15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani, iar acest lucru vă face să vă simțiți dezamăgit peste măsură. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri pentru că s-ar putea să aibă motive obiective și foarte bine întemeiate. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi familia. Va trebui să fiți mai înțelegător și să nu mai fiți atât de critic cu cei din jur.

Taur
Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Este o perioadă în care vă veți bucura de rezultatele muncii depuse până acum, care v-a provocat foarte multă oboseală. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Nu este cazul să îi învinovățiți pentru ceea ce vi se întâmplă.

Gemeni
Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate, iar acest lucru vă enervează foarte tare. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare pentru că nu veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi să faceți lucruri plăcute, care vă distrag atenția de la problemele pe care le aveți. Nu trebuie să faceți excese de nici un fel.

Rac
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeţi la provocări pentru că nu așa veți găsi rezolvarea. În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. Ar trebui să fiți mai atent la persoanele cărora le acordați încredere și cu care sunteți dispus să discutați anumite lucruri. Încercați să dați credit doar persoanelor foarte apropiate și celor care nu v-au dezamăgit niciodată.

Leu
Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul pentru că nu prea vă puteți concentra. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi şi verificaţi cu starea tehnică a maşinii. Nu vă mai încăpățânați să credeți că tot ce gândiți dumneavoastră este corect. Încercați să ascultați și sugestiile sau ideile celor din jur.

Fecioară
Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. Cel mai bine ar fi să vă canalizați întreaga energie spre sarcinile pe care le aveți de îndeplinit și să vă organizați mai riguros pentru a reuși să terminați totul la timp. Puteți face acest lucru, chiar dacă pare foarte dificil.

Balanţă
Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii pentru că s-ar putea să aveți foarte mult de pierdut. Dacă nu știți cum să gestionați o situație, puteți cere ajutorul familiei sau partenerului de viață. Cu siguranță veți găsi cea mai bună soluție. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă, altfel riscaţi să tensionaţi atmosfera din familie.

Scorpion
În cursul dimineţii, primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. De asemenea, primiți vești bune legate de situația financiară, care vă vor face optimist în legătură cu planurile de viitor. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria sau chiar să renunţaţi.

Săgetător
Sunteţi cam irascibil din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Este timpul să vă luați câteva zile libere și să vă ocupați de chestiunile ce țin de partea sentimentală. Aveți nevoie de o pauză pentru că riscați să faceți anumite lucruri greșit. Evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că nu veți avea argumentele necesare pentru a vă apăra. Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn
În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap pentru că nu reușiți să îl înțelegeți. Totul porneşte de la bani pentru că nu vă puteți pune de acord în legătură cu o investiţie. Vă sfătuim să evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, perspectivele afacerii sunt foarte bune. Trebuie să fiți atent la toate ascpectele.

Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Acest lucru vă cam debusolează și există riscul să nu știți cum să începeți o anumită activitate. Vă sfătuim să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent pentru că veți fi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment! Orice decizie luată în grabă vă poate aduce pierderi foarte greu de remediat.

Peşti
Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Sunteți comunicativ, iar acest lucru vă ajută foarte mult să vă faceți prieteni noi. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Orice dispută poate degenera într-un scandal. După-amiază vă vizitează un prieten de familie, care vă oferă un cadou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS