12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a doua a zilei, vă ocupaţi de îmbunătăţirea relaţiilor parteneriale. Relaţiile cu ceilalţi sunt uşor agresive, uneori chiar şi fără să vă daţi seama. Pe de altă parte, daţi dovadă de un bun instinct.

Taur
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experienţă în domeniu. Vă dedicaţi ameliorării situaţiei financiare. Pentru asta însă trebuie să munciţi mult.

Gemeni
Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri. Vă sfătuim să daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Spre seară, primiţi o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet. Sunteţi dinamic şi plin de forţă, astfel încât niciun obstacol nu vă stă în cale. Relaţiile pe care vi le faceţi astăzi au şanse de durată. Ascultaţi-vă intuiţia, care vă va ghida în alegerea unor noi prieteni.

Rac
Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii. Evitaţi speculaţiile financiare, dacă nu vreţi să aveţi surprize neplăcute! Aveţi chef să vă contraziceţi cu toată lumea, iar acest lucru nu vă ajută deloc în relaţiile cu familia.

Leu
O aventură romantică vă face cu ochiul. Fiţi însă prudent şi păstraţi o portiţă de scăpare dacă lucrurile nu evoluează cum doriţi. Dificultăţile financiare în care vă aflaţi vă motivează să vă reorganizaţi bugetul şi să găsiţi o soluţie. Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

Fecioară
Acordaţi o importanţă primordială celor apropiaţi. Astăzi vă veţi dovedi din nou ataşamentul. Vă ocupaţi de bunăstarea părinţilor. În societate riscaţi să vă încredeţi în oricine, doar pentru că aspectul fizic vă inspiră încredere. Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale.

Balanţă
Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj. Aţi putea primi un bonus, o primă sau o sumă pe care s-o folosiţi pentru noi investiţii. Aveţi idei bune şi primiţi sfaturi utile.

Scorpion
Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Evitaţi speculaţiile de orice fel! Vă simţiţi iritat, dar cu ceva efort veţi reuşi să vă abţineţi.

Săgetător
În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor! Sunteţi optimist şi euforic în mediul familial. Veţi gusta din plin bucuriile căminului şi veţi petrece momente agreabile în compania celor tineri.

Capricorn
Nevoia de independenţă va fi accentuată. Aveţi impresia că există tot mai multe constrângeri familiale, ce devin insuportabile. Gândiţi-vă totuşi că viaţa de familie nu înseamnă numai constrângeri. Nu trebuie ca relaţiile cu cei din jur să se transforme în dueluri permanente. Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa dumneavoastră socială şi profesională.

Vărsător
Acasă domneşte calmul. Dacă vreţi să-l păstraţi, trebuie să renunţaţi la autoritatea cu care v-aţi obişnuit şi să acordaţi mai multă libertate partenerului. Vă prezentaţi foarte bine la o reuniune socială sau la o petrecere privată, atrăgând atenţia prin atitudinea optimistă şi jovială. Zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. După-amiază, sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiţi cumpătat şi consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

Peşti
În viaţa de cuplu sunt unele tensiuni, dar asta nu este un motiv să dramatizaţi. În schimb, aveţi şanse mari la jocurile de noroc. Este bine să fiţi prevăzător şi să evitaţi mizele prea mari. Casa devine o sursă de cheltuieli serioase. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi să demaraţi o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS