Horoscop

Autori


Berbec

Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce vă încântă şi vă motivează să daţi naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu vă opriţi la ceea ce aveţi deja, propuneţi-vă mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele de succes sunt maxime acum. Dacă aveaţi de gând să puneţi un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşază pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie.

Taur

Nu puneţi la suflet multele dubii şi întrebări circumspecte care vin de la cei din jur, pentru că pot fi fireşti în momentul în care aveţi o altă interpretare asupra lucrurilor. Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să fie de acord cu dumneavoastră, e nevoie de explicaţii multe şi clare pentru a vă face înţeles, dar merită să vă puneţi în joc toate calităţile pentru a atrage atenţia asupra modului diferit de a privi situaţia.

Gemeni

Competiţiile intelectuale vă pot avea în centrul atenţiei, pentru că aveţi toate şansele să vă impuneţi prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător. Dacă aveţi de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă vă prezentaţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor dumneavoastră, dacă trebuie să vă daţi rivalii la o parte în toiul unei discuţii aprinse, aveţi toate şansele să ieşiţi învingător.

Rac

Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii după o primă întâlnire cu o persoană de la care aveţi unele aşteptări sentimentale. Nu vă faceţi iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici nu e bine să-i vedeţi mai multe defecte decât are. Nu vă grăbiţi nici în a vă face planuri de iubire, dar nici nu daţi la o parte şansa care vi se oferă, ci mai daţi-vă o întâlnire pentru a vă cunoaşte unul pe altul aşa cum sunteţi.

Leu

Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci aveţi curajul să deschideţi portofelul! Nu vă poticniţi în piedici, nu spuneţi la orice pas că e imposibil şi nici nu căuţi nod în papură, ci aveţi convingerea că totul va merge strună. E nevoie de timp să-i convingeţi şi pe ceilalţi, deci nu vă enervaţi dacă ei sunt mai refractari la ideile dumneavoastră.

Fecioară

A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt semne de înţelepciune, deci nu ezitaţi să vă folosiţi de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar aţi dat dovadă de o imensă toleranţă, pentru că vă daţi seama că nu are rost să disecaţi firul în patru. Dacă aţi începe să analizaţi la bani mărunţi, sigur că aţi găsi multe şi mărunte, dar faceţi cu încredere compromisurile care vi se cer.

Balanţă


Mintea vă zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire şi această imaginaţie debordantă sunt atuul pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu acceptaţi să vă spună alţii ce să faceţi şi cum să gândiţi, pentru că aveţi idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să acceptaţi supunerea, conducerea sau autoritatea altora, pentru că sunteţi un spirit liber.

Scorpion

Când deţineţi controlul anumitor lucruri, vă simţiţi mult mai puternic şi aveţi curaj să treceţi la fapte. Nu daţi randament sub conducerea altora, ca atare faceţi tot posibilul să fiţi propriul şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa sunteţi pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţă. E numai binele dumneavoastră în joc, nu depindeţi de alţii şi nici nu-i priveşte pe alţii ce vreţi să faceţi.

Săgetător

Sunt o mulţime de detalii, care altădată v-ar fi oprit din elan, dar azi nu merită să le scoateţi la lumină. Dacă le ignoraţi nu înseamnă că nu există, dar nu e momentul să dramatizaţi! Lăsaţi orice altă activitate deoparte şi dedicaţi-vă unui proiect, pentru că deţineţi cheia problemei sale. Nimeni nu va încerca să tragă pe turta lui toată munca, ci la final fiecare va recunoaşte participarea celorlalţi, ceea ce va satisface pe toată lumea.

Capricorn

Nu lăsaţi emoţia să vă copleşească, încercaţi să vă păstraţi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva să luaţi o decizie greşită. Aveţi o atitudine predominant raţională, ca atare, un astfel de moment în care inima vă este sensibilizată nu prea vă reprezintă. Sunteţi influenţabil, sensibil, vulnerabil şi puteţi fi şi uşor manipulat în această stare, ca atare închideţi orice uşă prin care ar putea intra stimulii afectivi.

Vărsător

Cineva apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Se bazează în totalitate pe dumneavoastră şi vă daţi seama ce mare e responsabilitatea pe care v-aţi asumat-o, dar sunteţi conştient că singur nu poate rezolva problema. Poate aţi trecut prin ceva similar şi ştiţi ce trebuie făcut, dar dacă v-aţi aduce bine aminte, v-aţi da seama că şi el a fost alături de dumneavoastră într-o ocazie asemănătoare.

Peşti

Proiectul de care trebuie să vă ocupaţi este extrem de dificil, dar trebuie să vă implicaţi trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea dumneavoastră. Nu încercaţi să vă fofilaţi, nici să fugiţi de efort, pentru că nu aveţi cum să scăpaţi de aceste sarcini, oricât de grele ar fi. Intraţi în joc, puneţi umărul alături de cei direct implicaţi şi nu faceţi nazuri.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la

Sumarul ediției de miercuri, 28 ianuarie 2015

Actualitate

» Ordonanța „Ponta“, neaplicabilă
» Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei(APCE) cheamă la continuarea luptei împotriva terorismului
» CSM: Raportul MCV evidenţiază consecvenţa Consiliului în responsabilizarea sistemului judiciar
» Preşedintele Iohannis: Raportul MCV a fost preponderent pozitiv
» Procesul de monitorizare în cadrul MCV va continua şi în 2015
» Guvernul lui Alexis Tsipras pregăteşte schimbarea tuturor managerilor de la marile bănci – Piraeus, Alpha Bank, Eurobank şi Alpha Bank
» Conferinţa Regională Europeană INTERPOL, organizată la Bucureşti
» A scăzut numărul angajaţilor la negru
» Nu vor admitere în clasa a V-a
» Regulile pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale
» Noi reglementări privind combaterea violenţei în familie

Local

» Ziua şi protestul pentru drumuri la Drobeta Turnu Severin
» Vâlcea: Hoţ prins cu ajutorul unui foc de avertisment
» Altă zi, alte proteste pentru drumuri
» Accident pe centura Severinului
» Mehedinţi: Șase persoane cercetate pentru furt

Dolj

» Licitație anulată în mod suspect de Primăria Craiova
» Precizare
» Elevi puşi să semneze în locul părinţilor pentru ora de religie
» Povestea asasinatului la comandă din comuna Cârcea
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Infracţiunile financiare, ţinute sub control de poliţiştii doljeni
» Craiova: Sute de locuri de muncă au fost create cu sprijinul OTIMMC
» Dolj: 52 de angajatori, sancţionaţi pentru muncă la negru
» Craiova: Program de prevenire a violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive
» Facultatea de Teologie din Craiova își sărbătorește Ocrotitorii spirituali

Gorj

» Vehicul de intervenţie pe șenile pentru Rânca
» Bătaie pe locurile de muncă de la Bursa căpşunarilor
» Operele lui Brâncuşi, promovate la mall
» Peste 500 de mineri au protestat împotriva conducerii CEO
» Afaceristul Ion Rădulescu, reţinut pentru evaziune fiscală
» Gorj: Adolescentă de 17 ani, dată dispărută
» Gorj: Peste 500 de mineri protestează în centrul municipiului Târgu Jiu
» Sentinţă în pronunţare pentru Surupăceanu, fostul deputat de Gorj

Sport

» „Punem preţ pe Cupa Ligii“
» De ce le-a fost frică nu au scăpat
» Handbalistele de la SCM, fără punct în trei meciuri
» Craiova a trecut la nivelul următor în Liga Balcanică
» Fotbal – Burlacu şi Marcu vor merge în cantonamentul CSU din Antalya
» Volei (m): SCM-U Craiova a învins CSM Bucureşti în Cupă
» Tenis – Halep, Begu, Niculescu și Dulgheru, în echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Spania
» Fotbal – Cristian Dulca, noul selecționer al reprezentativei Under 21
» Fotbal – Vâlcenii s-au impus la Piteşti
» Fotbal – Luis Figo şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FIFA
» Fotbal – FRF a dezafiliat cluburile Gloria Bistriţa şi UTA Arad
» Craiova, pe locul doi in Liga Balcanica

Bani & Afaceri

» Șocul francului elvețian și falimentul personal
» Gorj: Sute de femei speră să prindă un loc la cules de căpşuni în Spania

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top