Horoscop

Autori


Berbec

Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbaţi complet programul, iar acest lucru vă dă o stare de nelinişte. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate. Trebuie să îi ajutaţi şi, în cazul în care va fi nevoie, să staţi alături de ei până la rezolvarea problemelor. Efortul vă va fi răsplătit şi veţi avea parte de laude din partea celor apropiaţi. În partea a doua a zilei, un prieten vă dă o veste neplăcută.

Taur

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Nu trebuie, totuşi, ca hotărârea să fie atât de puternică încât să faceţi compromisuri pe care le veţi regreta. Dacă vi se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei.

Gemeni

Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală, iar acest lucru vă aduce multă satisfacţie. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. De asemenea, aveţi grijă cum vă comportaţi cu cei din jur şi ce cuvinte folosiţi la adresa lor. Este foarte posibil ca multe persoane din jurul dumneavoastră să se simtă jignite.

Rac

Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dumneavoastră are drept cauze un eşec în afaceri şi pierderea unei sume de bani. Nu este cazul să exageraţi din cauza acestui lucru pentru că totul se va remedia rapid, iar apoi veţi regreta atitudinea pe care aţi avut-o faţă de cei din jur. Trebuie să învăţaţi să îi înţelegeţi pe ceilalţi şi să vă puneţi în locul lor.

Leu

Şeful vă anunţă că s-a amânat plecarea în concediul de odihnă din cauza unor lucrări importante, care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Cel mai bine ar fi să aveţi răbdare şi să luaţi partea bună a lucrurilor. Dacă nu plecaţi acum în concediu, aveţi mai mult timp să îl plănuiţi. Sfătuiţi-vă cu persoana iubită şi organizaţi o vacanţă în altă ţară.

Fecioară

Partenerul de afaceri vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Chiar este timpul să faceţi ceva şi să vă daţi silinţa să rezolvaţi lucrurile cât mai repede posibil. Dacă veţi persevera, veţi reuşi să faceţi totul la timp, cu succes. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate, tot din cauză că sunteţi cam nepăsător.

Balanţă


Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie cu consecinţe grave. Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise! Nu trebuie să riscaţi din nici un punct de vedere pentru că vă aflaţi într-o perioadă în care sunteţi predispus la tot felul de greşeli. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp, aşa că nu mai este cazul să vă faceţi griji din acest punct de vedere. Se pare că vi se măreşte salariul sau primţi o primă.

Scorpion

Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale. Încercaţi să vă puneţi în locul persoanei iubite şi să empatizaţi cu aceasta. Este necesar să ajungeţi la un numitor comun în legătură cu ideile diferite pe care le aveţi faţă de anumite aspecte.

Săgetător

În cursul dimineţii survin evenimente neprevăzute, care vă obligă să faceţi schimbări în programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere pentru că nu aveţi ideile necesare şi este posibil să nu vă ajungă nici banii. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ar trebui să vă îndreptaţi privirea către activităţile casnice şi să faceţi modificări în cămin.

Capricorn

S-ar putea să pierdeţi o afacere avantajoasă din cauza întârzierii mijlocului de transport. Nu merită să vă consumaţi pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente vasculare care ar putea să vă afecteze grav sănătatea. În plus, lucrurile se vor remedia curând şi veţi putea începe să faceţi profit. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele zilnice! Gândiţi-vă că nu au intrat zilele în sac şi vor apărea şi alte oportunităţi.

Vărsător

În cursul dimineţii aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu trebuie să faceţi o tragedie din cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii asupra familiei! Dacă veţi avea o atitudine nepotrivită, s-ar putea să pierdeţi admiraţia celor din jur. Nu este cazul să subestimaţi pe nimeni.

Peşti

Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dumneavoastră. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă concentraţi asupra unor activităţi noi. Nu refuzaţi invitaţiile prietenilor şi profitaţi de ocazie dacă aceştia vă invită la o ieşire în oraş. Este remediul cel mai sigur pentru a ieşi din starea de nervozitate.Comenteaza acum

Alte stiri

22 martie 2018

Craiova: Crosul Olteniei va fi reprogramat din cauza vremii

Crosul Olteniei care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 24.03.2018, inclus în programul pentru Zilele Olteniei, va fi reprogramat la o dată ulterioară, anunţă Primăria Craiova întrun comunicat. Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo ...
22 martie 2018

Vâlcea: Trafic îngreunat pe DN67, din cauza unui accident rutier

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că din cauza unei coliziuni între un autotren şi un autoturism, circulaţia rutieră pe DN67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu se desfăşoară pe un fir, alternativ, la km ...

Sumarul ediției de joi, 29 ianuarie 2015

Actualitate

» 7 morţi, inclusiv copii, în urma unei explozii la o maternitate din Ciudad de Mexico
» România recuperează de două ori și jumătate mai puțină energie din deșeuri incinerate decât media UE
» Persoanele cu handicap, scutite de la plata impozitului pe venit
» Adriean Videanu, reținut de DNA
» Ford Fiesta nr.1 în Europa pentru al treilea an consecutiv
» Prejudiciu de 14,3 milioane euro cauzat prin comercializarea de uleiuri minerale drept motorină
» Pensionarii vor beneficia de sejururi de tratament balnear, începând cu 16 februarie

Publireportaj

» Cursuri de calificare pentru vopsitorii din toată țara
» MRC ajută fermierii să obţină subvenţii de la APIA

Local

» Procurorii DNA au descins la APIA Mehedinţi
» Termo Craiova, sub anchetă
» Un elev vâlcean, premiat la un concurs european de desene despre sateliţi
» Vâlcea: Tâlhar prins cu ajutorul camerelor video ale Primăriei
» Vâlcea: Cercetaţi pentru furt de curent electric
» Vâlcea: Transportau marfă fără a avea documente de provenienţă
» Vâlcea: Începe licitaţia pentru spaţiile de vânzare a mărţişoarelor
» Vâlcea: Prinşi conducând fără permis
» Vâlcea: Circulaţie pe un singur sens pe DN67-B Măciuca

Dolj

» Scandal între șefii de la Buletine
» Jonglerii cu fondurile asociației de proprietari
» Jocurile de noroc, impozitate indiferent de câștig
» Trei ore de discuții și două proiecte picate la vot: Ședință istorică la Consiliul Local din Bănie
» Investește în oameni!
» Directorul SC Apavil SA Vâlcea, judecat pentru luare de mită
» Distribuitori de etnobotanice, condamnați definitiv
» Un vis frumos trăit pe acorduri de pian
» Vacanță petrecută în lumea poveștilor
» Mari actori pe scena Naționalului craiovean
» Craiova: Atelier de fotografie, la Centrul social pentru copii „Best Life”
» Dolj: Doi angajaţi ai primăriei Moţăţei, cercetaţi pentru delapidare
» Dolj: Alunecare de teren în comuna Bulzeşti
» Dolj: Ultimul termen de depunere a declaraţiilor fiscale este 2 februarie

Gorj

» Sarcină a ajuns la trei dosare de insolvenţă
» Copil de șase ani, ucis de microbuzul şcolar
» Gorj: Potârcă îşi aşteaptă sentinţa într-un alt dosar
» Gorj: Minerii au protestat pentru a doua zi în centrul municipiului Târgu Jiu
» Toni Greblă nu se dezice de Bârcină

Sport

» Trupa lui Nelu Petrişor, victorie clară cu „GP“ la juniori B
» Scor „alb” la Podari – ACSVM Craiova
» Povestea unui supertransfer pe care l-a ratat CS Universitatea
» SCM-U, cu un pas în semifinalele Cupei
» Scandal între consilieri pe finanţarea echipelor de handbal şi fotbal
» Fotbaliştii de la Tăcerea Craiova vor să câştige Liga Campionilor
» Fotbal – Pandurii Târgu Jiu a câştigat primul amical din Antalya
» Fotbal – Alb-albaștrii au efectuat primul antrenament de la revenirea în Antalya

Educatie

» Studenţi economişti, instruiţi despre nevoile pieţei muncii
» Elevii cu performanţe şcolare, aşteptaţi la Centrul de Excelenţă

Magazin

» Horoscop
» Oraşul îngheţat din Siberia
» Bancul zilei

Top