10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi, orice vă interesează, dar, cu cât e mai nou domeniul, cu atât fascinaţia dumneavoastră creşte. Viaţa socială este şi ea pe un loc fruntaş şi, nu de puţine ori, vă veți implica în acţiuni menite să schimbe faţa societăţii în care trăiți. Reuşiţi foarte uşor să îi atrageți pe cei din jur şi acest lucru amplifică stima de sine.

Taur
Interacţiunile cu cei din jur vă consumă foarte multă energie şi sunt momente în care simţiți că unele persoane vă epuizează psihic. Chiar dacă nu vă interesează prea mult mijloacele prin care vă impuneți sau prin care ajungeți la bunăstare, trebuie să ţineți cont de adevărată latură neconvenţională. Aveți curajul de a vă asuma propria originalitate şi lipsa de prejudecăţi în acţiunile de azi.

Gemeni
Începeți ziua decis să arătaţi ce puteți la serviciu. Este însă o decizie emoţională şi nu se prea potriveşte cu ce e în târg. Veți reuşi să găsiți şi soluţiile practice, eventual în urma unei şuete cu prietenii. Acordați mai multă atenţie vieţii sentimentale şi relaţiei pe care o aveți. Începeți să deveniți mai receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jur.

Rac
Sunteți de o corectitudine exemplară şi în ceea ce priveşte cuvântul dat, şi în legătură cu obligaţiile financiare. Dacă cineva nu este la fel de corect, va avea parte de un dispreţ rece din partea dumneavoastră şi nu vă va recâștiga niciodată respectul şi încrederea. Aveți nevoie de siguranţă emoţională şi acesta este şi motivul din cauza căruia acţionați
într-un mod exagerat.

Leu
Astăzi sunteți destul de sociabil şi totuşi mai tot timpul singuratic, prietenos, dar impersonal, atent şi absent totodată. Se poate ca nici până la sfârşitul zilei să nu vă  reveniți dintr-o astfel de stare. Vă place foarte mult compania persoanei iubite şi simţiți că alături de ea trăiți momente foarte intense.

Fecioară
În cuplu, domneşte o stare de stabilitate, pe care puteți s-o percepeți uneori ca fiind restrictivă. Dar cum dumneavoastră iubiți stabilitatea, posesivitatea persoanei iubite nu vă va deranja prea mult. Nici o grijă, va fi loc şi timp pentru a vă impune.

Balanţă
Cu toate că aveți un oarecare aer distant şi în ciuda modului deosebit de amabil în care vă purtați, reuşiți să treziți interesul din partea sexului opus. Astăzi aveți un mod de a asculta prin care faceți persoana respectivă să se simtă specială, în centrul universului. O persoană apropiată are cu adevărat nevoie de ajutorul  dumneavoastră.

Scorpion
Ideile care vă vin în minte sunt atât de multe încât, inevitabil, veți acumula un stres mental considerabil. Sunteți un pic confuz din cauza comportamentului partenerului dumneavoastră. Dacă sunteți nevoit să munciți astăzi, o veți face fără nici un fel de chef şi vă veți plânge de toţi şi toate.

Săgetător
Este bine să fiți foarte atent la ceea ce spuneți. Viața sentimentală nu a părut niciodată atât de promițătoare.  Puteți să faceți orice vreți şi veți avea o influenţă importantă faţă de persoanele la care ţineți. Intuiţia creşte exponenţial, începând cu a doua parte a zilei. Abilităţile de adaptare se vor dovedi cruciale la nivel profesional astăzi.

Capricorn
Mintea dumneavoastră abundă de idei, care mai de care mai simpatice şi care pot duce în viitor la succese. Vă place această stare creativă, care va deveni şi mai productivă. E bine să vă notați ce vă trece prin minte, pentru că ideile vin puhoi şi e cam greu să le reţineți pe toate. La nivel profesional, planetele vă dau puterea şi curajul necesar depăşirii obstacolelor.

Vărsător
Deşi astăzi sunteți agitat, nervos şi tensionat, totuși aveți un efect liniştitor asupra celor aflaţi sub mare presiune psihică, pur şi simplu prin felul în care ştiți să vă adresați. Familia face tot ce-i stă în putinţă ca să petreacă cât mai mult timp cu dumneavoastră. Trebuie să fiți foarte organizat dacă vreți să aveți timp să vă ocupați de dragoste astăzi.

Peşti
Ar trebui să fiți extrem de riguros în privinţa banilor, pentru că tindeți să cheltuiți prea mult. Dacă  sperați să câştigați la jocuri de noroc vă sfătuim să vă abţineți de la riscuri, deoarece astrele nu sunt de partea dumneavoastră. În dragoste vă urmați instinctele de moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS