6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O vreme nimic nu părea să mai înainteze, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt înainte. Aşa simţiţi acum, că după o prelungă aşteptare, dintr-o dată lucrurile capătă un ritm mai alert şi par să ajungă la un nivel superior unde vor rămâne mai multă vreme. E un semn bun, că a meritat să aşteptaţi atât, chiar dacă totul evolua mult mai lent decât aţi fi tolerat dumneavoastră.

Taur
Aveţi grijă la atitudinea agresivă pe care o adoptaţi astăzi, pentru că, deşi vă ajută să vă atingeţi scopurile, s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur. Cineva are de suferit din cauza nervilor dumneavoastră, a tonului ridicat, a ambiţiilor pe care le urmaţi, de aceea trebuie să cântăriţi cu atenţie câtă energie investiţi în planul în care vă implicaţi. Nu e pe placul mutora că daţi ordine doar pentru că aveţi un interes personal.

Gemeni
Dacă nu încercaţi să controlaţi totul, veţi vedea că propria intuiţie vă va duce acolo unde trebuie să ajungeţi, deci lăsaţi-vă purtat de val. Sunteţi într-un moment în care numai sufletul vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii, fără a încerca nici să le ştiţi pe toate dinainte, nici să le conduceţi într-o anumită direcţie, aşa cum ar vrea raţiunea. Imaginaţi-vă doar că sunteţi o frunză dusă de vânt sau de apele care curg la vale şi vă veţi trezi că aţi ajuns la destinaţie fără eforturi prea mari.

Rac
De unde nici nu vă aşteptaţi că mai poate ieşi ceva bun, vă treziţi cu o surpriză de zile mari, care vă propulsează direct în vârf. Aveaţi speranţe mediocre cu privire la şansele de reuşită ale unui proiect, dar iată că veştile care vin astăzi sunt mai bune decât aţi fi sperat. Dumneavoastră sunteţi responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc.

Leu
A fi singur nu e deloc atât de rău pe cât sună, pentru că azi alegeţi de bună voie izolarea. Aveţi nevoie de multă linişte. Poate vă pregătiţi sufleteşte pentru o mare confruntare, cum ar fi un proiect de serviciu foarte important, un examen sau un eveniment important în viaţa personală şi nu vă puteţi concentra eficient dacă în jur e gălăgie şi agitaţie. Din legătura cu sinele dumneavoastră cel mai profund pot apărea azi cele mai bune sfaturi.

Fecioară
Tot ce aveţi nevoie există deja în calea dumneavoastră, totul e să întindeţi mâna şi să luaţi! Nu vă mai îndoiţi de resursele dumneavoastră sau de capacitatea de a beneficia de ce e mai bun, pentru că aveţi la dispoziţie o mulţime de lucruri. Aveţi încredere în propriile forţe şi calităţi, credeţi că drumul pe care mergeţi duce acolo unde vă doriţi şi profitaţi de tot ce vi se presară din abundenţă pe acest drum.

Balanţă
Aveţi la dispoziţie nişte bani, pe care vă grăbiţi să îi cheltuiţi. A venit momentul unei mari decizii financiare, al unei achiziţii costisitoare, al unei investiţii masive şi această sumă pe care o aveţi acum la îndemână pentru câteva ore va lua calea acestui mare ţel. Nu contează că daţi banii, ci importantă va fi minunata senzaţie de fericire, de abundenţă, de relaxare, de confort pe care o veţi avea după aceea, după ce vă veţi satisface capriciile.

Scorpion
Dacă puteţi, staţi pe margine azi şi nu faceţi nici un pas în nici o direcţie. Inactivitatea e chiar un avantaj în cazul de faţă, pentru că nu vă lasă să faceţi vreo greşeală. Sunteţi ţinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdată, nu îl puteţi depăşi, dar poate acest răgaz care vi se oferă din senin se va dovedi benefic.

Săgetător
Aveţi norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care vă inspiră respect şi încredere. Vă puteţi baza pe informaţiile pe care vi le transmite, pentru că ele vin din experienţa sa bogată. Este o şcoală sau o predare de ştafetă, pentru că această persoană vă încredinţează un bagaj bogat de cunoştinţe de care vă veţi folosi începând de azi. Va veni ziua în care şi dumneavoastră veţi transmite mai departe ceea ce primiţi acum, deci deschideţi-vă memoria, pentru că în curând tot ce aflaţi îşi va demonstra utilitatea.

Capricorn
Nu cu nervi sau cu ambiţie veţi depăşi situaţia în care vă aflaţi, ci cu enormă toleranţă. Chemaţi-i pe cei dragi alături, pentru că prezenţa lor va avea efecte relaxante asupra dumneavoastră. Ori de câte ori veţi ridica tonul, partenerul de viaţă vă va trage de mânecă. Dacă veniţi nervos acasă, copiii vă vor înconjura cu iubire şi distracţie şi veţi uita motivele de supărare.

Vărsător
Nu puneţi la suflet criticile care vin de la ceilalţi şi nici ironiile cu care vă tratează unii colegi azi, pentru că aceştia nu au intenţii negative. Aşa sunt unii, mai nervoşi, dar nu se resimte totuşi energie negativă în replicile lor. Este clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care vă aflaţi acum, dar ce-ar fi să le răspundeţi cu aceeaşi monedă? Dacă întoarceţi armele către ei şi îi atacaţi cu aceleaşi ironii, îi veţi dezarma mult mai repede decât dacă v-aţi înfuria.

Peşti
Nu puteţi mulţumi pe toată lumea pentru că aşa e viaţa: când unul câştigă, altul pierde. Azi e momentul dumneavoastră de glorie şi ar trebui să vă gândiţi numai la propria persoană. Nu vă lăsaţi impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulţumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizaţi de reuşita dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS