12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 27martie - 2 aprilie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 27martie – 2 aprilie

Cinema Colours a anunţat peliculele care vor rula în următoarea perioadă pentru cinefilii craioveni. Vă prezentăm producţiile cinematografice care vor fi prezentate publicului în săptămâna 27 martie – 2 aprilie, precum şi programul proiecţiilor.

Fast and Furious 7 AV – Furios şi iute 7 AV

Regia: James Wan
Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata:  140  minute
Rating: AP12  IMDB: 9.1

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Programul proiecţiilor:
Joi – orele: 18:20; 20:30; 21:00

Big Game – Ţinta: Preşedintele

Regia: Jalmari Helander
Cu: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Onni Tommila
Gen film: Acţiune, Aventuri
Durata:  110  minute

Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe „marele premiu”, neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ţine doar de preşedinte şi de noul său ajutorul să supravieţuiască celor mai grozave 24 de ore din viaţa lor.

Programul proiecţiilor:

Vineri –  Miercuri: ora 20:30
Joi: ora 18:00

Insurgent 3D

Regia: Robert Schwentke
Cu: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley,Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata:  119  minute
Rating: AP12  IMDB: 7.0

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Programul proiecţiilor:
Vineri –  Miercuri: orele 16:30; 21:00
Joi: ora 14:00

Home 3D – Acasă 3D

Regia: Tim Johnson
Cu: Rihanna, Jim Parsons, Jennifer Lopez
Gen film: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF
Durata:  94  minute

Un grup de extratereştri caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ.
Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.
Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc încălătoria vieţii lor.

Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni  – Miercuri: ora 12:30 dublat
Sâmbătă – Duminică: orele 10:30; 12:30  dublat
Joi: ora 12:00 dublat

Get Hard – Mare şi Tare

Regia: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, T.I., Kevin Hart, Alison Brie
Gen film: Comedie
Durata:  100  minute

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi-milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.
Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 19:00
Joi: ora 16:20

Run All Night – Urmărit în noapte

Regia: Jaume Collet-Serra
Cu: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durata:  115  minute

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa.

Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 18:00

The Cobbler – O zi în pantofii altcuiva

Regia: Thomas McCarthy
Cu: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman,Ellen Barkin
Gen film: Comedie, Dramă, Fantastic
Durata:  99  minute

Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generaţie în meşteşugul său, singura lui preocupare fiind să aibă grijă de atelierul pe care i l-a lăsat tatăl său (Dustin Hoffman) înainte de a dispărea, cu mulţi ani în urmă. Îşi petrece zilele reparând încălţămintea vecinilor săi de cartier, fiind martor tăcut la felul în care aceştia trăiesc, de multe ori dorindu-şi să fie în locul lor. Într-o zi, maşina lui de cusut tălpi se strică tocmai când avea de terminat o comandă importantă pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith) şi se vede forţat să apeleze la o maşină antică, moştenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi că aceasta nu e o maşinărie oarecare, şi că nici el nu e un cizmar obişnuit.

Programul proiecţiilor:
Vineri  – Miercuri: ora 14:30

Cinderella – Cenuşăreasa

Regia: Kenneth Branagh
Cu: Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James
Gen film: Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Romantic
Durata:  115  minute

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, „fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni?

Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni, Marţi, Joi: ora 13:15 – dublat
Sâmbătă, Duminică, Miercuri: orele 11:00; 13:15 – dublat
Vineri – Joi: ora 15:30 subtitrat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS