15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Lipsa de răbdare, incisivitatea nu sunt tocmai recomandate pentru că pot dărâma peste noapte ceea ce ați construit cu sârg în ultima perioadă. Aveți grijă la parteneriate, ele sunt susţinute de conjuctura astrală. În dragoste, dacă sunteți singur, aveți mai mult noroc decât dacă aveți un partener și asta pentru că aveți un succes deosebit în fața persoanelor de sex opus.

Taur
Sunteți în căutare de tot felul de soluţii pentru a petrece cât mai mult timp cu familia, acasă, alături de cei dragi. Este o perioadă în care este recomandat să mergeţi să faceţi o serie de investigaţii medicale. Există riscul unor incidente profesionale legate de relațiile interumane: certuri cu colegii sau superiorii, reproșuri, acuzații.

Gemeni
Sunteți preocupat de latura financiară: poate faceți un împrumut sau vindeți nişte bunuri. Toate au şanse să iasă aşa cum vă doriți, atâta timp cât aveți grijă la cheltuieli şi vă împărțiți în mod inteligent surplusul bănesc. Vă bucurați în continuare de multă dragoste, în sensul că aveți control asupra situaţiei.

Rac
Aveți parte de nişte tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista nişte fluctuaţii care vă vor scoate din banal. Poate fi vorba de nişte capricii
de-ale partenerului, sau, dacă sunteți singur, puteți întâlni pe cineva care să vă placă, dar să vă şi contrarieze. Nu cedați orgoliilor mărunte, pentru că nu este vorba de nimic grav.

Leu
Aveți succes când e vorba de flirturi mărunte şi de atracţie fizică; atunci când vine vorba de sentimente mai serioase, riscați un refuz sau un conflict care vă va răni. Vă recomandăm o retragere strategică şi stăpânirea impetuozităţii care vă caracterizează. Aveți, în schimb, noroc la bani, dar veți avea și cheltuieli la fel de mari.

Fecioară
Dispoziţia de care dați dovadă atrage complimente şi invitaţii la diverse evenimente. În dragoste, cei care aveți o relație trebuie să rezolvați un conflict de cuplu, iar dacă sunteți singuri aşteptați iniţiativă din partea persoanei dorite.

Balanţă
Apar călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres, sau, pur şi simplu, alergătură de colo până colo, legată de rezolvarea unor chestiuni profesionale. Relaţiile sentimentale sunt afectate de această stare de stres, aşa că vă recomandăm un pic mai multă grijă în exprimare şi comportament.

Scorpion
Treceți printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate din cele mai meschine motive. Depinde doar de dumneavoastră să vă controlați. Sunteți preocupat de bani, dar mai aveți de aşteptat la acest capitol. În dragoste, puteți  transforma o ceartă într-o partidă pasională de amor.

Săgetător
Vă puneți pe muncă sau pe studiu, vă revizuți planurile şi încercați să fiți cât mai eficient. Aveți câteva probleme la capitolul relaţii interumane: riscați să faceți tot felul de gafe sau să comiteți acte jignitoare pentru cei din jur, ceea ce vă poate atrage o antipatie generală. Chiar dacă sunteți preocupat de planuri măreţe, e bine să nu neglijați sentimentele celorlalţi.

Capricorn
Sunteți invitat să participați la evenimente. Chiar şi cei mai singuratici dintre dumneavoastră nu vor putea găsi la nesfârşit pretexte să nu se prezinte într-un loc sau altul. În dragoste, dacă sunteți cu cineva, vă bucurați de armonie şi tandreţe. Banii sunt principala preocupare și aveți toate șansele să fiți extrem de eficient în acest sens.

Vărsător
Vă aşteaptă, din punct de vedere afectiv, o nouă perioadă de retragere şi izolare. Cei cuplaţi trebuie să fiți foarte atenţi şi să explicați partenerului acest lucru, pentru a nu fi înţeles greşit. Sub aspect profesional, o intrare în umbră vă permite să observați nişte lucruri care v-au scăpat până acum, lucruri legate în special de cei cu care lucrați.

Peşti
Riscați să provocați, din neglijenţă, nişte conflicte familiale ale căror consecinţe le veți suporta mai târziu. E bine să fiți atenţi, să nu uitați de aniversări, de evenimentele de familie, de datoriile pe care le aveți către una sau alta din rudele dumneavoastră. La serviciu aveți foarte multe de făcut, dar veți fi remunerat corespunzător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS