Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi foarte ocupat, dar aveţi destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Acest lucru va atrage admiraţia celor din jur. Cu puţină ambiţie, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început şi să aveţi succes cu multe dintre lucrurile pe care le faceţi. În plan financiar nu staţi tocmai bine, dar perspectivele sunt bune. Trebuie să speculaţi ceea ce ar putea să se întâmple legat de situaţia financiară şi să profitaţi de orice oportunitate.

Taur

Sunteţi hotărât să obţineţi bani prin orice mijloace. Trebuie să aveţi grijă pentru că aţi putea exagera în anumite privinţe şi apoi să regretaţi foarte mult. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze şi vă sfătuim să îl ascultaţi. Fiţi mai diplomat şi căutaţi soluţii fără să vă enervaţi din orice. Nu vă neglijaţi prietenii pentru că este foarte posibil să aveţi mare nevoie de ei. Nu merită să vă sacrificaţi tot timpul pentru interese financiare.

Gemeni

Astăzi sunteţi hotărât să rezolvaţi probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. Întrebaţi mai întâi care sunt dorinţele membrilor familiei şi ţineţi cont de acestea. Plecaţi într-o scurtă călătorie şi faceţi mici investiţii pentru casă. Profitaţi de orice ofertă care vi se va face în timpul acestei călătorii şi încercaţi să scoateţi câştig din orice pentru că vă aflaţi într-o perioadă bună din acest punct de vedere.

Rac

Astăzi s-ar putea să nu vă iasă totul aşa cum aţi sperat, iar acest lucru vă deprimă mai mult decât aţi fi crezut. Se pare că un partener de afaceri nu îşi onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri şi nici pentru întâlniri cu persoane importante. Încercaţi să vă reveniţi repede şi să vă puneţi ordine în gânduri pentru a putea relua activităţile care ţin de bani.

Leu

Vă sfătuim să vă amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Mai mult, există riscul să pierdeţi o sumă importantă pe care vă bazaţi. Nu trebuie să luaţi hotărâri în grabă şi să puneţi în balanţă orice detaliu. Dacă veţi fi foarte atent la ceea ce faceţi, aveţi şanse de revenire rapidă. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi poate organizaţi o ieşire romantică.

Fecioară

De dimineaţă nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Decât să faceţi gafe, mai bine staţi mai retras un timp, până veţi fi mai deschis spre comunicare. Nu este recomandat să începeţi activităţi sau colaborări noi, chiar dacă primiţi oferte tentante. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă foarte bună, iar persoana iubită vă este alături în orice activitate.

Balanţă


Simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Vi se pare că sunteţi neglijat şi aveţi nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil pentru că doar în acest fel vă puteţi face prieteni noi, dispuşi să vă asculte şi să vă ajute să depăşiţi problemele. Altfel, cei din jur ar putea să interpreteze greşit atitudinea dumneavoastră. Nu aveţi motive să vedeţi totul în negru!

Scorpion

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Aveţi grijă, riscaţi să vă izolaţi, iar cei din jur să vă judece pentru atitudinea ciudată pe care o aveţi. Persoana iubită este singura care vă înţelege problemele şi vă ajută să le rezolvaţi. Trebuie să-i fiţi recunoscător pentru acest lucru şi să fiţi mai afectuos. După-amiază, o rudă din altă localitate vă dă o veste bună, la care nu vă aşteptaţi.

Săgetător

Este foarte posibil să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă şi de care nu

v-aţi ocupat. Trebuie să învăţaţi că problemele rezolvate la timp nu vă vor crea foarte mari dificultăţi. De asemenea, nu vă lăsaţi dus de val din nici un punct de vedere şi fiţi responsabil pentru tot ce faceţi sau spuneţi. Nu încercaţi să fugiţi de răspundere, mai ales când vine vorba de subiecte sensibile pentru că, altfel, veţi face o impresie foarte proastă.

Capricorn

Dimineaţă aveţi senzaţia că persoana iubită vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri pentru că sigur există un motiv pentru care este distantă. Cel mai bine ar fi să încercaţi să vă daţi seama care este nemulţumirea ei pentru a încerca să remediaţi la timp problema. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru că riscaţi să deterioraţi relaţiile cu anturajul.

Vărsător

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală care nu vă dă voie să iniţiaţi prea multe activităţi. Va trebui să încercaţi să vă reveniţi rapid pentru a nu lăsa nerezolvate anumite treburi importante. Vă sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens pentru că vă veţi simţi extenuat şi există posibilitatea să faceţi greşeli. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri.

Peşti

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă de bani, probabil dintr-o colaborare. Acest lucru vă va da posibilitatea să cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de mult timp şi de care se va bucura toată familia. Nu este momentul să investiţi foarte mulţi bani, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia, şi să vă sfătuiţi în ceea ce priveşte un plan de viitor.Comenteaza acum

Alte stiri

18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de vineri, 23 ianuarie 2015

Actualitate

» Cartea de weekend: Stoner, de John Williams – Editura Polirom
» Artistul Mihai Țopescu: De la Târgu Jiu la… Veneția
» Personalitatea săptămânii: Grigore Vasiliu Birlic
» Personalităţi din trecut: Inginerul care a îmbogăţit arhitectura Craiovei
» Senatorul Tudor Chiuariu, exclus din PNL
» Ambasadorul francez: Modificaţi sistemul electoral. Trebuie să faceți ceva pentru diaspora
» Primele cazuri de gripă în Dolj
» Emil Boroghină: viaţa în teatru şi teatrul ca o viaţă
» Dosarul “Microsoft”: Gabriel Sandu şi Nicolae Dumitru, în arest la domiciliu
» Preşedintele Iohannis cheamă partidele la consultări, pe priorităţile legislative din Parlament
» Ioan Adam și-a dat demisia din Parlament

Local

» Acuzații la o asociație din Severin
» Vâlcea: Pianistul Horia Maxim pe scena Filarmonicii “Ion Dumitrescu”
» Olt: Accident rutier violent în apropiere de Slatina
» Olt: Accident mortal, după o depăşire neregulamentară
» Vâlcea: Femeie accidentată grav de o autoutilitară
» Grupul francez Faurecia intenţionează deschiderea unei unei fabrici de componente auto la Râmnicu Vâlcea

Dolj

» Statul își bate joc de proprietatea privată
» Bariera Vâlcii – trei ore de discuții cu reprezentanții municipalității (II)
» Inspectorii de la Impozite și Taxe, „decimați“ de procurori
» Întreruperi energie electrică de luni
» Craiova: Copiii Centrului social „Best Life” au sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române
» Craiova: Tineri cercetaţi penal pentru mai multe furturi din locuinţe
» Strada Păuniței s-a surpat
» Trei comune vecine și-au făcut parc fotovoltaic
» Copiii cu leucemie, victime ale nepăsării
» Craiova: Proiectul „Cărticica pentru prichindei şi copii mai măricei” continuă la Biblioteca Aman
» UPDATE Craiova: 14 angajaţi şi foşti angajaţi de la Impozite şi Taxe, duşi la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă
» Doljul, primul loc pe ţară la numărul de şomeri
» Primăria solicită craiovenilor care deţin alei să le cedeze municipalităţii

Gorj

» Gorj: Un singur candidat din 46 a reuşit să promoveze examenul la Direcţia de Asistenţă Socială

Mehedinţi

» Biciclist băut, rănit în accident

Sport

» Amicale interesante la Făcăi, Ișalnița și Motru (UPDATE)
» Antrenorii, în bănci la Craiova
» Jucătorii-problemă, pe făraş
» După Trentino, vine Steaua
» Încă o „finală“ pentru Bureau și colegii săi
» Simona Halep: Am șansa mea cu Wickmayer, dar va fi greu
» România va găzdui Campionatele Europene de gimnastică artistică din 2017
» ”Craioveanul” Rocha, integralist la Cupa Africii
» Au luat un set galacticilor de la Trentino
» Fotbal – Alb-albaştrii vor întâlni și pe Jagiellonia în Antalya
» Fotbal – Adrian Popescu: Performanţele din trecut se pot repeta în curând!
» Fotbal – Se cunosc toate semifinalistele de la Cupa Asiei
» Fotbal – Narcis Răducan, noul președinte al clubului ASA Tg. Mureș

Sanatate

» Medicii de familie: Sistemul informatic merge greoi

Magazin

» Ia te uită!
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Universul-oglindă, lumea în care timpul curge invers

Top