient că trebuie să faceți câteva schimbări la locul de muncă şi ştiți exact ce anume aveți de făcut. Vă bucurați de afecțiunea prietenilor. În privinţa banilor, nu vă lăsați influenţat de anturaj.

Scorpion
O persoană care v-a dezamăgit vă câştigă din nou stima, graţie curajului şi calmului cu care a făcut faţă unei situaţii delicate. Începeți să descoperiți în această persoană calităţi nebănuite. Vă întrebați ce anume ați învăţat din trecutul sentimental şi ce ați îmbunătăţit ulterior pentru a putea vedea ce vă rezervă viitorul.

Săgetător
Este timpul să încetați să mai jucați rolul unui dictator în casă. Atmosfera tensionată şi faptul că-i obligați pe toţi să se unească împotriva dumneavoastră nu vă sunt favorabile. În dragoste este indicat să fiți prudent, în special în discuţiile despre bani sau independenţă, purtate cu partenerul de viaţă. Aveți posibilitatea să vă scoateţi în evidenţă abilităţile de lider.

Capricorn
Tindeți să luați partea unei rude, în defavoarea partenerului de viaţă. În acest caz, se prea poate să apară conflicte.  Vă petreceți vremea în compania unor persoane foarte diferite de dumneavoastră, cu un stil de viaţă aparte. Din punct de vedere profesional, lucrurile decurg așa cum vă doriți și vă aflați în momentul împlinirii depline.

Vărsător
Aveți unele discuţii legate de bani cu partenerul de viaţă. Este nevoie de un compromis pentru a ajunge la o soluţie. Petreceți momente plăcute alături de familie. Se poate să apară în peisaj prieteni care între timp s-au îndepărtat şi care vin de departe. Apariţia lor este oarecum efervescentă și pot fi evitați dacă ştiți să păstrați discreţia.

Peşti
Sunteți foarte vulnerabil pe plan psihic. Acordați excesiv de multă importanță cuvintelor şi atitudinilor celorlalţi. Reuşiți, totuşi, să ieşiți din această stare dificilă în cursul zilei. Proiectele întârzie să se concretizeze, mai ales în domeniul politic şi social. Un partener de afaceri vă face o propunere cât se poate de originală şi interesantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS