22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă vreți să menţineți un climat armonios în familie, trebuie să înţelegeți că este nevoie de concesii. Chiar dacă vă este greu, e nevoie de un efort. Rezultatele vor fi foarte plăcute şi încurajatoare. În dragoste, nativii Taur şi Scorpion vă învaţă să profitați cu adevărat de viaţă. Aveți parte de numeroase întâlniri, din care puteți alege. Situaţia financiară este satisfăcătoare, astfel încât puteți să faceți planuri pe termen lung.

Taur
Vi se fac oferte interesante şi puteți duce la capăt proiecte ambiţioase. Păstrați-vă mereu luciditatea. Acasă fiți cinstit cu cei din familie şi acordați mai multă atenţie partenerului de viaţă. Discuţiile cu copiii se dovedesc utile. În cuplu, simţiți nevoia să scăpați cumva de rutina zilnică. În privinţa banilor, primiți o sumă neaşteptată. Pe de altă parte, veți fi foarte tentat să o cheltuiți şi nu este neapărat cea mai bună idee.

Gemeni
În relaţia de cuplu se produce o ruptură. Este indicat ca orice decizie luată să fie analizată cu atenţie, pentru că graba ar putea avea consecinţe regretabile. Dacă sunteți singur, aveți parte de o întâlnire care în timp îşi va arăta valoarea sau lipsa ei. Unii dintre dumneavoastră sunteți tentați să cheltuiți mult şi chiar se poate să fiți surprinşi cu o datorie mai veche de care ați uitat.

Rac
Sunteți norocoşi astăzi dacă aveți un concurs sau dacă susţineți un examen. Şansa este şi de partea celor care lucrează cu străinătatea. În dragoste, partenerul de viaţă ar putea să aleagă să rupă relaţia, pentru că a fost pus pe un plan secund prea mult timp. Dacă vă analizați cu atenţie comportamentul, veți vedea că o mare parte din vină vă aparține. În cazul în care ați avut probleme cu banii, acum lucrurile încep să se limpezească.

Leu
Se poate să puneți bazele unor proiecte interesante, pe care să le realizați împreună cu prietenii. Acasă suportați consecinţele problemelor profesionale şi materiale. Folosiți-vă de sensibilitatea şi inspiraţia dumneavoastră că să depășiți momentul. Dacă au existat tensiuni în relaţia de cuplu, astăzi acestea vor dispărea. Dacă nu aveți încă o relaţie stabilă, ar fi bine să rămâneți cu picioarele pe pământ.

Fecioară
În viaţa sentimentală se anunţă bucurii, aveți parte de afecţiune, entuziasm şi elan amoros. Nici cu banii nu stați rău, căci aceştia par să vă pice din cer. Nu este cazul totuşi să vă apucați să aruncați cu ei în stânga şi-n dreapta. Aveți parte de o ieşire într-un loc special împreună cu persoana iubită.

Balanţă
La serviciu, nu aveți nici o mulţumire. Simţiți că se profită de dumneavoastră ca de un sclav. Este o situaţie temporară de nemulţumire şi depresie, care se va schimba în bine. Trebuie să mai aveți puţină răbdare. Dacă sunteți singur puteți avea parte de o întâlnire amoroasă memorabilă. S-ar putea termina printr-o căsătorie, mai ales că nu vor lipsi declaraţiile pline de pasiune şi de entuziasm.

Scorpion
Astrele vă sunt favorabile în sectorul banilor. Acest lucru vă permite o zi benefică pe plan financiar, o îmbunătăţire a nivelului de viaţă. Sunteți într-o formă fizică bună şi puteți rămâne astfel dacă evitați excesele alimentare, mai ales că vă atrag mâncărurile grele şi ciocolata. În cazul în care vi se spun tot feluri de lucruri care vă pot afecta viaţa sentimentală, ar trebui să verificați veridicitatea celor auzite, înainte de a lua măsuri.

Săgetător
Sunteți preocupat, în principal, de alegerea unei locuinţe şi educaţia copiilor. S-ar putea ca astăzi să intervină în viaţa particulară părinţii sau socrii, însă ar fi bine să vă apărați dreptul la intimitate şi să faceți singur alegerile. Fiți atent cu banii, căci astrele favorizează pierderea acestora. În cazul în care ați întâmpinat probleme în viaţa de cuplu, este vremea să găsiți o soluţie, deoarece momentul este foarte bun pentru o reconciliere.

Capricorn
Este o zi în care conflictele cu autorităţile sunt accentuate. Acest lucru nu vă împiedică să fiți activ şi plin de imaginaţie. Cu greu vă supuneți ordinelor superiorilor. Începeți să fiți mai sociabil şi să vă îmbogăţiți numărul de contacte. În viaţa sentimentală vă bucurați de linişte şi armonie. Vă petreceți timpul în compania persoanei iubite, făcând împreună diverse activităţi care ţin de familie.

Vărsător
Sunteți extrem de sensibil şi aveți nevoie să fiți înconjurat de persoane apropiate. Aveți însă grijă la prieteni, tindeți să vedeți oamenii într-un mod subiectiv şi să-i considerați mai buni decât sunt în realitate. În dragoste au loc unele schimbări, însă vă bucurați de stabilitate afectivă. Dacă nu aveți o relaţie stabilă, aveți, măcar, o mulţime de admiratori, dornici să-şi petreacă timpul cu dumneavoastră.

Peşti
Relaţiile cu persoanele mai vârstnice din familie cer mai multă atenţie. Este posibil ca părinţii să aibă nevoie de sfatul sau prezenţa dumneavoastră. În viaţa profesională ştiți să găsiți argumentele potrivite ca să vă convingeți interlocutorii. Se poate ca în viaţa de cuplu să apară unele neînţelegeri. Dacă sunteți singur şi există cineva care vă interesează, se poate ca această persoană să nu îndrăznească să facă primul pas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS