14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că astăzi aveţi multe probleme de rezolvat și va trebui să încercați să vă păstrați calmul până la capătul zilei. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Vă bucurați de ajutorul celor apropiați, iar în acest fel veți putea face lucruri mărețe. După-amiază sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect de valoare.

Taur
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă care vă va aduce mare satisfacție și vă va amplifica încrederea de sine. După-amiază, aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, tocmai prin faptul că aveți o atitudine pozitivă și îi faceți pe cei din jur să se simtă minunat. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Sunteți dispus să munciți mult și să depuneți mari eforturi pentru a reuși tot ce vă propuneți.

Gemeni
Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţumeşte este situaţia financiară. Nu este cazul să vă supărați din această cauză pentru că totul va fi bine, iar lucrurile se vor rezolva rapid. În cursul serii, s-ar putea să mergeţi în vizită la prieteni.

Rac
De dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate pentru că vă aflați într-o stare foarte delicată. Nu vă faceţi griji, totul o  să fie bine, dacă veți asculta sfaturile unei rude mai în vârstă, care vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă. Trebuie să învățați să vă alegeți prietenii cu mai multă atenție. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă.

Leu
Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început pentru că aveți foarte multă energie. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră. Vă sfătuim să profitaţi de toate ocaziile care vă ies în cale și să le fructificați cât mai avantajos cu putință. Familia va fi foarte mândră de dumneavoastră dacă veți reuși să rezolvați problemele într-un timp scurt. Fiți alături de persoanele dragi!

Fecioară
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus pentru că aveți un țel important de atins, care vă motivează foarte mult.  De dimineaţă, intraţi în posesia unui câştig financiar consistent şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Vă aflați într-o perioadă în care sunteți foarte capabil să faceți o foarte bună impresie tuturor celor cu care intrați în contact.

Balanţă
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Este timpul să vă gândiți foarte bine la priorități și să vă organizați mai bine lucrurile. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur şi puteţi avea succes în societate. Trebuie să fiți perseverent atunci când vă propuneți ceva și să aveți încredere că veți reuși. Vă recomandăm să vă feriţi de exagerări și să vă bazați pe certitudini.

Scorpion
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor pentru că vă simțiți plin de energie. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Sunteți încrezător în faptul că veți reuși în cele din urmă să clădiți o afacere profitabilă. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie pentru că vă aflați într-o perioadă prielnică din acest punct de vedere.

Săgetător
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Este timpul să fiți mult mai direct și să spuneți tot ce aveți pe suflet. În acest fel veți reuși să vă eliberați și să începeți o nouă etapă a vieții dumneavoastră, mai liniștită. Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că puteţi câştiga bine și vă puteți etala toate cunoștințele!

Capricorn
Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri, unde veți întâlni oameni de foarte bună calitate. Trebuie să luați aminte de tot ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. După-amiază, reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive de îngrijorare.

Vărsător
Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante. Este timpul să vă puneți în valoare toate capacitățile intelectuale pentru a avea parte de succes. După-amiază, faceţi o investiţie pentru cămin, care va aduce mulțumirea tuturor membrilor familiei. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Peşti
Survin mai multe schimbări de program, care vă dau peste cap și nu știți de unde să începeți. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine! Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvaţi o problemă profesională. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele casei pentru că este foarte posibil să îl deranjeze dacă faceți lucrurile așa cum considerați dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS