17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu copiii sunt foarte bune. Aceştia sunt într-o formă bună şi vă fac să fiți mândru de ei. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul şi să vă îmbogăţiți experienţele. Aveți parte de întâlniri importante, care vă dau posibilitatea să vă explorați mai bine propriile calităţi. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntați cu unele întârzieri.

Taur
Există unele probleme de comunicare acasă. Vreți să vă purtați frumos cu toată lumea, însă nu sunteți disponibil pentru cei dragi. Familia vă reproşează că nu vă mai pasă de grijile casei. Vă bucurați de un spirit creativ şi original, avâd posibilitatea să vă exprimați în diverse modalităţi. Dacă simţiți nevoia să cereți o părere cuiva, ar fi mai bine să vă încredeți în propria judecată.

Gemeni
Simţiți nevoia de independenţă, iar acest lucru poate dăuna echilibrului afectiv. Reuşiți însă să vă împărţiți între viaţa profesională şi cea personală. Dificultăţile întâmpinate în ultima vreme la serviciu încep să dispară, încetul cu încetul. Dacă vă temeți pentru poziţia dumneavoastră sau ați avut conflicte la locul de muncă, lucrurile vor reintra în normal, în curând.

Rac
Vă aflați într-o situaţie mai delicată, din punct de vedere financiar. Veți reuşi, însă, să scăpați cu bine. Sunteți într-o formă fizică bună. Dacă aveți probleme de sănătate vă reveniți rapid. Trebuie doar să nu exagerați cu efortul. Pe plan profesional, încercați să obţineți o situaţie mai bună sau un post mai avantajos.

Leu
Visele romantice și emoțiile invadează viața dumneavoastră amoroasă. Vă puteți lăsa în voia lor, dacă nu sunteți deja împlinit în dragoste. În ceea ce privește banii, este nevoie să gestionați cu rigurozitate contul. Refuzați să vă impuneți niște restricții, deși acestea sunt necesare. Încercați să nu faceți tranzacții importante pentru moment.

Fecioară
Aveți o viaţă socială animată, iar acest lucru facilitează posibilitatea de a întâlni persoana potrivită. Dacă vă confruntați cu probleme la locul de muncă, apreciați calmul de acasă. Este un moment bun pentru a pune la punct o strategie financiară de prim rang. Evaluați corect riscurile, fără a pune în pericol echilibrul situaţiei materiale actuale.

Balanţă
Vă bucurați de o zi liniştită, aşa cum vă place. Preferați o relaţie calmă cu partenerul de viaţă, iar acesta se arată mulţumit. Proiectele pe care le aveți în desfăşurare ar trebui finalizate cât mai repede. Mai târziu sunt prevăzute întârzieri şi dificultăţi. Dacă cineva apropiat vă oferă ajutorul, nu vă grăbiți să-l refuzați. Este chiar un sprijin util şi dezinteresat.

Scorpion
Sunt posibile certuri cu partenerul de viaţă. Îi vedeți numai defectele şi nu vă puteți înfrâna să nu-l criticați. Reuşiți în afaceri, graţie intuiţiei foarte dezvoltate şi aptitudinilor naturale. Unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu picioarele, uneori fiind vorba despre varice sau de alte afecţiuni. Consultați un specialist pentru a urma o dietă corespunzătoare.

Săgetător
Încercați să găsiți, împreună cu partenerul de viaţă, aceleaşi modalităţi de petrecere a timpului liber. În caz contrar, preocupările diferite vă pot înstrăina. În viaţa profesională dați dovadă de spirit întreprinzător. Vă lansați în proiecte profesionale ambiţioase şi chiar s-ar putea să începeți propria dumneavoastră afacere.

Capricorn
Viaţa sentimentală este stabilă. Dacă sunteți singuri puteți să începeți o poveste de dragoste care iniţial era doar o prietenie. Alegeți alimentele bogate în calciu pentru hrana dumneavoastră. Iaurturile şi brânza sunt benefice. În viaţa profesională priviți în viitor şi vă consolidați alianţele utile.

Vărsător
În dragoste înclinați să vă exprimați sentimentele într-un mod vulcanic. Este indicat să fiți mai temperat în faţa partenerului de viaţă. Apar unele dificultăţi în a vă gestiona resursele. Priviți lucrurile destul de neclar. Apar însă câteva ocazii noi de a redresa situaţia. Este important să vă păstrați luciditatea când vine vorba de bani.

Peşti
Simţiți nevoia să vă afirmați. Dacă aveți senzaţia că există nişte constrângeri care vă opresc să faceți acest lucru, s-ar putea să explodați. Încercați totuşi să nu vă răniți familia, făcând din ea ţapul ispăşitor. Dacă aveți de dat explicații la locul de muncă asigurați-vă că o faceți acum, până nu e prea târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS