6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Zilele acestea, Berbecii vor fi predispuşi la visare, la reverii romantice, îşi vor face planuri măreţe şi se vor răzgândi în aceeaşi zi. Pe scurt, vor fi cu capul în nori. Nu e nimic rău în a dori să mai evadezi din cotidian, dar există riscul unor pierderi materiale din cauza neglijenţei. Din punct de vedere social, vor fi nişte parteneri de conversaţie tonici şi plini de şarm, aşa că e o perioadă bună să iasă mai mult în lume şi să comunice.

Taur
Taurii vor avea în această săptămână câteva discuţii mai dificile legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relaţiei. Discuţii dificile nu înseamnă neapărat certuri, ci doar că se va ajunge la un consens după negocieri îndelungi, ezitări şi chiar erori de comunicare. Ei vor avea posibilitatea de a controla situaţia, dar li se va cere multă diplomaţie. Cei singuri mai au de aşteptat pentru ceva serios, dar vor avea noroc la flirturi.

Gemeni
Starea uşor melancolică în care se află Gemenii nu poate avea decât o singură cauză: dragostea! La modul foarte serios. Deşi vor fi curtaţi şi vor avea multe ocazii de flirt, atenţia lor se va îndrepta spre dragostea adevărată. Asta nu înseamnă că vor pluti pe norişori, ci că vor trece prin multe stări contradictorii, de la speranţă la teamă şi de la extaz la melancolie.

Rac
Racii riscă să provoace multe situaţii conflictuale în anturaj sau în cuplu. Vor avea o perioadă în care nu vor străluci prin diplomaţie şi vor spune multe lucruri fără să se gândească prea bine înainte. Dacă ajung la conflict, e bine să cedeze de dragul liniştii. Profesional, vor primi nişte propuneri destul de incitante, dar la care nu e bine să se arunce cu prea mult entuziasm.

Leu
E o perioadă a deciziilor majore pentru Lei: acum e momentul să analizeze foarte serios dacă sunt gata să treacă la un job mai bun, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, dacă să se mute sau să înceapă un curs, o specializare, adică să ia nişte hotărâri importante care vor avea consecinţe pe termen lung. Sfârşitul săptămânii va fi marcat de un eveniment unde vor fi invitaţi.

Fecioară
Fecioarele vor acorda în această perioadă foarte multă atenţie planurilor lor de carieră, îşi vor analiza în detaliu şansele şi alternativele şi nu vor scăpa nici o ocazie să avanseze. Norocul e de partea lor. Un conflict profesional minor le aşteaptă pe la mijlocul săptămânii, dar vor ieşi în avantaj. Dragostea e la cote foarte bune, cei cuplaţi dedică mult timp şi atenţie relaţiei lor, iar cei singuri se vor gândi că e timpul să se implice serios.

Balanţă
Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi destul de bună. Munca va fi în centrul preocupărilor Leilor, cu rezultate bune şi destul de prompte, mai ales în plan financiar. Relaţia de cuplu stă sub semnul liniştii şi al armoniei casnice, ceea ce completează foarte bine satisfacţiile profesionale. Se recomandă acordarea unei atenţii mai mari la detalii în relaţie: un mic cadou, un compliment, o surpriză.

Scorpion
Pentru Scorpioni, preocuparea pentru nişte probleme sentimentale va trece în prim-plan şi le va afecta capacitatea de muncă şi dorinţa de socializare. Randamentul lor general va fi destul de scăzut, deoarece îşi vor consuma toată energia gândindu-se la relaţia (sau singurătatea) lor, căutând probleme acolo unde nu sunt, punându-şi întrebări inutile şi dându-şi singuri răspunsuri.

Săgetător
Săgetătorii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: un examen, un interviu, o mutare decisivă în viaţa personală. Energie au destulă, aceste evenimente la care se gândesc le vor solicita toată atenţia, aşa că vor lua totul în serios. Eforturile lor nu vor fi lipsite de roade şi ei simt acest lucru, aşa că nu se abat de la scopul propus.

Capricorn
Capricornii vor fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai împrăştiaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Ceva mai multă atenţie din partea partenerului de cuplu (poate chiar un weekend fierbinte în doi) i-ar putea scoate din letargie şi i-ar trimite la birou cu o doză sporită de entuziasm. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare îndrăzneţe, aşa că ar fi bine să se mulţumească o vreme cu ceea ce au şi să nu se aventureze în ape tulburi.

Vărsător
Vărsătorii nu se vor bucura de influenţe astrologice prea bune în ceea ce priveşte sănătatea, există riscul unor infecţii sau răceli care le-ar putea destabiliza temporar programul. Totuşi, din cauză că în celelalte aspecte ale existenţei, mai ales în dragoste, totul se arată frumos şi luminos, vor găsi energie să depăşească rapid problemele de sănătate. Se recomandă o atenţie mai mare decât de obicei la tot ce ţine de documente şi birocraţie.

Peşti
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane din anturaj le va întuneca începutul săptămânii. Nu e vorba de un atac direct, ci de un act de ipocrizie, de o bârfă, de o pilă proastă pusă undeva. Cert e că Peştii se vor simţi trădaţi, înfuriaţi, vor simţi ruptura destul de profund şi, cel mai probabil, se vor gândi şi la răzbunare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS