10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă exprimați foarte clar ideile, ba chiar sunteți gata să dați lămuriri suplimentare, de teamă că nu sunteți înţeles. Acest lucru elimină posibilitatea oricărei neînţelegeri. Aveți un tonus bun şi un moral ridicat. În cuplu, este nevoie de răbdare şi de bunăvoinţă. Dacă aveţi prieteni care sunt şi ei în cuplu, aceştia ar putea să vă dea o mână de ajutor.

Taur
Aruncați cu banii în toate părţile, fără să vă gândiți puţin la ziua de mâine. Este cazul să vă înfrânați. În viaţa sentimentală se poate să vă atragă un mic flirt, însă nu va fi ceva de durată. Cei care aveți relaţii stabile trebuie să acordați mai multă atenţie partenerului de viaţă. Evitați certurile cu prietenii.

Gemeni
În dragoste, alegeți să vă închideți în dumneavoastră în loc să vă exprimați gândurile, temerile, speranţele şi nevoile faţă de partenerul de viaţă. Fiți mai încrezător şi încercați să comunicați cu persoana iubită. Aveți parte de întâlniri sentimentale sau intelectuale. Acestea vă intrigă, vă trezesc interesul şi chiar vă seduc.

Rac
Discutați cu partenerul de cuplu despre o chestiune de ordin familial care vă afectează pe amândoi. Împreună puteţi găsi cea mai bună soluţie. În cuplu, lucrurile decurg mulţumitor, poate pentru că amândoi sunteţi dispuşi să fiţi toleranţi. Dacă sunteți singur vă distrați, exersându-vă capacităţile de seducţie.

Leu
Încercați să le arătați celor apropiaţi ceea ce trebuie să facă. Însă gestul dumneavoastră ar putea fi interpretat ca o dorinţă de a vă impune autoritatea şi să vi se spună că nimeni nu are nevoie de sfaturile pe care le dați. Cea mai indicată manieră de a vă spune punctul de vedere este aceea de a lăsa impresia că este doar o opinie personală şi fiecare va decide pentru el.

Fecioară
Unii dintre dumneavoastră aveți de gând în această perioadă să faceți concesii în relaţia de cuplu. Chiar dacă aveți multă treabă astăzi, încercați, spre seară, să vă întâlniți cu prietenii. Aveți nevoie și de astfel de activități din când în când. Dacă sunteți singur, vă place să seduceți.

Balanţă
Profitați de ziua aceasta ca să rezolvați, odată pentru totdeauna, unele probleme care vă afectează familia. Climatul astral favorizează în special viaţa socială şi asocierile. În privinţa alimentaţiei, încercați să mâncați încet, la ore fixe şi într-un mod echilibrat. Veți fi preocupat de situaţia financiară. Ar trebui să aveți mai multă răbdare!

Scorpion
În relaţia de cuplu, lucrurile se complică, însă preferați să adoptați politica obişnuită, aceea de a vă face că nu vedeți. Dacă relaţia este cu adevărat importantă pentru dumneavoastră, veți face un efort pentru găsirea unor soluţii. Ar trebui să ieșiți mai mult în societate, să mergeți la petreceri şi să vă ocupați de poziţia socială.

Săgetător
Mâncați prost sau prea mult, astfel încât sănătatea vă este afectată într-un mod mai serios decât vă doriți. Puteţi consulta un nutriționist ca să puneți la punct un plan de alimentaţie sănătoasă. Vă simţiți bine în pielea dumneavoastră, chiar şi în locurile cu care nu sunteți obişnuit. Există posibilitatea să plecați într-o călătorie.

Capricorn
În dragoste nu aveți deloc chef de nebunii şi, în plus, partenerul de viaţă este distant. Profitați de moment pentru a descoperi motivele disputelor. Începeți să vă dominați mai bine timiditatea şi vă dezvoltați aria de contacte. Nu aveți nici un motiv să nu continuați cu planurile pe care  le-ați făcut.

Vărsător
A sosit vremea să vă ocupați serios de sănătatea dumneavoastră. Un plan de alimentaţie vă foloseşte pe termen lung. Renunțați la ciocolată şi diverse creme, mai ales atunci când vreți să vă consolați cu mâncare din cauza unor suferinţe afective. Activați într-un grup sau colectiv. Faceți tot posibilul să ieşiți mai des în oraş şi să dați curs invitaţiilor pe care le primiți.

Peşti
Afacerile pe termen scurt sunt prost aspectate. Dacă vă asumați riscuri, aveți grijă. Acasă au loc unele fricţiuni care pot duce la rupturi. Puteți fi mai tolerant dacă vă doriți cu adevărat. Vă preocupă mai mult decât oricând viitorul dumneavoastră, de aceea este un bun moment pentru planuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS