13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Optimismul dumneavoastră devine molipsitor. Radiați de fericire, aveți încredere în viitor, iar familia se bucură să vă vadă astfel. Se poate însă ca unele persoane să nu cedeze farmecului de care dați dovadă. În astfel de situaţii încercați să nu vă lasați afectat. Dacă sunteți singur, vă puteți îndrăgosti destul de repede în această perioadă.

Taur
Aveți nişte contacte interesante şi vi s-a oferit suportul unor persoane influente. Jocurile încă nu sunt făcute. S-ar putea ca toate aceste frumoase promisiuni să fie uitate dacă solicitați astăzi ajutorul lor concret. Ar fi momentul să apreciați dragostea adevărată şi să oferiți acelaşi lucru, pentru că cinismul vă oferă surprize foarte neplăcute.

Gemeni
Dacă persoana iubită trece printr-o perioadă în care moralul ei este tot mai scăzut, trebuie să o ajutați să-şi revină. Introduceți în alimentaţia dumneavoastră produse bogate în proteine. În proiectele personale adunați-vă forţele şi acţionați fără a mai tergiversa lucrurile. Viaţa socială începe să vă ţină ocupaţi mai mult decât ar trebui.

Rac
Contactele şi relaţiile sunt favorizate şi au parte de cea mai frumoasă primire. Solicitările şi demersurile au şanse să izbutească. În dragoste, aveți nevoie de tact, intuiţie şi rezistenţă. Poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru reorganizarea situaţiei dumneavoastră financiare.

Leu
În activităţile personale vă consolidați poziţia. Este o perioadă în care nu vă permiteți să vă culcați pe o ureche, în timp ce alţii acţionează. Acasă, părinţii sau copiii vă solicită ajutorul imediat, chiar dacă acest lucru înseamnă să mulţumiți pe toată lumea. Încercați să separați responsabilităţile familiale de cele profesionale.

Fecioară
Unii dintre dumneavoastră aveți de gând în această perioadă să faceți concesii în relaţia de cuplu. Chiar dacă aveți multă treabă astăzi, încercați, spre seară, să vă întâlniți cu prietenii. Aveți nevoie și de astfel de activități din când în când. Dacă sunteți singur, vă place să seduceți. În activităţile personale, sunteți ambiţios, însă şi exigent.

Balanţă
Ați putea să obțineți rezultate maxime de la colaboratori sau colegi dacă vă dați silinţa să prezentați lucrurile cu diplomaţie. Agresivitatea nu vă duce nicăieri. Unii dintre dumneavoastră ştiți cum să faceți o atmosferă plăcută în cămin. Intelectul vă ajută să găsiți mereu câte o portiță de ieșire.

Scorpion
În cuplu, lucrurile sunt tensionate, deşi în general nu se pune problema de consecinţe grave. Trebuie să vă impuneți unele restricţii în materie de bani şi să înfrânați pofta de a cheltui pe tot felul de obiecte de care nu aveți nevoie. Aveți pretenția de la cei din jur să vă înţeleagă. Nu este o idee bună să vă extenuați.

Săgetător
Responsabilităţile familiale vă ocupă cea mai mare parte a timpului. Unii dintre dumneavoastră ați acumulat multe nemulţumiri sau griji în ultima vreme. Ar fi bine dacă ați discuta cu o persoană de încredere, în loc să tăceți de fiecare dată şi să vă cenzurați. Gestionați-vă banii cu atenţie. Dacă sunteți sinceri cu ceilalţi membri ai familiei, atunci atmosfera devine optimistă şi veselă.

Capricorn
Apar unele tensiuni în relaţia conjugală, cel mai probabil din cauza unor situaţii nerezolvate în trecut. O discuţie deschisă, sinceră şi calmă poate să vă aducă o soluţie mulţumitoare. Încercaţi să faceţi asta în afara cadrului familial, unde poate că atmosfera este prea tensionată. Indecizia şi lipsa de acţiune vă pun într-o lumină mai puţin favorabilă.

Vărsător
Sentimentele pentru persoana iubită sunt profunde şi intense, însă se poate ca acestea să fie umbrite de gelozie. Poate ar trebui să deveniți ceva mai încrezător şi mai tolerant, pentru a vă bucura de o relaţie armonioasă. În activităţile personale, preferați să vă asumați singur toate responsabilităţile.

Peşti
Vă înţelegeți bine cu familia, vă ajutați mult bunicii şi aceştia se arată recunoscători. În relaţiile de prietenie este indicat să dați dovadă de mai multă diplomaţie. Apar contacte neprevăzute pe plan profesional. Se pare că vă orientaţi preocupările spre cele spirituale, cum ar fi meditaţia, yoga sau orice altceva care vă ajută să vă simţiţi paşnici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS