10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveți multă treabă la serviciu, însă o persoană ca dumneavoastră – hotărâtă, organizată, încrezătoare în propriile capacităţi – nu se teme de nimic. Aveți parte o întâlnire întâmplătoare cu cineva în măsură să vă ajute la îndeplinirea unor proiecte personale. Aveți unele probleme de comunicare cu anturajul.

Taur
E timpul să vă definiți obiectivele şi să investiți în ceva de calitate. Dacă aşteptați o confirmare pentru o întâlnire sau pentru un dosar, ar putea sosi spre sfârşitul zilei. Aveți succes în afaceri, inclusiv pentru un început. Vă sporeşte farmecul: profitați de acest lucru în relaţia cu partener. Este bine să vă supravegheați alimentația şi să dormiți mai mult.

Gemeni
Sunteți printre favoriții zilei, așa că nu este exclus să primiți şi o ofertă interesantă pentru un nou job sau o colaborare. Daca vă întâlniți cu prieteni și cunoștințe, încercați să vă bucurați de aceste relații fără a urmări deocamdată interese profesionale. Astrele vă pot aduce un noroc financiar neaşteptat.

Rac
Aveți  energie la locul de muncă: stabiliți contacte, propuneți „ajustări“ care vor fi bine primite. Astrele vă susţin şi în situaţia în care doriți să vă întemeiați propria afacere. Acasă vă simțiți relaxat și trăiți momente plăcute alături de partener și de copii. Dacă faceți parte din diverse grupuri trebuie să vă integrați și să vă asumați responsabilitățile.

Leu
Aveți grijă cum începeți lucrul astăzi. Se pare că vă deranjează ceva: un răspuns care întârzie ori unele responsabilităţi care nu vă sunt tocmai clare. Primiți de o sumă de bani substanţială, ca plată pentru o lucrare mai veche. În familie, nu este cazul să vă arătați prea exigent, veți complica lucrurile.

Fecioară
Primiți o propunere privind o nouă ofertă de lucru ori oportunitatea de accedere la un job cu responsabilităţi sporite. Evitați astăzi semnarea unor acte importante, vorbiți puțin și încercați să treceți neobservat. Există condiţii propice unei pasiuni amoroase ori cel puţin unei întâlniri cu cineva care nu vă lasă indiferent.

Balanţă
Intrați într-o perioadă bună. Sunteți în al șaptelea cer de fericire. Gustați plăceri intense, alături de partener. Frecventați împreună reuniuni mondene. În relațiile sociale fiți mai suplu și mai diplomat, pentru a vă descurca într-un mod satisfăcător. Păstrați măsura în ceea ce privește alimentația, chiar dacă vă simțiți bine.

Scorpion
Unele planuri pe care  le-ați făcut se pot concretiza cu o oarecare întârziere. Totuşi, nu disperați! Aspectele profesionale pot fi frustrante, iritante, provocatoare ori dimpotrivă, aducătoare de recompense. Adoptați o atitudine cât mai detaşată, nu forţați lucrurile! Apar oportunități financiare care cer inițiativă.

Săgetător
Sunteți uimit de schimbarea de atitudine a şefilor şi a colegilor. Aveți grijă la bani, mai ales să nu vă îndatorați prea mult şi să nu trebuiască să strângeți cureaua prea tare. Sunteți carismatic şi veți putea obţine (aproape) tot ce vă doriți de la familie şi de la prieteni. Perioada este optimă pentru cupluri şi pentru stabilirea unor legături cu persoane aflate la distanţă.

Capricorn
La locul de muncă sunteți foarte sigur pe dumneavoastră, conștient de toate capacitățile. Reușiți să puneți pe picioare proiectele cele mai ambițioase. Inevitabil, veți avea mai puţin timp pentru cei dragi, care nu vor întârzia să se plângă. Unele relaţii pe termen lung ar putea lua sfârşit, ori ca urmare a alegerii personale, ori din cauza împrejurărilor.

Vărsător
Dacă lucrați în echipă, manifestați precauţie: cineva ar putea încerca să vă „sape“. Dacă aveți o relație de cuplu, cereți dovezi de afecțiune. Cei singuri sunteți ocupați să faceți cuceriri, lucru care vă aduce mari bucurii. Se poate să vă simțiți cam obosit fizic și psihic. Odihniți-vă mai mult și alegeți pentru masă alimentele simple și naturale.

Peşti
Mintea vă este ocupată cu o sumedenie de planuri: studii reluate, cursuri de formare profesională, întâlniri de lucru… aveți grijă, însă, să moderați ritmul şi să găsiți răbdare pentru colegi. Evoluţia finanţelor este în general pozitivă, dar pot să apară cheltuieli neaşteptate; aşadar, încercați să faceți economii, şi dumneavoastră, şi partenerul de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS