13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Aveţi foarte multe de făcut şi puţin timp. Sunteţi ocupat până peste cap în această săptămână: demarați proiecte importante, purtați discuţii decisive, alergați de colo până colo şi intrați în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Nu aveți  prea mult timp să respirați, deoarece până şi în orele libere vă gândiți doar la ceea ce aveți de făcut a doua zi.

Taur
Treceți printr-o perioadă de melancolie şi singurătate. Chiar dacă sunteți înconjurat de prieteni, chiar dacă ştiți că sunteți iubit şi susţinut, treceți acum printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări îi vor contraria puternic pe cei din jur şi vi se vor cere explicaţii în mod insistent. Perioada este favorabilă activităţilor legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziționări sau vânzări de locuinţe.

Gemeni
Vă bucurați, în prezent, de un val de energie care vă determină să luați decizii importante şi să  faceți planuri măreţe. Aceste planuri sunt legate de stilul dumneavoastră de viaţă şi chiar de cum vă definiți ca persoane. Doriți să corectați erorile, să deveniți mai bun, mai puţin egoist, mai cumpătat, să reluați legături cu prieteni vechi, să deveniți mai eficient la serviciu şi să nu mai pierdeți timpul cu nimicuri, aşa cum sunteți înclinat prin natura zodiei.

Rac
Săptămâna se caracterizează prin activitate socială intensă. Aceasta are  legătură şi cu serviciul, însă participați la evenimente de genul petrecerilor, nunţilor, botezurilor, evenimente în care sărbătoriți ceva. Veți străluci la aceste ocazii şi veți începe legături sociale cu persoane noi. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri, sau a unor datorii recuperate.

Leu
Deşi sunteți, în general, foarte preocupat de aspectul dumneavoastră, aveți grijă mai mult ca niciodată de cum arătați, de cum vă îmbrăcați, de cum se prezintă locuinţa. Motivul major care poate sta în spatele acestei cosmetizări minuţioase poate fi o nemulţumire în legătură cu propria persoană. Sunteți una din puţinele zodii, dacă nu chiar singura, care se poate transforma de la exterior spre interior.

Fecioară
Vă apucați, acum, de bătălii pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine, începerea unor economii importante sau a unui tratament medical. Sau, dacă nu vă apucați, ar fi bine s-o faceți, pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce veți începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni sau chiar un an.

Balanţă
Nimic nu vă deranjează mai tare  decât lipsa armoniei, în toate aspectele ei. Sunteți  pus pe schimbare, nu a dumneavoastră, ci a celor din jur:  criticați, dați sfaturi, sunteți tentat chiar să treceți la acţiune, fără să vă dați seama că aceste intervenţii nesolicitate vă pot atrage antipatii.  Riscați să spuneți cuvinte sau să faceți gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să criticați hainele, limbajul, comportamentul sau stilul de viaţă al celor din jur.

Scorpion
Găsiți motive să vă manifestați defectul care vă caracterizează, al geloziei. Nu înseamnă că, dacă le veți găsi, aceste motive vor fi fundamentate temeinic. Căutați inconştient şi până şi cel mai mărunt lucru vă poate trezi bănuieli: o privire a partenerului, un gest, un ton mai cald la telefon, faptul că se îmbracă mai elegant ca de obicei. Riscați să stârniți furtuni în cuplu.

Săgetător
Vă simțiți puţin plictisit, aveți nevoie de provocare şi acţiune. Chiar dacă duceți o viaţă mai activă simţiți, totuşi, că aveți nevoie de ceva nou. Ar fi recomandat, deoarece această săptămână nu este favorabilă începerii de planuri şi proiecte; nu e cazul să luați nici o decizie majoră, așa că astâmpărați-vă setea de noutăţi cu lucruri care nu vă vor influenţa în plan concret: mergeți la film, citiți, încercați să gătiți ceva nou, adică mărunţişuri care să vă încânte pe moment.

Capricorn
Sunteți stăpânit de imbolduri romantice, nu neapărat îndreptate către partenerul oficial. Simţiți nevoia să vă confirmați faptul să încă mai sunteți atrăgători şi veți încerca să cochetați pe unde puteți: pe net, în autobuz, la locul de muncă, la supermarket, în locurile unde nu v-ați fi gândit până acum să faceți aşa ceva.

Vărsător
Activităţile intelectuale sunt favorizate de perioada astrologică prin care treceți. Veți citi, veți urmări filme, ştiri, veți lucra la diverse proiecte, veți petrece mai mult timp în faţă foii de hârtie sau a monitorului. Tot ce învăţați acum  reţineți corect şi pe termen lung (aviz celor care vă pregătiți pentru licenţe, masterate, doctorate etc). Chiar şi cei care nu prestați la serviciu activităţi intelectuale veți fi mai curioşi şi mai interesaţi de ce se întâmplă în jurul dumneavoastră.

Peşti
Aveți chef de joacă: doriți să ieșiți mai mult, să vă distrați, veți fi glumeț, vesel, veți dori să aduceți ceva nou în relaţia de cuplu şi toate acestea nu pot decât să vă facă bine. Dacă  dați frâu acestor impulsuri ludice, vă veți simţi bine şi îi veți încânta şi pe cei din jur. Noutatea e întotdeauna binevenită într-o relaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS