6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reluați relaţia cu un prieten cu care nu ați mai vorbit de foarte multă vreme. La locul de muncă apar scântei în relaţiile cu cei din jur. Cu puţin tact şi diplomaţie rezolvați situaţia. Simţiți nevoia să ieşiți în evidenţă şi să ocupați rolul central în relaţie. Începeți să simţiți că vă recăpătați tonusul.

Taur
Viaţa sentimentală stă sub semnul instabilităţii. Aveți parte de o zi marcată de agitaţie, decepţii, încercări neplăcute. Încercați să faceți puţină ordine ca să înţelegeți cum stați. Pluto vă dă curajul de care aveți nevoie să întâmpinați problemele şi evenimentele neaşteptate din cursul zilei. Păstrați-vă măsura, mai ales în relaţiile sociale şi amicale.

Gemeni
Dacă nu sunteți implicat într-o relație, astăzi aveți şanse mari să întâlniți pe cineva. Dacă aveți deja un cuplu, vă înţelegeți bine cu partenerul de viaţă. Este o zi în care s-ar putea să nu vă controlați, dacă se întâmplă lucruri care vă declanşează agresivitatea. Aveți impresia că nu sunteți lăsat să vă exprimați așa cum doriți la locul de muncă.

Rac
Acasă jucați un rol care îi descumpăneşte pe cei dragi. Când sunteți un adevărat tiran, când deveniți conciliant şi înţelegător. Conflictele cu anumite persoane pot fi evitate dacă ştiți să spuneți nu încă de la început, fără să vă faceți griji de o posibilă confruntare. Evitați alcoolul şi excitantele. Încercați să vă echilibrați alimentaţia.

Leu
Este o zi frumoasă pentru adolescenţi şi pentru adulţi, deoarece climatul astral vă aduce pasiune, aventuri romantice şi bucurii alături de o persoană specială. Aveți parte de succes şi în viaţa profesională, lucrați cu entuziasm şi eficiență. Se poate să vă gândiți la o posibilă mutare în străinătate.

Fecioară
Căutați originea unui zvon. Dacă ştiți să puneți întrebările potrivite, veți obţine indicii bune. O întâlnire secretă va face lumină asupra unei situaţii. Ambiţia de care dați dovadă este susţinută de evenimente la locul de muncă, însă puteți conta şi pe norocul chior, cum se spune.

Balanţă
Pe plan familial pare a domni haosul. Cu toate că tot ce vă doriți este să aveți parte de armonie, lucrurile nu stau deloc aşa. Lăsați-le aşa cum sunt, se vor aranja de la sine. Pe de altă parte, în relaţia cu cei din jur şi, mai ales, în ceea ce priveşte partenerul de viaţă dați dovadă de o mare putere de convingere.

Scorpion
Ar fi bine să vă abţineți să intrați în conflicte. Ascultați ce au de spus, pentru că sfaturile celor din jur vă ajută să evitați greşeli regretabile. Apar tensiuni în relaţia cu partenerul de cuplu, însă sunteți mai diplomat decât de obicei. La serviciu aveți mult spirit de iniţiativă. E posibil să găsiți  persoana care să vă ajute mult la nivel profesional.

Săgetător
Unele chestiuni familiale ameninţă activitatea profesională, provoacă întârzieri sau influenţează negativ afacerile. Numai dând dovadă de autoritate veți reuşi să împiedicați astfel de evenimente neplăcute. Nu lăsați pe nimeni să intervină în treburile dumneavoastră. Aveți o mare valoare în ochii prietenilor, care mereu vă cer tot felul de sfaturi.

Capricorn
Dacă cineva v-a supărat, nici nu vă trece prin cap să iertați, dimpotrivă. Se trezeşte în dumneavoastră spiritul răzbunării. S-ar putea să constatați totuşi că nu este cea mai fericită alegere. Atmosfera nu e foarte plăcută la locul de muncă, mai ales pentru că nu aveți deloc chef să stați de vorbă cu colegii. Faceți apel la simţul practic şi analitic pentru a alege soluția bună.

Vărsător
Sunteți absorbit de activitatea profesională şi dispuneți de puţin timp pentru familie. Aceasta are impresia că nu-i acordați mai deloc atenţie. Pe de altă parte, aveți chef să vă distrați cu prietenii. O persoană cu nişte intenţii nu foarte bune nu ezită să spună lucruri urâte despre partenerul dumneavoastră.

Peşti
După ce ați trăit într-o atmosferă tensionată, o întoarcere la calm este binevenită. Deveniți mai tandru, mai drăguţ şi mai răbdător. Ştiți să vă folosiți de tot farmecul în faţa partenerului de viaţă. Inspiraţia este corectă, astfel încât nu este cazul să vă plecați urechea la comentariile din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS