Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Încercaţi să nu vă asumaţi riscuri pentru că nu vă aflaţi într-o condiţie foarte bună pentru a duce la îndeplinire lucruri dificile. Nervozitatea vă poate crea mari probleme în relaţiile cu ceilalţi pentru că sunteţi tentat să jigniţi persoanele cu care intraţi în contact. Evitaţi să conduceţi maşina pentru că sunteţi predispus la accidente, tot din cauza faptului că sunteţi prea agitat.

Taur

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Veţi putea să terminaţi cu bine totul doar dacă veţi apela la ajutorul unei persoane în care aveţi mare încredere. Dimineaţă sunteţi puţin agitat şi încercaţi să rezolvaţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă faceţi un plan detaliat şi să acceptaţi şi ajutorul familiei acolo unde este nevoie. Spre seară, vă liniştiţi şi simţiţi nevoia să vă întâlniţi cu prietenii.

Gemeni

Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi fizice sau intelectuale deosebite pentru a evita neplăcerile. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile, pentru că sunteţi destul de obosit. În cazul în care veţi fi nevoit să luaţi parte la o petrecere, nu trebuie să exageraţi din nici un punct de vedere şi trebuie să vă retrageţi la timp, atunci când vă simţiţi obosit.

Rac

Dimineaţă s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură şi pe care nici nu o înţelegeţi foarte bine. Vă sfătuim să nu vă exteriorizati ca să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense ca să evitaţi riscul unui accident cerebral sau a unui infarct. Vă aflaţi într-o perioadă în care puteţi lua anumite decizii greşite.

Leu

Se întrevede o zi foarte agitată, din toate punctele de vedere. Dimineaţă sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează că nu aveţi timp de el şi că va trebui să vă viziteze în altă zi. Vă pregătiţi pentru o călătorie şi vă enervați pe măsură ce constataţi câte lucruri vă lipsesc. Nu trebuie să disperaţi pentru că, dacă vă veţi reorganiza, veţi reuşi să puneţi lucrurile la punct în timp util.

Fecioară

În prima parte a zilei sunteţi obosit şi nervos, după un drum lung care v-a cauzat foarte multe neplăceri. Ar fi bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Ar trebui să vă daţi seama că nu persoanele din jurul dumneavoastră sunt vinovate pentru problemele pe care le aveţi. În consecinţă, nu ar trebui să suportați consecinţele. Cel mai bine ar fi să învăţaţi să separaţi lucrurile.

Balanţă


Nu aveţi răbdare să vă analizaţi proiectele şi vă grăbiţi să le puneţi în practică. Nu este cazul să faceţi acest lucru pentru că riscaţi să faceţi mari greşeli. Vă recomandăm să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor, care sunt dispuşi să vă ajute în orice domeniu aveţi nevoie. O persoană mai în vârstă vă oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Scorpion

Oboseala acumulată în ultima perioadă vă face să fiţi foarte agitat, iar acest lucru ar putea să vă afecteze relaţia de cuplu. Ar trebui să vă odihniţi mai mult şi să fiţi mai diplomat în momentul în care faceţi anumite critici la adresa persoanei iubite sau la adresa persoanelor apropiate. S-ar putea ca defectele celorlalţi să fie doar în mintea dumneavoastră.

Săgetător

Dimineaţă plecaţi într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceţi cu o mare sumă de bani. Trebuie să vă daţi toată silinţa pentru a face lucrurile în cel mai profesionist mod posibil. Dacă vă veţi face treaba bine, este posibil să intraţi în contact cu persoane care vă vor oferi noi oportunităţi legate de carieră. Pe drum, vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Acceptaţi doar dacă sunteţi sigur de toate aspectele acestei afaceri.

Capricorn

Începeţi ziua foarte agitat şi alergaţi după un împrumut urgent care vă va ajuta să vă rezolvaţi anumite probleme mai vechi. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că sunteţi predispus la accidente cerebrale sau infarct. Nu este cazul să exageraţi din orice şi trebuie să găsiţi un echilibru în orice activitate întreprindeţi. Aveţi răbdare! După-amiază, ajutorul va veni de la cineva apropiat.

Vărsător

Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reuşiţi să calmaţi o persoană foarte agitată. Nu trebuie, însă, să mizaţi atât de mult pe faptul că totul va fi bine întotdeauna, ci trebuie să vă luaţi anumite măsuri de precauţie şi să fiţi pregătit şi pentru lucruri mai puţin plăcute. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent şi că nu vă ocupaţi îndeajuns de problemele familiei.

Peşti

Un prieten vă propune să plecaţi într-o excursie, dar faptul că nu aveţi bani vă face să fiţi irascibil şi să căutaţi ceartă indiferent de situaţie. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite pentru că veţi avea de pierdut. Prin atitudinea dumneavoastră riscaţi să o faceţi să sufere şi să nu mai poată trece peste acest lucru. Ar fi cel mai bine să o apreciaţi pentru tot ceea ce face pentru dumneavoastră.Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de marţi, 27 ianuarie 2015

Actualitate

» America sub zăpadă
» Sfaturi pentru o vacanţă în siguranţă
» Preşedintele şi partidele discută, miercuri, priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare
» Sistemul medical din România, penultimul din Europa
» 73% dintre români consideră că MCV trebuie să continue
» Ultima cale de atac a lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, respinsă de Înalta Curte
» Annes are nevoie de ajutor
» Prognoza meteo pentru miercuri şi joi
» România, condamnată din nou la CEDO – are de plătit 832.500 euro către 81 de victime ale Revoluţiei

Publireportaj

» Gazul petrolier lichefiat – un combustibil alternativ care oferă siguranţă

Local

» Municipiul Drobeta Turnu Severin nu mai are niciun viceprimar
» O alunecare de teren pune în pericol mai multe case la Orşova
» Mehedinţi: Elevii au fost instruiţi cum să se protejeze în situaţii de urgenţă
» Vâlcea: Violoncelistul Ştefan Cazacu pe scena Filarmonicii “Ion Dumitrescu”
» Municipiul Drobeta Turnu Severin a rămas fără cei doi viceprimari
» A împușcat o căprioară în curte

Dolj

» Primarii se revoltă împotriva noii grile a notarilor
» Face doi ani de pușcărie pentru că a lovit doi polițiști
» Parcările Craiovei: nămol și bălți
» Revânzarea Imprimeriei Oltenia, sesizată la DNA
» Demolarea Stadionului „Ion Oblemenco“, scoasă la licitație
» Dosarul „Mafia permiselor“: martorii îi înfundă pe medici
» La zece ani, Annes Elena luptă cu leucemia
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Arest prelungit pentru trei tineri judecați pentru omor calificat
» Vacanța alături de păpușile de la Colibri
» Canalizarea le strică străzile
» Ion Prioteasa, unul dintre cei 30 de lideri locali numiți în Adunarea reprezentanților regiunilor din UE

Gorj

» Săli goale la examenele de angajare la stat
» Încep protestele minerilor la Târgu Jiu
» Gorj: Cercetat pentru evaziune fiscală
» Gorj: Prins băut şi fără permis la volan
» Gorj: Minori prinşi în flagrant la furat
» Doar 0,5% din salariaţii CEO suferă de boli profesionale
» Gorj: Amendaţi pentru că au vândut ilegal animale

Mehedinţi

» Pericol de inundaţii la Orşova

Sport

» „Municipalii“, egali cu republicanii A de la CSS
» CSU și „GP“ au remizat
» „Viperele“, amical cu SCM la Pitești
» Pandurii nu se sperie de Dinamo
» Herghelegiu a fost Cupidon pentru Vătăjelu
» Voleibaliștii craioveni debutează în Cupa României
» Au văzut Dubaiul în fugă
» Baschet (m): Craiova a învins Mornar şi a încheiat grupa pe locul doi
» Handbal (f): SCM, învinsă la limită de HCM Vâlcea
» Fotbal – Pandurii refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii
» Vor să-și ia revanșa cu CSM București

Sanatate

» Cardul de sănătate, de la 1 aprilie

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top