9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Susţinerea din partea familiei se dovedeşte esenţială. Chiar dacă nu vă manifestați afecţiunea, cei dragi ştiu că ocupă un loc important în viața dumneavoastră. La locul de muncă, monitorizarea concurenţei este extrem de importantă. O să învățați foarte multe lucruri noi şi o să vă implicați în diverse proceduri care vă vor ajuta să vă desfăşurați activitatea.

Taur
În plan financiar, socotelile de până acum se dovedesc inexacte. Luați totul de la capăt, pentru a avea o imagine cât mai clară asupra situaţiei financiare. Măsurile necesare vor fi destul de drastice. Nu încercați să aveți vreo influenţă asupra persoanelor apropiate, căci în această perioadă şansele sunt nule în privinţa vreunei convingeri.

Gemeni
Sunteți o fire înţelegătoare şi iubitoare şi acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți relaţia pe care o aveți. Rezistați tentaţiei de a face cumpărături, pentru că veți lua tot felul de lucruri inutile. Alimentați-vă sănătos şi alegeți produse mai uşoare. Chestiunile spinoase legate de viaţa familială îşi găsesc o soluţie începând chiar de azi.

Rac
Un asociat sau un coleg nu îşi ţine o promisiune. Chiar dacă vi se pare imposibil să iertaţi acest lucru, nu trebuie să vă înfuriați, pentru că tot veți avea de pierdut. Ar trebui să fiți mai puţin egoist în viaţa de cuplu, căci tindeți să vă faceți orice capriciu, fără să vă gândiți la partener.

Leu
Cu inteligenţa şi bunul-simț veți reuşi să gestionați situaţia bănească. Veți primi chiar felicitări de la partenerul de viaţă, deşi în alte aspecte sunteţi în dezacord. La serviciu, propuneți superiorilor noi proiecte sau cereți o mărire de salariu; sunteți convingător, aşa că totul va decurge bine. Seara o petreceți în compania prietenilor apropriați.

Fecioară
Se pare că aceasta este o perioadă potrivită să vă dedicați studiului deoarece aveți nevoie să vă dezvoltaţi din punct de vedere profesional. Aveți tendința de a cumpăra tot ceea ce vă face cu ochiul. Să nu vă mirați dacă veți avea în curând probleme cu banii.

Balanţă
Cresc şansele de a face o afacere profitabilă, mai ales dacă este vorba despre domeniul imobiliar. Dacă vă confruntaţi cu o problemă de succesiune, veți găsi o soluţie în această zi. La serviciu vă urmați scopul cu hotărâre, astfel că nimic nu poate să vă stea în cale. Dacă sunteți  în căutarea unui loc de muncă, aveți şanse să găsiți.

Scorpion
Aveți parte de o zi furtunoasă din punct de vedere amoros. Există posibilitatea unei despărţiri. Au loc discuţii aprinse, scene de gelozie, certuri, amestecate cu o atracţie fizică violentă. În casă trebuie să rezolvați o problemă de familie, împreună cu partenerul de viaţă. Nu cădeţi însă de acord asupra unei soluţii.

Săgetător
Aveți noroc în unele domenii existenţiale, însă acest noroc apare în mare parte datorită unor persoane care vă ajută în profesie şi în dragoste. E timpul să vă puneți la punct situaţia financiară, dacă dați dovadă de rigurozitate. Abilitatea de a comunica vă ajută să legați prietenii durabile şi să colaborați foarte bine chiar şi cu cei care au un caracter dificil.

Capricorn
Şarmul şi magnetismul natural vă dau ocazia să întâlniți persoane interesante. Sunteți mai expansiv decât de obicei şi faceți schimb de idei. Acasă au loc unele evenimente nu tocmai plăcute. Încercați să vă lăsați condus de intuiţie atunci când trebuie să luați decizii importante legate de viaţa dumneavoastră personală.

Vărsător
Relaţia de cuplu ar putea să fie prima grijă, mai ales dacă partenerul de viaţă are probleme. Astrele fac o configuraţie astrală favorabilă din punct de vedere financiar. Este o zi bună pentru câştiguri, mai ales dacă aveți de făcut unele investiţii. Vă gândiți să vă apucați de o nouă dietă de detoxifiere, deoarece problemele de digestie au reapărut.

Peşti
Dacă sperați să vă întâlniți jumătatea, va trebui să mai aşteptaţi puţin. Dacă aveți deja o relaţie, găsiți o modalitate de a aduce puţină fantezie în viaţa sentimentală, pentru a alunga monotonia. Aveți grijă ce mişcări faceți, pentru că s-ar putea să suportaţi unele dureri musculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS