12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă trăiți viaţa exact aşa cum vi se destăinuie și asta reprezintă o adevărată plăcere pentru dumneavoastră. Ați învăţat să vă bucurați de toate lucrurile simple şi mărunte din jur. Aveți o imensă sursă de energie pozitivă şi astfel reuşiţi să vă ţineți de toate planurile pe care le aveți stabilite. Pe alocuri aveți o stare uşor irascibilă, dar reuşiți să o combateți.

Taur
Astăzi aveți o zi tensionată în ceea ce priveşte partea sentimentală. Promisiunile pe care le faceți sunt foarte greu de îndeplinit şi de aceea este indicat ca de la început să nu vi le asumați. Atmosfera de la birou este destul de agitată la începutul acestei zile şi de aceea veți căuta să vă retrageți și să vă ocupați strict de problemele urgenţe.

Gemeni
Vă simţiți nostalgic din cauza trecutului. Trebuie să uitați de toate momentele grele prin care ați trecut şi să vă concentrați atenţia asupra reuşitelor, asupra persoanei iubite care vă este mereu alături și vă sprijină în tot ceea ce faceți. La birou, reuşiți să faceți un mare pas în cariera dumneavoastră şi această reuşită vă determină să rămâneți la fel de motivat.

Rac
Astăzi aveți nevoie de mai multă căldură fizică şi psihică din partea celor din jur. Vă simţiți vulnerabil din punct de vedere emoţional şi de aceea este posibil să vedeți lucrurile într-o manieră uşor negativistă. Jobul pe care îl aveți vă face, în fiecare zi, să simțiți cât de norocos sunteți, mai ales că lucrați alături de o echipă extraordinară.

Leu
Pe parcursul acestei zile vă dați seama că familia  are aşteptări foarte mari de la dumneavoastră şi toţi cei apropiaţi sunt foarte atenţi atât la reuşite, cât şi la eşecuri. Vă simţiți urmărit şi constrâns şi de aceea nu reuşiți să ieşiți din starea de irascibilitate pe care o resimţiți. Încercați să vorbiți deschis despre tot ceea ce se întâmplă pentru a evita să se ajungă la un adevărat conflict.

Fecioară
Problemele de familie continuă să se interfereze cu relaţia personală. Partenerul de viaţă devine tot mai neînţelegător pe zi ce trece şi nu mai acceptă să faceți compromisuri care au efecte asupra cuplului. Încercați să aveți răbdare şi să găsiți o cale de mijloc!

Balanţă
Astăzi vă simţiți mai  provocator că niciodată. Vreți ca toate privirile să fie îndreptate asupra dumneavoastră şi vă doriți, mai ales, atenţia persoanei iubite. Faceți planuri de vacanţă împreună cu prietenii şi nu ezitați să vă bucurați de orice moment petrecut alături de cei dragi. Toate deciziile pe care le luați în plan profesional sunt pline de argumente pertinente.

Scorpion
Abilităţile de comunicare vă ajută foarte mult să aveți succes în viaţa profesională şi acest lucru se datorează faptului că vă place foarte mult să citiți şi să participați la tot felul de workshopuri de dezvoltare. Nivelul de energie este ridicat şi trebuie să profitați la maximum de această stare.

Săgetător
Astăzi, colegii de birou vă ajută să vă organizați şi reuşiți să finalizați un proiect foarte important la care lucrați. Vă bucurați de un real succes în viaţa profesională şi de aceea ar fi bine să vă împărţiți timpul pentru a reuşi să vă ocupați de toate sarcinile pe care le aveți.

Capricorn
Sunteți deschis către comunicare. Este posibil să vă implicați în câteva discuţii de afaceri care vă aduc noi contracte şi colaborări importante. Aveți nevoie de relaxare şi de prezenţa persoanei iubite. Cei din jur vă susţin în tot ceea ce faceți şi datorită acestui lucru, vă simţiți foarte încrezător în forţele dumneavoastră.

Vărsător
Sunteți foarte interesat să vă păstrați relaţia şi interacţiunile sociale la un nivel intelectual cât mai înalt. Sunteți înnebunit după discuţiile profunde despre subiecte precum psihologie sau filozofie şi vă gândiți foarte serios să vă apucați de citit cărţi din aceste domenii. Vă implicați mai mult în hobby-urile pe care le-ați descoperit de curând deoarece reprezintă noi modalităţi de a vă relaxa.

Peşti
Simţiți că ceva lipseşte din viaţa dumneavoastră profesională şi de aceea vă decideți să faceți o schimbare radicală. Încercați să ajungeți la un echilibru emoţional deoarece vă simţiți din ce în ce mai obosit din punct de vedere psihic şi acest lucru vă afectează capacitatea de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS