24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Evitați speculaţiile financiare, astrele nu favorizează astfel de acţiuni. Reflectați mai mult asupra situaţiei şi fiți mai puţin nerăbdător. Când lucrați la un proiect, pregătiți-l în detaliu şi nu vă lăsați influenţat de divergenţele apărute. Viaţa sentimentală continuă să fie plină de surprize de neimaginat şi vă oferă posibilitatea să alegeți să fiți fericit.

Taur
Venus favorizează iubirile inedite, întâlnirile neprevăzute plasate sub semnul noutăţii. Veți avea parte de mai mult romantism în relaţiile afective. Aveți nevoie de timp pentru a evita să înrăutățiți lucrurile. Sunteți o fire persuasivă și asta vă ajută  să îi atrageți pe cei din jur de partea dumneavoastră și, astfel, finalizați cu succes toate responsabilitățile.

Gemeni
Vă place să duceți o viaţă agitată. Încercați să vă convingeți partenerul să ia parte la activităţile dumneavoastră, însă ar fi mai bine să-l întrebați totuși dacă îşi doreşte acest lucru. Dacă aveți nevoie de susţinerea unei persoane de încredere, nu ezitați să vorbiți deschis despre acest lucru. Aveți grijă la alimentaţie şi evitați alcoolul şi cafeaua.

Rac
Pentru dumneavoastră este favorizat domeniul politic, hotelier, publicitar sau turistic. În plus, vă descurcați bine dacă sunteți jurnalist sau acţionați în relaţiile publice. Relaţia de cuplu poate fi tulburată într-un fel sau altul. O nouă întâlnire vă lasă perplex. Se poate să fie vorba despre o persoană care nu vi se potriveşte cu adevărat.

Leu
Relaţiile cu cei apropiaţi sunt dificile. Aceştia continuă să vă ceară tot felul de servicii. Ar fi cazul să le spuneți ceea ce gândiți. Este o zi bună pentru a face un drum, dacă vă doriți să ieşiți din mediul obişnuit. Fiți rezervat cu persoanele pe care le întâlniți. Încercați să acordați o atenţie mai mare stării de sănătate şi să nu exagerați în ceea ce priveşte dieta pe care o urmați.

Fecioară
Reflectați la trecutul amoros şi trageți nişte concluzii. Lecţiile de care ați avut parte vă ajută să vă adaptați atitudinea şi cerinţele afective în aşa fel încât să puteți fi fericit. Dacă sunteți singur, aveți  şansa unei întâlniri.

Balanţă
Ezitați mult să vă angajați într-o căsătorie. Tindeți să vedeți numai inconvenientele unei astfel de poziţii. Unele evenimente vă pot aduce pierderi mari de bani. Evitați speculaţiile şi cereți sfatul specialiştilor. În viaţa personală simţiți nevoia să faceți o schimbare radicală pentru a evita să mai trăiți dezamăgirile din trecut.

Scorpion
Se prevăd cheltuieli importante sau neprevăzute în domeniul imobiliar. Primiți o propunere interesantă. Fiți atent ce decizii luați, pentru că tranzacţiile sunt contraindicate. În cuplu treceți printr-o nouă încercare. Se poate să fie nevoie să luați o decizie pe care o amânați de mult timp şi care nu este neapărat cea corectă.

Săgetător
Prietenii vă caută pentru a vă cere ajutorul. Chiar dacă sunteți tentat să faceți pe surdul de data asta, ar fi bine totuşi să-i ascultați. Lucrați bine şi obţineți rezultate satisfăcătoare. Aveți parte de oportunități importante de dezvoltare a carierei și trebuie să fiți foarte receptiv. Este important totuşi să nu vă lăsați furat de proiectele pe care le aveți, izolându-vă de totul din jur.

Capricorn
În relaţia de cuplu vă bucurați de o atmosferă favorabilă. Partenerul de viaţă vă arată mai multă încredere decât de obicei şi împreună faceţi lucruri interesante. Unii vă faceți prea multe probleme în legătură cu ceea ce se gândeşte despre dumneavoastră. Fiți mai sigur şi nu lăsați pe nimeni să vă taie elanul.

Vărsător
Aveți rapiditate în reflexe şi sunteți plin de  energie. Nu aveți răbdare cu cei din jur care se mişcă încet şi sunt indecişi. Fiți mai tolerant. Sunteți nevoit să vă schimbați pe ultima sută de metri planurile pe care le aveați cu persoana iubită deoarece apare o urgenţă la birou. Păstrați o discreţie totală, căci sunteți înconjurat de persoane rău intenţionate.

Peşti
O gestionare greşită a bugetului ar putea provoca discuţii cu partenerul. Din fericire, acestea vor fi urmate de o împăcare. Vă bucurați în continuare de stabilitate în cuplu. Este important să mâncați încet şi să vă supravegheați cantitatea de hrană. Imunitatea  este în continuare scăzută şi de aceea este posibil să luați un virus puternic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS